המושלמות של שיפרה מההתחלה לא היתה הגיונית

THElast

New member
ואני מצטט את עצמי:

היא תמיד חייבת להיות ה"מיוחדת/אינטילגנטית/בעלת הדעה השונה/הלא-שגרתית/הפתוחה/האנטי-כל דבר/היודעת הכל". זה מאוס. זה מכוער - זה בעיקר מאולץ. כאילו, כאילו, כאילו. כאילו.

rosedal

New member
מכל העימות של יוסי עם שיפרה

שיפרה יצאה הכי מטומטמת שיכול להיות. לסיום היא גם ניסתה לעקוץ אותו בגלל שהוא העיר לה. אוייי פשוט שתשתוק.

Jason2

New member
אז כנראה שלא ראיתם מההתחלה

הם דיברו על גירושים וכל אחד הציע תיאוריה ויוסי נכנס באמצע והתחיל לנבוח.

rosedal

New member
יוסי לא טיפש

הוא יודע לקלוט את הדיבור המתנשא שלה, וזה פשוט נמאס לו. שיפרה פשוט לא מוכנה לשמוע דעות של אנשים אחרים ומה שלא תגיד אח"כ היא לא תנסה אפילו לקבל, אלא ישר לתת קונטרה למה אתה טועה ולמה היא צודקת.

הוא לא טיפש אבל האוצר מילים שלו קטן

הוא כבר שעה אומר "זה לא דעתה זה לא דעתה" הוא שמע אותה אומרת זה לא דעתי וטוחן על הנושא

עדיף אוצר מילים קטן ונכון מאשר לחפור באוצר

מילים רב של שיפרה ולא להגיע לאף נקודה ולאף דעה נוקבת ואמיתית אלא לחפירה ארכיאולוגית........ שגורמת לי להרדם מול המסך רק מלשמוע אותה

Jason2

New member
הוא לא טיפש

והכל חלק מהמשחק ומהאסטרטגיה שלו. ככה הוא בודק את השטח. אל תטעו, לא באמת מעניין אותו הדיון הזה, הכל למען הניצחון.

Lomsahne

New member
מה ????

אמרת את המשפט הכי לא נכון ששמעתי מימיי,שפרה לא מוכנה לשמוע דעות של אחרים ? תגיד אתה רואה את אותה סדרה שאני רואה ? אנשים מה עובר עליכם ? אם אתם מעדיפים אנשים שמנבלים את הפה שלהם ומלכלכלים ואחרי זה עוד אומרים שהם לא ואומרים שאסור לדבר לא יפה ב10 ימי סליחה {כשלפני רגע ניבלו את הפה} ומתפשטים ליד אשר ואז מתלוננים ששפרה מתלבשת לידו {אתמול עינב הרימה את החולצה עד לחזיה ואשר שוכב לידה} ומתנהגים בצביעות כפייתיות וצרות אופקים ואתם "מעדיפים" אותם על פני האנשים שהם כביכול "מתנשאים" כי הם שונים מכם וכי הם מדברים אחרת ולא בצעקות ולא בקולניות ולא באימפולסביות אז כנראה שזה אומר משהו עליכם... מה אתם רוצים ששפרה לא תרגיש עוינות מיוסי אחרי שהיא אומרת לו בוקר טוב והוא לא עונה ? ואנשים שקוראים לאחרים נבלה וחובשים כיפה על הראש ואחרי דקה מתפללים אז סבבה... ודרך אגב אם כבר נכנסים לדיון אשר אומר שזה לא נתפס שאנשים מעדיפים חומרנות על רוחניות וזה בדיוק מה שהוא עושה כרגע הוא נמצא בתוכנית במטרה לזכות במליון שקל במקום להיות עם אשתו בלידה והולדת ביתו,תגידו מה שתגידו לי זה נשמע מגוחך

rosedal

New member
מי אמר שאני מעדיף את אשר???

או את מישהו אחר עליה? היא יש לה דיבור מתנשא אבל סה"כ בחורה טובה. אשר דתי מזוייף (כל מה שנוח לו) אבל נעים לשיחה יותר ממנה. כל אחד והפאק שלו.

Lomsahne

New member
רגע,שאלה לי אלייך...

