שום חיים אמיתיים לא יכולים להשתוות לגהינום... סליחה, ביצפר שעברתי באחת עשרה השנים האחרונות. ושום דבר לא ישבור אותי. ראיתי הכל ואני מוכנה להכל. עצוב, אבל נכון.
שמעתי- הרבה מהשירים שיש לי בMP [בעיקר מופע הארנבות.] קניתי- לא משהו מיוחד :| אכלתי- הרבה דברים מתוקים ולא מזינים ^^ [לא טוב, לא טוב.] ראיתי- הארי פוטר 3 ^^ קראתי- אממ התחלתי לקרוא איזה ספר באנגלית שאני צריכה לעשות עליו דו"ח בחנוכה. מעניין?
שמעתי- הרחבתי את הפלייליסט, עוד שירים של להקות אהובות ומעט של להקות חדשות (אוונטסיה, פרדייז לוסט ושאר להקות שכבר כמה חודשים אני מתעצלת לשמוע) קניתי- ג'ינס, סוודרים, סיכות לשיער, גרביים, הרבה קולה בבצפר וספר מתמטיקה. אכלתי- המממ, המון כרגיל לא יודעת מה. =/ ראיתי- פנטום האופרה (שוב), הארי פוטר (טוב לא השבוע אבל לאחרונה), סרטים ששכחתי את השמות שלהם בטלוויזיה. קראתי- ורוניקה מחליטה למות.
שומעת אותם כבר איזה 4 שנים ועדיין לא נמאס לי. ומכיוון שאני יכולה, המלצות- As I die, Gothic, Ereased, I am nothing, Mouth, One second (הו, כל כך), Sane, So much is lost. [שירים יחידים, כמובן]
חזרתי לחרוש על salem- with strings attached...בגלל ההופעה.. אבל חוץ מזה אני שומע גם את annihilator - all for you שהוא דיסק נחמדיש שקניתי לא מזמן.. הממ...ובין לבין גם : megadeth - killin is my business pestilence - שכחתי את השם של הדיסק ו- porcupine tree - in absentia
שמעתי בעיקר את ארבעת האלבומים האחרונים של הפלאוור קינגז. אני די מכור להם לאחרונה. ג'תרו טול - Thick as a Brick, Passion Play Greenslade - Spyglass guest National Health - Of Queues and Cures קניתי - לרב אוכל לצערי, זה עולה הרבה... אכלתי- בעיקר שניצלים של מאמא עוף וסנדוויצ'ים של קפטריה ראיתי - כלום! רק בסופש יוצא לי. אני רואה בנות גילמור ו"מספרים" ושניהם מתחילים עוד 20 ד' קראתי - "החיים היקום וכל השאר" וספרי מתמטיקה