המזון הרוחני השבועי.

Dolo

New member
Tag! You're it!

שמעתי- Sublime - 40oz To Freedom. .Depeche Mode - The Singles 86>98 קניתי- לחבר שלי את הארי פוטר 6 בעברית. נו, רק 88 שקל במכירה מוקדמת. אכלתי- טורטליני, זיטי, ספגטי עם רוטב שמנת, פולי סויה בסויה והמון המון תפוחיות. ראיתי- העונה השניה של Lost עם גריבו, וזה היה משעמם. ארץ נהדרת. מלחמת העולמות - זה באמת סרט גרוע. קראתי- The Shawshank Redemption, או לפחות התחלתי לקרוא. אני מאשימה את העבודה בהספק העלוב שלי השבוע (פפפף, 8 שעות משמרת. >.>).

Dizen

New member
הממם

שמעתי גלגל"צ בעיקר. זה מה שיש בצה"ל..
קניתי קוראסונים משוקולד לבן
אכלתי קוראסונים משוקולד לבן וחומוס
ראיתי סרט בנות שדיכא אותי משהו
קראתי the Mists of Avalon, כבר המון המון זמן.

Greebo

New member
: ם קורוסון עם שוקולד לבן 3>

איפה השגת יצירה גאונית שכזו? ולמה לאכול אותה עם חומוס? Oם

Dizen

New member
../images/Emo6.gif

בונז'ור... אחד הטובים
ולא אכלתי את זה עם חומוס, היה הבדל של כמה ימים בניהם
[ציינתי את החומוס כי הוא לווה בהרבה צחוק וכיף, זה הכל :$]

Greebo

New member
בונז'ור? קא?

איפה? הא? קראפ..בחיים לא ראיתי או טעמתי קורוסון עם שוקולד.. זה פשוט...נשמע כל כך שולט... ><

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

שמעתי-כל מיני..נראה לכם שאני זוכרת? מה שיש בפלייליסט.. קניתי-שלוק בבי"ס נחשב
? אכלתם-הרבה שוקולד...
ראיתי-ת'מסך של המחשב מול העיניים
קראתי-חומר בספרות[אנטיגונה], אזרחות והיסטוריה
היה שבוע חרא עם כל המבחנים ולא היה לי זמן לקרוא...

adonshokoo

New member
מצוירים אמריקאים *_*

או לפחות לא אנימות. ראיתי - עונה רביעית של פאמילי גאי, עונה רביעית של פיוצ'ראמה (שמשום מה הכניסו בה המון קטעים רגשיים של לילה ופריי...go figure ) , ורואה clone high של mtv ^_^, לגאנדי יש ADHD, לגאנדי יש ADHD!!! קורא - האלכימאי, אבל רק בבצפר, כי אין לי כוח בבית, גם מגיע לאימונים מוקדם מידי פעם לקרוא אתזה, אבל קורא ממש לאט...כמובן קורא עשרות מנגות שאין לי כוח לציין את שמן, יותר מידע עבודה. קניתי - ...ארג, כלום, בחנוכה הולך לבזבז מאות שקלים, ורובם יהיה על אופת' -_______________________________- , כוסאמא שלהם, למה עשו מכירה מוקדמת ב1.1?, ז"א לא לישון כל הלילה ובתשע להגיע לתל אביב עם 160 שקל...סעמק, גריבו, מארגנים פוסי והולכים לשם? שומע - הרבה, בעיקר פיין אוף סאלביישן, ארצ' אנמי וביווצ'ד...ובין היתר נמצאות הרבה להקות ישראליות (בעיקר המכשפות והחברים של נטשה), כמה קלאסיקות, מוצארט, המלאכים מוונציה, רבייעת מיתר...וכל מיני דברים אחרים שלא נשמעים מספיק כדי לציין, למרות אהבה רבה אליהם...פשוט, לא כרגע.

Greebo

New member
עידן! *shock*

עידן עשה משתמש בתפוז ועידן עשה משתמש בתפוז *מצביע וצוחק* הו רייט אני יכול לומר בעבודה שאני יאחר קצת.. ואם בא לכם להגיע יותר מוקדם אין לי בעיות.. לא יודע אם אני הולך לישון היום בכלל ><

soulz

New member
גם אני בטח אגיע ביום הזה איתכם...

