המזון הרוחני השבועי.

המזון הרוחני השבועי.

(או- גניבה חסרת כל בושה מ'סופר פורום אנימלז' של השרת העיוור) הרעיון פשוט למדי- "...מה שמעתם, קניתם, אכלתם, ראיתם וקראתם בשבוע האחרון." אני אתחיל- שמעתי- הרבה 30 seconds to Mars, בעיקר הדיסק השני של החבר'ה האלה (הו ג'ראד ליטו), החדש של Thrice (Vheissu), קצת Theraphy? על הדרך, Apoptygma berzek, וחרישת הפלייליסט הכללי שלי ופלייליסט עברית. קניתי- פחית קולה במכולת ליד הואדי (^-^;), סיכות לשיער ו-2 סריגים שחורים עבים, כי אין לי. הוו, וכרטיסיית נוער חדשה. X: אכלתי- הרבה פטריות, בעיקר. זה טעים, נו- סמבוסק פטריות, פשטידת פטריות, רביולי פטריות, פטריות ככה סתם. חוצמזה, שלל שקיות במבה וגלידת מנגו. איכות. ראיתי- 'סרניטי', 'אמריקן ביוטי', 'הכוכבים של שלומי', 2 פרקים של 'ליין', שוב (האנימה. לא, לא אכתוב את השם המלא~~ >.>), ובטלוויזיה צפיתי ב-'משחק מכור'. קראתי- 'סטיות של פינגווינים' מס' 8, די נטשתי את 'חוות החיות', ואני באמצע של 'פנדורה' (אן רייס). אני מאשימה את העבודה בהספק העלוב שלי השבוע (פפפף, 8 שעות משמרת. >.>). תורכם. D:

עונה

שמעתי - Enigma קניתי - אולי כרטיס לאוטובוס, אם זה נחשב אכלתי - כל דבר שלא הורג אותי ראיתי - לא משהו מיוחד קראתי - בעקבות המחשבות (ספר) בקיצור, לא עשיתי כלום

אוכל?

שמעתי-כמה פעמים את הדיסק השני של "ירוק עד", ובאופן כללי חרשתי את הפליליסט(אני לא מסוגל לעשות כמעט שום דבר בלי לשמוע מוזיקה
. קניתי- רק במכולת. אכלתי- בעיקר גולש ותפו"א. ראיתי-את הטריילרים של V for Vendetta קראתי-התחלתי סוףסוף לקרוא בצורה מסודרת את Principles of Neural Science, The Serpent Mage/Grag Bear, "עזאזל" של אקונין, Dagger/David Drake.

ני

שמעתי - אבריל לאבין ועוד כל מיני שירים ראנדומליים קניתי - כלום ^^" אכלתי - המ... אוכל? ו..המון המון טוסטים X_X היה לי שילשול T.T אמרו לי לא אוכל שומדבר חוצמזה >< ראיתי - מעודדות צמודות 2. סרט חביב. קראתי - המדריך לטרמפיסט בגלקסיה *_*. פיקים באנגלית של השיפ הארי/דראקו. וה"פ החמישי- קריאה חוזרת. זה היה מידע שימושי לחיים ומרתק לכולכם, אני בטוחה

שמעתי קניתי ראיתי קראתי

פרס עלום שם יינתן למי שימצא את הכותרת הזאת בלטינית. מה שמעתי: לאחרונה התחלתי להקשיב לSystem of down ולכל אגם הברבורים. ומלבד זה כרגיל המון סונטה (הם לא נמאסו עלי עדיין) קניתי: קוקטייל סנאי ורוד, שוקולד שוקולטה. וסופגניות. (וגם המון קניות שליחוות אבל הן לא לי) ראיתי: הארי פוטר הרביעי, סרטוני רשת של שני גיקים מארה"ב קראתי: ספר לתרגול כתב יד נחשב? מלבדו קראתי את הספר הראשון טריולוגית הטלפתים של בבילון 5. נ.באין דרך לומר i come i see i nuked them אין מילה בלטינית שיכולה להתאים לnuked them.

החדש של סיסטם אוף א דאון,

איך הוא, באמת? אני מתעצלת להוריד (כןכן, פורעת חוק. צווי בית המשפט בדרך אליי, או משהו), למרות ש-Toxicity שלהם הכיל כמה פנינים. ו-"קוקטייל סנאי ורוד"? פרט נמק והסבר. D:

bernie92

New member
החדש גאוני.

למרות ששום דבר (של סיסטם) לא עולה על טוקסיסיטי.

הקטע הוא שאף פעם לא חיבבתי אותם

במיוחד, אבל היו להם כמה יציאות בטוקיסיטי, כאמור. אנסה גם אנסה.

noosh

New member
הו, נייס.

שמעתי - הממ. לרוב זה היה גלגל"צ, בעל כורחי. אבל היה את Layla של דרק והדומינוס, כל האלבום. והרבה ביטלס, הרבה. וגם 88FM, כשאף אחד בחוליה לא שם לב.
קניתי - מכנסיים לרקוד איתם, ואת הגרביים המגניבות בעולם
.
אכלתי - הכל?
אממ, סתם, לא יודעת. הרבה מרקים
ראיתי - ה"פ 4, עם אח שלי, וזהו, נראה לי.
קראתי - Extremely Loud & Incredibly Close, הספר היפה ביותר שקראתי בחיי. אני לא רוצה שהוא ייגמר.

Vegetable Salad

New member
אוקי... ../images/Emo42.gif

שמעתי -כל מיני 100FM, הבושה... קניתי -כרטיסיית נוער, כל מיני דברים בקפיטריה ושילמתי על החוג XD, וגם כרטיס לסרט. כמובן. אכלתי -הרבה? ראיתי -אני רואה טלוויזיה בכמויות וחוץ מזה הלכתי לראות את נרניה, השלמות
קראתי -לא יצא לי אבל אני חייבת לקרוא את פוטר הרביעי באנגלית, החמישי בעברית ואת השישי בעברית לבדוק מה לא הבנתי בגרסאות המקבילות... וכמובן לקרוא את נרניה!!!

Science Fiction

New member
ממ ../images/Emo119.gif

שמעתי: המון דברים >.> קניתי: שרוולוני רשת וסנדוויץ' P:. אכלתי: יותר מדי. ראיתם: בנות הפאוורפאף!!1
["אל תתגרה במזלך, חננה."] קראתי: ראיון עם הערפד, מלאכים ושדים, בשורות טובות [x2], והתחלתי את עשן ומראות.

Saint Jane

New member
*בוהה בך*

מתי הספקת לקרוא את כל זה?![ לי בקושי יש זמן לקרוא בשורוטו אחד! אה, כן, את חנונית בכיתה ז' [או ח'?] חסרת חיים ובגרויות וביצפר ופגישות של ההפקה בתיאטרון וזימונים מהצבא. אבל לך יש עוד חמש שנים בביצפר. חהחה. ולי יש רק עוד חמישה חודשים. חהחה. פחות. חהחה.

Science Fiction

New member
ממ, אני קוראת אותם במקביל...../images/Emo119.gif

עוד לא סיימתי אף אחד מהם P:. [אני בח' O:]

למעלה