המזון הרוחני של השבוע

Jerald_Admonds

New member
המממם לא לגבי הדיוק בסרט-

כי לא קראתי עדיין את הספר. אבל אני כן יכול להגיד שזה היה סרט חביב, עשוי מאוד יפה עם אפקטים מדהימים אבל עדיין פשוט למדי. לא יוצא דופן משום בחינה.

noname202

New member
מממ...

אכלתם-הרבה
אתם באמת לא רוצים פירוט
שתיתם-בעיקר מים, שלוקים ונראה לי שפעם חטאתי עם קצת מי. ענבים
ראיתם-השמינייה העונה החדשה
וא"נ שמעתם-כל מיני.. קניתם-שלוקים ומנה חמה

Rey Mysterio13

New member
נמנמ

אכלתם אוכל שתיתם שתיה ראיתם דברים [?] שמעתם אנשים [?] קניתם כלום

^-^

בא לי לפרט.
שבת- מילאנו מאונטיין. ראשון- בעבודה- סלטP: בבית- גם סלטP: שני- בעבודה- סלט ושוקופאיP: בבית- נממ. נראה לי כלום
שלישי- בעבודה- ארוחת ראנץ', ואפילו עם רוטב צ'ילי
בבית- סלטP: וואו*_* אני אוכלת המון סלט. רביעי- ממ. בביצפר אכלתי סנדביץ' כזה מעפן מהמכונות;[[ וממ. בבית אכלתי חצי לחמנית שום כזו שאווה^-^
קולה, קולה קולה, דיאט קולה, דיאט קולה, סודה [פיכ.], מים, ופעמיים אייס קוקוס שצריך משכנתא בשבילו;[
מממ. לא משהו מיוחד. ממ. א! יצא לי לראות פלורסיינטה^^ XD אממ. וראשוןשנישלישי עבדתי. ואתמול שבאתי לראות אמאל'ה אז לא היה כי שרון מתפגר. והם לא עושים תוכניות!!!1111111 לאלא! שנה הם יחזרו על אותו משפט מפגר, העיקר שיהיה חדשות!1111 היום זה היה כזה: "שרון לא יתעורר ביממה הקרובה" ואז שנהההההה מדברים על זה!11111 ;[[ סעמק.
המון קולדפליי, ושירים ישראליים. אה. והיפהופ. והשיר של בלקאיידפיז החדש. הוא כהה מגניבD:
מילאנו מאונטיין, פעמיים אייס קוקוס, מתנה לבוס שיוצא מהתפקיד (
), פיצה ולחמי שום לאחי הקטן, 50 שקל רק כדי להתלהב שיש לי חשבון בנק חדש. ואממ. נראה לי שזהו. אה כן! 2 בקבוקי קולה בביצפר, וכריך אחד:) בורינג*---*

למעלה