אבל למה בתשע בבוקר לכל הרוחות?

adonshokoo

New member
עידן אמר שב9 זה נפתח

אז אני חושב שצריך להגיע כמה שיותר מוקדם...יש חמש מוקדי מכירה, יש אלף כרטיסים, 200 לכל מקום...זה אופת'...אם לא נגיע בתשע, לא יהיה כרטיס.

soulz

New member
אבל...

זה אומר שאני לא אשן כל הלילה :\ ואני לא חושב שממש יגמרו כל הכרטיסים ביום הראשון למכירה, וגם אם כן...אז אני בטוח שבעקבות הביקוש הרב אורן יחליט להעביר את ההופעה להאנגר. ואיזה עידן? ם0 החבר של ההודית?

Tiki Torch

New member
D:

שמעתי- למען האמת לא שמעתי מוזיקה שבועיים כי אין לי חשק וכוח קניתי- ספר הארי פוטר חדש ואת כל השאר הורדתי או מצאתי במקרר P: אכלתי- טוסטים מכל סוג וגם עוד מאכלים מגעילים לארוחת צהריים ראיתי- ראיתי את נרניה(להלן מה שקניתי),כמה אנימות וגם מלא פיוטרמה . קראתי- את ההארי פוטר החדש וגם הוראות הפעלה איך להפעיל תוכנה אחת.

נאמ. ../images/Emo113.gif

שמעתי: אלבום אוסף של the cure, די הרבה פינקפלויד [בעיקר את The Wall ואת Dark Side of the Moon], קצת ווית'ין [סיילנט פורס], ואמ, לא יודעת, דברים שיש לי על הפייליסט >< קניתי: בקבוק דיאט קולה, כוס שוקו חם ממכונה, שני מפרטים ומיתר. אכלתי: הרבה שניצל תירס ומנות חמות X_X ראיתי: שמש נצחית בראש צלול, הנסיכה הקסומה, כמה טלנובלות מפגרות עד כאב ["הו, מרינה! מרינההה!"], ובנות הפאוורפאף DD: קראתי: ציפורים מתות בסתר, קורליין [פעם שלישית בערך ><], אור מופלא, היו שלום ותודה על הדגים [פעם שניה].

elcool

New member
אני עונה...

מה שמעתם, קניתם, אכלתם, ראיתם וקראתם בשבוע האחרון. שמעתי: פלייליסט של השירים הטובים ביותר של Weird Al באוטובוס בדרך ומהבית ספר. קניתי: בקבוק יין ליום הולדת. יין לבן טוב כזה בשביל לחגוג שבכלל מותר לי לקנות אותו. אכלתי: את העוגה שאמא שלי הכינה. עוגת גבינה מעולה! ראיתי: האמת? לא ראיתי בשבוע האחרון כלום חוץ מחוק וסדר. שזה דבר מצויין בפני עצמו, כמובן. קראתי: Deception Point של דן בראון. רק התחלתי, אל תהרסו.

הו, שווה!../images/Emo60.gif

שמעתי - כל מיני שירים שהיו לי על המחשב מהזמנים שבהם עוד הורדתי מוזיקה/שלחו לי מוזיקה כדי לשים באמפי3 של אחשלי כדי לקחת לקונגרס. היה שם קולדפליי, קלפטון, ביטלס, אולי אחד או שניים של ג'תרו טול, קצת מוזיקת פולק אירית, אולי קצת קאמל שהמנהל החביב כאן שלח לי פעם, ועוד קצת שירים שלא קשורים אחד לשני. קניתי - כרטיס הלוך וחזור ל ומירושלים [497
] וממתקי גומי! וגם שרשרת כשנסעתי לקונגרס בדימונה. אכלתי - הרבה דברים! אבל השבוע בעיקר התקיימתי על סנדוויצ'ים הומ-מייד, כי התחשק לי. ראיתי - התחלתי את 'אבודים בטוקיו' אבל נרדמתי ממש בהתחלה כי הייתי באמת עייפה. וכמובן שאליאס מראשון-חמישי ו4400 בראשון:} קראתי - קצת מ'מגדלורים של יבשה', וטיים אאוט. אני לא מספיקה ממש לקרוא.

למעלה