אתה באמת מאמין שמה שאמרת ששפרה לא מוכנה לשמוע דעות של אחרים נכון ? או שזה סתם היה מתוך להט הרגע ? לגבי זה שמעדיפים את אשר לא דיברתי עלייך ספציפית בכלל כי אין לי באמת מושג מה אתה חושב על המתמודדים דיברתי באופן כללי,כי אני באופן אישי קשה להבין איך מצביעים לבנאדם שמדבר ככה? ואשר בנאדם שהייתי מצביע לו אם היה מועמד להדחה אחרי השבוע הראשון,אבל אחרי השבוע האחרון אני די נגעל ממה שהיה ולא נראה לי שאני אוכל להצביע לו בכלל כולל עינב שגם אותה די חיבבתי. לדעתך אשר יותר נעים לשיחה לדעתי ממש לא אותי הוא משעמם בהרבה מהשיחות שלו לעומת שפרה שאני נהנה מאוד מאוד להקשיב לשפרה ולדברים שיש לה להגיד. זכותך להנות ולהביע את הדעה שלך לגבי המתמודדים ולמי נעים לך יותר להקשיב ולמי פחות אבל אתה מסכים איתי שיש דרך להביע דעה ? {ושוב אני בכלל לא מדבר עליך ספציפית}

Jason2

New member
אתה שוכח דבר אחד

רוב האנשים מצביעים על פי מה שהם רואים בשידור השבועי. ושם יש הרבה מניפולציות של ההפקה, בעריכה הם יכולים להציג אדם אחד כמלאך ואדם שני כשטן. בסופו של דבר יש אנשים שההפקה רוצה שהם ישארו אז הם יראו בשידור השבועי את כל הדברים הטובים וישמיטו את כל הדברים הרעים.

rosedal

New member
לא הבנת

אני לא אומר שהיא לא מוכנה לשמוע את הדעה אלא שהדעה של האחר לא ממש מעניינת אותה נכנסת מהאוזן הימנית יוצאת מהשמאלית בלי שום עיבוד ומחשבה. זה נובע מזלזול שבא מהתנשאות. היא שומעת משהו ולא מייחסת לזה חשיבות וכל מחשבה שאולי יש משהו בדברים. היא עברה הרבה בחיים, והיא חכמה מרוב האנשים בבית אבל אני מפרש את השיחות איתה וההתנהגות שלה כזילזול וכהתנשאות. שיהיה יום טוב!!

Lomsahne

New member
סבבה...

זכותך לחשוב ככה,דעתי שונה לחלוטין מהדעה שלך {וכנראה שהרבה חושבים כמוני אני יכול להגיד לך מהאנשים שאני מדבר איתם בבית ספר ומהסקרים} שיהיה גם לך יום טוב.

יוסי מושפע מעינב ואשר

יוסי עד לא מזמן אהב את שפרה אבל כשאשר ועינב התחילו ללכלך עליה לידו ואני זוכרת טוב מאוד את הרגע הזה, הוא עבר לצד שלהם. גם כשונסה רבה עם עינב הוא העמיד אותה להדחה. הוא לא אובייקטיבי. וגם הדיעה שלכם כבר לא אובייקטיבית, יש פה עליהום על שפרה וכל הערה עוד יותר מגבירה את האש עליה פה, וההערות כבר מזמן מנותקות מהמציאות. וזה בכלל לא משנה מה היא תעשה מעכשיו ועד עוד חודשיים. אתם תשנאו אותה בעיניים עצומות ותכתבו הודעות כאן בפורום הזה כדי לשכנע את עצמכם שאתם צודקים ולא סתם מלכלים ולקבל חיזוקים פה.

יוסי ממש לא תקף

חבל שלא ראית מהתחלה. בכל אופן הדיון למען האמת וסופו היו מאוד מעניינים, 4 האנשים: שפרה איתי אשר ויוסי ניהלו שיחה לא רעה בכלל ולמען האמת הם האנשים המעניינים ביותר והמלאים ברעיונות ביותר בתוך הבית. עכשיו שי רנין וכל שאר הטפילים יהרסו את העניין כי בגדול מה יש להם בדיוק לחדש? צעקות בכי וזיוני שכל על כלום? היתתי מעדיפה שרנין שי עינב קרן וצבר ימשיכו לישון.

Antonio Montana

New member
קיצר, לא להצביע לשפרה,

בהנחה שתהיה מועמדת להדחה. ואני מניח שהיא תהיה.

למעלה