המושלמות של שיפרה מההתחלה לא היתה הגיונית

Jason2

New member
זה לא משנה

בתוכניות ריאליטי הרוב בוחר מתמודד החביב עליו והוא איתו עד הסוף. בגלל זה אני לא קונה משפטים כמו "בהתחלה אהבתי אותו ועכשיו אני לא סובל אותו".

לגבי הדיון היום בבוקר והתערבות של יוסי

כולם צפו בהתרחשות הבוקר בשיחה בין איתי , שפרה ואשר אין ספק כי התערבות שלי יוסי הייתה מאוד גסה וגם לא בצורה מכובדת, אם יש לו בעיה עם שפרה הוא צריך לפנות אליה ולומר לה את מה שעל ליבו במקום לנהל שיחה כאילו שהיא לא קיימת זה לא יפה. די היה ברור שהוא מנסה להביך אותה או לפגוע בה וזה ממש מיותר כי לה אין שום דבר נגדו או נגד דעות של אנשים אחרים. לא ברור לי מדוע אנשים גם בבית האח הגדול וגם כאן בפורום לא מסוגלים לקבל דעה שונה ולכבד אותה, לא צריך להסכים עם כל דבר שאינו דעתך והרצון הלא מוסבר להיות כל הזמן צודקים, חכמים ונאורים מה החוסר ביטחון הזה???? הקיבעון הזה לחיות עם הדעות ולהתבצר בעמדה ממש בעייתי בעיני בן אדם שלא פתוח לדעות של אחרים והוא חסר סבלנות וכבוד לאחרים הוא זוכה ממני לפחות הערכה.

insane sanity

New member
כל העניין הזה מזכיר לי את ממ"ב....

גם עליה אמרו שהיא מתנשאת, מזויפת, שחצנית ומלאת בטחון. שהיא תיפול, שהיא תודח ומה לא. שתיהן עוררו אנטגוניזם ואי אפשר להתעלם משתיהן. אוקי.. אני אומרת נחיה ונראה :) לכל אלה שיוצאים בהצהרות פה. הבחורה אינטילגנטית, יפה, דעתנית.. אין לה במה להתבייש. לאנשים קשה לקבל אדם בטוח בעצמו. אין מה לעשות :)

דורון

New member
אמרו את זה גם על ערן

ובהזדמנות הראשונה העיפו אותו על טיל מהוילה.

shirush35

New member
אני באמת לא מבינה אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכל ההתכתבויות שלכם על שיפרה מצטייר משהו קצת מצחיק... אני לא יודעת אם שמתם לב איתי מעצבן לא פחות ללאון יש מאניירות נוראיות, הוא מחפש תשומי כל רגע עם ההופעות דראג שלו והתנועות החתוליות שלו וזה לא מעצבן?! אין לו דיעות על כלום, בסוף כל משפט הוא אומר" סתם" עם חיוך קטן כי הוא לא רוצה לקחת שום דיעה או צד בשום נושא הוא נדבק לעינב ושפרה כמו איזה חתלתול מסכן... והמסקנה שלי מכל זה שרק בגלל שהוא לא דעתן ולא עומד על שלו זה לא מאיים על הצופים ולכן מחליטים להשאיר אותו. שי ברברי ברמות כאלה שאני כבר לא יודעת מה להגיד עליו, חסר בטחון שמרגיש צורך רק לצעוק כדי שישמעו אותו, גבר דיקט שלא שווה כלום. רנין היא דרמה קווין! עינב מפונקת וילדותית.... בקיצור הבנתם את הפואנטה סתם נדבקתם אליה כי היא שונה ויוצאת דופן ולאנשים קשה לקבל כאלה אנשים וזה רק טבעי- אבל שחררו אותה! יש הרבה יותר מעצבנים ממנה...

THElast

New member
מצטער, אבל אני ממש לא מסכים

ההתנשאות של שפרה מעפילה על כל יתר הדברים "הטובים" שהיא מביאה. האנטי-הכל שלה, ה"כאילו" שמביא את הקריזה, ועוד ועוד. אני מסכים איתך בקשר ליתר המתמודדים, אבל פרה-פרה, הם יסתלקו אחד אחד. גם שפרה, כאילו.

u r a n i a

New member
אמממ... יש משהו במה שאת אומרת

אל דאגה, כל שבוע אנחנו נטפלים למישהו אחר...
בהתאם להתפתחויות... לפני כמה ימים היו מגה שירשורים בעניין שי, ולפני כן - נעמה וכן הלאה.. זה תלוי מה קורה שם, מי אומר מה, על מי המצלמה מתמקדת וכו', ואז אם מישהו עושה משהו שמעורר את העצבים שלנו, זה קצת מסיט את תשומת הלב מהאחרים.

My Little Fairy

New member
זה רק אומר ששפרה מעניינת מכולם

ושכנראה היא תשאר אחרי שי וליאון ואפילו יוסי.

למעלה