המושלמות של שיפרה מההתחלה לא היתה הגיונית

gality3

New member
המושלמות של שיפרה מההתחלה לא היתה הגיונית

שיפרה שינתה מאוד את דעתי עליה. שימו לב: * היא מעלה סוגייה/ טענה ומייד מכריזה שאינה רוצה להתווכח. זו התנשאות ותכחנות לשמה. * היא חד משמעית מוציאה את התיסכול שלה מהבית - על אשר!!

u r a n i a

New member
שיפרה בהחלט מאכזבת

לא שהשתגעתי עליה מתי-שהוא, אבל היא לא מכבדת אנשים, לא נפרדה מנעמה לפני שעזבה את הבית, לא ניגשה אתמול לאשר לברך אותו על הולדת הבת - לא צריך לאהוב מישהו כדי לברך אותו ברגע כל כך חשוב בשבילו. הם הרי גרים באותו הבית כבר חודש ימים. ולא חסרות עוד דוגמאות. בקיצור, סתם בלון נפוח שצריך לפוצץ. דעתי בכל אופן.

מיקאלה1

New member
אתם בטוחים שהבת כבר נולדה?

אני הבנתי שרק הודיעו שאשתו נכנסה לבית חולים.

u r a n i a

New member
בטח, נולדה אתמול בערב

בסביבות 7 וחצי בערב קראו לו אל האח הגדול, והוא יצא וסיפר שנולדה לו בת במשקל 2.800 - והחבר'ה ניגשו לחבק אותו.

בוינה אני פשוט בהלם משפרה

סוף סוף מישהוא אומר לה בפנים את החרטה שלה, "זה לא דיעה שלי", "זה רק דיון" "זה רק עובדות" תשמעו אותו איך הוא אומר לה איך זה שתמיד זה לא דיעה שלי, אדם שופך את נשמתו מביע דעתו ואצלך זה "רק רעיון" היא הרבה יותר "מורה" מנעמה, אלוהים אדירים איזה נאד נפול ודוחה מי היה מאמין?!? ובובליל המדהים פשוט אומר לה "את אצלך הכל מעל", פשוט טפלון, כלום לא נדבק אליך לך יש רק "הצגת עובדות" פיכס , זה לא הדיעה שלי זה לא הדיעה שלי זו לא הדיעה שלי, בסך הכל היא שולפת צפורניים יפה עכשיו, ואגב שמעתי אותה על "עובדותיה" שהן ממש ממרומי בינתי אינן נכונות ברובן, היא פשוט מאוד מאוד מתוסבכת וחייבת טיפול, בעיקר כי התסבוך שלה ב מאוד משעמם דביק ודוחה, איזה אישיות מגעילה ומתנשאת.

rosedal

New member
היא כבר ממש בלתי נסבלת!!!

הדיבור שלה הכי הכי מתנשא שיכול להיות בעולם. כ"כ לא נעים לדבר איתה. עכשיו היא גם תוקפת את יוסי.

BeN ShaDe

New member
גם עכשיו היא לא מפסיקה לבלבל את השכל...

ויוסי (
) עכשיו מסביר לה בדיוק מה הפאק בה : מדברת על משהו , נותנת עליו דעות ואז לא נותנת הזדמנות לאחר להביע את דעתו. היא סתם מתייפייפת. היא שחקנית מצויינת וחבל שהיא קנתה במשחק שלה הרבה הצבעות. היא מאוסה , משעממת וצבועה ואני מאוד רוצה שהיא תעוף הביתה בקרוב. היא אפילו יותר מאוסה מעינב.

Jason2

New member
היא היחידה שמדברת בהיגיון

אין לי מושג על מה יוסי מקשקש.

THElast

New member
ממש לא,

היא כולה "רוח וצלצולים". היא נהנת להשמע אינטילגנית. בתוך תוכה היא ריקה מתוכן - חסרת ערך מוסף. כאילו , כאילו אני.. כאילו.. כאילו. אח שפרה, את כל כך אינטילגנטית.

Jason2

New member
הרי מה שאני אגיד לא משנה

השנאה שלכם לגביה פשוט עברה את גבול ההגיון, אז חבל לי על הזמן.

rosedal

New member
אתה חי בסרט

כל כך קל לקרוא אותה. אם מישהו אחד היה כותה נגדה אז ניחא אבל לא כולם טועים. לא אנחנו הכותבים ולא יוסי ואשר הדיירים.

Jason2

New member
נו באמת

אתה לא באמת נתת לי את הסיבה שאם הרוב חושב ככה אז זה בטח נכון. אני באמת מקווה שלא.

Jason2

New member
אין בזה שום דבר

ויש המון הוכחות לזה. שפרה מתנהגת כך כי זה מה שהיא, אתם יכולים לאהוב את זה ויכולים לא לאהוב, אבל אתם לא יכולים להגיד למישהו שהוא חי בסרט כי הוא מזדהה איתה ועם מה שהיא אומרת.

rosedal

New member
אני לא אומר ששפרה משחקת אותה

ברור שהיא מה שהיא אני אומר שאתה חי בסרט כי קשה לי להאמין לך שאתה לא רואה שיש לה דיבור מתנשא. אני לא אומר שהיא לא חכמה וגם אני מזדהה לפעמים עם הדעות שלה (אפילו אימצתי ממנה את הדעה בכל הקשור למסיבת החתונה והצ'קים) אבל היא פשוט לא נעימה לשיחה. וזה מה שיוסי ניסה להסביר לה.

Jason2

New member
אני לא רואה דיבור מתנשא

אני חושב שהיא קצת חסרת בטחון והיא הרבה פעמים בורחת מויכוח או פוחדת מויכוח ולכן היא מעדיפה להיות מנותקת מזה, כמו שצבר אמר לה שהיא בורחת למיטה ומתכסה בשמיכה בכל פעם שזה מתחיל טיפה להיות ויכוח והיא אמרה שזה נכון. אתם מפרשים את זה כהתנשאות ואני לא רואה את זה כך.

למעלה