המזון הרוחני השבועי.

Got XD

New member
אני לא הייתי מגחכת במקומך. :>

'החיים האמיתיים' זה הרבה הרבה פחות כיף, בובה.

Saint Jane

New member
מה?

שום חיים אמיתיים לא יכולים להשתוות לגהינום... סליחה, ביצפר שעברתי באחת עשרה השנים האחרונות. ושום דבר לא ישבור אותי. ראיתי הכל ואני מוכנה להכל. עצוב, אבל נכון.

Got XD

New member
אין לי מושג מה עברת,

זה בהחלט נכון, אבל תחזרי אליי עוד כמה שנים, אולי יצוצו כמה מסקנות, לכי תדעי.

../images/Emo85.gifדובידו

שמעתי- הרבה מהשירים שיש לי בMP [בעיקר מופע הארנבות.] קניתי- לא משהו מיוחד :| אכלתי- הרבה דברים מתוקים ולא מזינים ^^ [לא טוב, לא טוב.] ראיתי- הארי פוטר 3 ^^ קראתי- אממ התחלתי לקרוא איזה ספר באנגלית שאני צריכה לעשות עליו דו"ח בחנוכה. מעניין?
לא.

ניה, עונה ^^

שמעתי- הרחבתי את הפלייליסט, עוד שירים של להקות אהובות ומעט של להקות חדשות (אוונטסיה, פרדייז לוסט ושאר להקות שכבר כמה חודשים אני מתעצלת לשמוע) קניתי- ג'ינס, סוודרים, סיכות לשיער, גרביים, הרבה קולה בבצפר וספר מתמטיקה. אכלתי- המממ, המון כרגיל לא יודעת מה. =/ ראיתי- פנטום האופרה (שוב), הארי פוטר (טוב לא השבוע אבל לאחרונה), סרטים ששכחתי את השמות שלהם בטלוויזיה. קראתי- ורוניקה מחליטה למות.

פראדייז לוסט, פראדייז לוסט~

שומעת אותם כבר איזה 4 שנים ועדיין לא נמאס לי. ומכיוון שאני יכולה, המלצות- As I die, Gothic, Ereased, I am nothing, Mouth, One second (הו, כל כך), Sane, So much is lost. [שירים יחידים, כמובן]

אפילו לא ידעתי שיצא להם אחד. ;;

הם די שרידים מהסו-קולד תקופת המטאל שלי. [בקרוב ימות החיבור לאינטרנט. או הסולסיק, או המחשב בכללי. מה שיבוא קודם]

Greebo

New member
המממ בואו ניראה..

חזרתי לחרוש על salem- with strings attached...בגלל ההופעה.. אבל חוץ מזה אני שומע גם את annihilator - all for you שהוא דיסק נחמדיש שקניתי לא מזמן.. הממ...ובין לבין גם : megadeth - killin is my business pestilence - שכחתי את השם של הדיסק ו- porcupine tree - in absentia

Greebo

New member
קו...רייט...שכחתי..

קראתי את ה11 של WOT 3> ספר מעולה...לרוץ לקנות! מתחיל לקרא את "זכרונותיה של גאיישה" באנגלית..

Dooritos

New member
אוייי

גם אני מתחילה לקרוא את זכרונותיה של גיישה! אבל בעברית..

Greebo

New member
ואך זה? לא הספקתי יותר מעמוד..

די עסוק בעבודה כרגע ><

MajorWinters

New member
מזון למחשבה

שמעתי בעיקר את ארבעת האלבומים האחרונים של הפלאוור קינגז. אני די מכור להם לאחרונה. ג'תרו טול - Thick as a Brick, Passion Play Greenslade - Spyglass guest National Health - Of Queues and Cures קניתי - לרב אוכל לצערי, זה עולה הרבה... אכלתי- בעיקר שניצלים של מאמא עוף וסנדוויצ'ים של קפטריה ראיתי - כלום! רק בסופש יוצא לי. אני רואה בנות גילמור ו"מספרים" ושניהם מתחילים עוד 20 ד' קראתי - "החיים היקום וכל השאר" וספרי מתמטיקה

so be it

New member
למה לעזאזל קראת ספר מתמטיקה?

מספרים - אחלה סדרה גם בנות גילמור (אוי, השטחיות..השטחיות).... אבל... (טדא-דא-דא-דא!)... ג'תרו טול פשוט מעולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שניצל זה לא מוסרי!

MajorWinters

New member
כי אני חייב...

כשעושים תואר במתמטיקה, צריך לקרוא קצת כדי להכין שיעורים. ג'תרו גדולים...

Red Sun

New member
ג'תרו טול!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

הם פשוט גאונים.

למעלה