המזון הרוחני של השבוע

אני בכלל לא הבנתי אם אתם../images/Emo60.gif

קיימים עדיין, או לא, או מה
תסבירי לי! ואני פ"ת!

תשובה

אכלתי: בין השאר פסטה שבושלה עם מעט מדי חמאה ורוטב טוב מדי. שתיתי: מגוון רחב של תה (אני מוקף בחובבי תה) וחליטות ראיתי: סיימתי לראות את פול מטאל אלכימיסט, סין סיטי, פיינל פנטזי שמעתם: הפאנטום של האופרה בלולאה שלא נגמרית קניתי: כלום. (חופשי חודשי נחשב?)

הא שיט, היה צריך להמשיך../images/Emo60.gif

שתיתי - לא שתיתי מים בכלל. למען האמת, עשיתי בדיקת שתן בשביל הצו ראשון, וכשבאתי לקחת את התוצאות האיש שם צעק עליי שאני אתחיל לשתות וזה היה נורא מבהיל
ראיתם - הרבה זהות בדויה שמעתם - הרבה כוורת ושירים טובים במעגל בוגרים! קניתם - המון דברים בקאבום2 ושילמתי בפוטנציה לכנס הארצי

שבוע חלש

מה אכלתם
כמעט כלום..
שתיתם
הרבה תה..
ראיתם
סדרה מתורגם חדשה של ספרים לא זוכר את שמה אבל יש על סטלין ורספוטין.. מומלץ ממשהי שהתחילה לקרוא לי אישית ניראה מעניין..
שמעתם
דרך מגניבה להוציא גימלים לדקור את עצמך עם סיכה בעקב (לא רציני) ולהגיד שהלכת בחוף יחף ודרכת על מזרק
קניתם
שוקו בשקית ודלק סיפתח סביר

Harpush

New member
../images/Emo136.gif Hm ../images/Emo136.gif

אכלתם - סנדוייץ' חזהעוף [נו, לא הייתי בבית.]
שתיתם - שוקו.
ראיתם - נרניה
שמעתם - אפרתגוש.
קניתם - המוןהמוןדברים.

XD.

אני מחפשת כבר משבוע שעבר את החלק השני. ראיתי כבר 3/4 סרט, קצת יותר, פשוט הייתי צריכה ללכת ועכשיו עם כל הערמת דיוידיים שיש לי, אין לי ממש סיכוי למצוא את זה;[ נו שוין.

O r c h i d

New member
ווטאבר

אכלתם- כלמיני דברים. שתיתם- מים[?]. ראיתם- המון סרטים
וגם כמה תוכניות טלויזיה חביבות. שמעתם- הרבהדברים מה. קניתם- כלום.

המ

- מאכלים בריאים ביומולדת של חברה
- הרבה תה
- פרק ראשון ואחרון ובלתי נשכח של ניפ/טאק. in a bad way.
- ראיתי קודם דוקומנטרי על ג'ון דנוור, זה נחשב?
- המ, נסיעה באגד?

Jerald_Admonds

New member
המממם

אכלנו- הרבה שניצלי תירס, עוגיות מרוקאיות ללא סוכר, פסק זמן, מאפי פרג. שתיתם- מים, מים, מים, צ'אי. ראינו- טריגן, נרניה, שר"ה. שמענו- נייט וויש, ווית'ין טמפטיישן, אלאניס מוריסט, דפש מוד. קנינו- שוקולדים
, כרטיסי רכבת, תיק שווה של סוויש.

למעלה