Super furry yosh
New member
המזון הרוחני השבועי.
(או- גניבה חסרת כל בושה מ'סופר פורום אנימלז' של השרת העיוור) הרעיון פשוט למדי- "...מה שמעתם, קניתם, אכלתם, ראיתם וקראתם בשבוע האחרון." אני אתחיל- שמעתי- הרבה 30 seconds to Mars, בעיקר הדיסק השני של החבר'ה האלה (הו ג'ראד ליטו), החדש של Thrice (Vheissu), קצת Theraphy? על הדרך, Apoptygma berzek, וחרישת הפלייליסט הכללי שלי ופלייליסט עברית. קניתי- פחית קולה במכולת ליד הואדי (^-^
, סיכות לשיער ו-2 סריגים שחורים עבים, כי אין לי. הוו, וכרטיסיית נוער חדשה. X: אכלתי- הרבה פטריות, בעיקר. זה טעים, נו- סמבוסק פטריות, פשטידת פטריות, רביולי פטריות, פטריות ככה סתם. חוצמזה, שלל שקיות במבה וגלידת מנגו. איכות. ראיתי- 'סרניטי', 'אמריקן ביוטי', 'הכוכבים של שלומי', 2 פרקים של 'ליין', שוב (האנימה. לא, לא אכתוב את השם המלא~~ >.>), ובטלוויזיה צפיתי ב-'משחק מכור'. קראתי- 'סטיות של פינגווינים' מס' 8, די נטשתי את 'חוות החיות', ואני באמצע של 'פנדורה' (אן רייס). אני מאשימה את העבודה בהספק העלוב שלי השבוע (פפפף, 8 שעות משמרת. >.>). תורכם. D:
(או- גניבה חסרת כל בושה מ'סופר פורום אנימלז' של השרת העיוור) הרעיון פשוט למדי- "...מה שמעתם, קניתם, אכלתם, ראיתם וקראתם בשבוע האחרון." אני אתחיל- שמעתי- הרבה 30 seconds to Mars, בעיקר הדיסק השני של החבר'ה האלה (הו ג'ראד ליטו), החדש של Thrice (Vheissu), קצת Theraphy? על הדרך, Apoptygma berzek, וחרישת הפלייליסט הכללי שלי ופלייליסט עברית. קניתי- פחית קולה במכולת ליד הואדי (^-^