המזון הרוחני של השבוע

MajorWinters

New member
המזון הרוחני של השבוע

מה אכלתם שתיתם ראיתם שמעתם קניתם השבוע?

עונה

אכלתי חרא (זה חום !) שתיתי שוקו (באמת, בבקרים, וזה גם חום) ראיתי גושי חרא ברחוב (הכוונה היא לבני אדם
) שמעתי חרא (מעט מאוד, אבל יצא לי לשמוע קורן) קניתי - את האמת, שום דבר

היה לי יומולדת

ואכלתי עוגה ושתיתי שמפניה. ואז היה שנה חדשה ואז שוב אכלתי עוגה ושתיתי הרבה שמפניה. ואז הייתי חולה. ואני עדיין. אז אני מניחה שחרא די מתאר את זה.

happy everything

feel well ואל תשכחי לחלק לנוגדנים שלך מנות קרב לפני שהם יוצאים לקרב הסופי הגדול (קרב סופי תמיד גדול) בחידקים המרושעים ובמטרתם המרושעת לחסל את כוחות הטוב (מתיהיתה מטרה מרושעת לחסל את כוחות הרשע?)

את זאת שחשבה שלעשות את זה

ליד אנשים כשהם יושנים יותר מקפיץ את האנדרנלין ומחייה את הסקס. חוץ מזה לא שמעתי אותך מתלוננת

SuperKeren

New member
היי! אני לא../images/Emo13.gif

אבל בעצם, לא ממש הבנתי מה כתבת, אז לא משנה

noosh

New member
הממ.

השבוע הזה או הקודם?
אכלתם: יותר מדי :/ אמא אפתה עכשיו עוגיות צ'וקלט-צ'יפס והן מדהימות.
שתיתם: חוץ מקפה ומים? שומדבר מיוחד. תה קמומיל, כי לא הרגשתי טוב.
ראיתם: סרט בסינמטק, "נייסלנד". יפה, אך מעט כבד. קצת העיק עליי. והייתי במוזיאון ת"א ובתערוכת צילומים בדיזנגוף סנטר.
שמעתם: 88FM בבקרים זה כיף. שמעתי דיאנה קרול, ושמעתי לוריין היל.
קניתם: כרטיס לסרט וכרטיס לתערוכת צילומי עיתונות 2005 שיש בדיזנגוף סנטר - מומלץ בחום.

Greebo

New member
SLC Punk

סרט שולט *סוגד לדולו* וגם הארי פוטר 4.. שזה סרט סתמי לחלוטין עם עריכה מפגרת ושחקן ראשי עם יכולת משחק של צנון מיובש.. ולאורך הסרט עברו לי המילים "וואוו האמיוני כוסית" בערך חצי תריסר פעמים לאורך הסרט : \ אבל היא משחקת לה עם הגבות יותר מידי Oם זה נהיה ביזארי אחרי כמה זמן.. נאמ... הו.. ובבורקס אמא בקינג ג'ורג' מחלקים מיני בורקסים כל הזמן שאני עובר שם...זה נחמד שכזה.. אה רייט...ואיזה 4 ליטרים של בירה בסילבסטר P:

danny girl

New member
השבוע

מה אכלתם- הוו מליון עוגיות ופיצות (נו יומולדת..) שתיתם- מלא תה.. הא ואחד בטעם יסמין!! ראיתם- ראיתי הרבה את חברה שלי. נחשב? שמעתם- עברי לידר. ומ-ל-א קניתם- פעמון מאגניב בעזריאלי. ובובה קטנה כמו של הארנק שלי..

למעלה