המטריקס.

Gilliana

New member
רק תיקון קטן ברשותך

אין שום צורך בנישואין לשם הבאת ילדים לעולם.

Gilliana

New member
נו בודאי ../images/Emo6.gif

הן לא מתחסדות, החסידות...

MetalSinagouge

New member
אני לא חושב שהמדע יביא חופש.

החופש צריך לבוא מבפנים. נכון שבגלל הטכנולוגיה אני יכול לטוס ולהגר מאיראן לראה"ב לדוגמא, אבל החופש מתחיל מבפנים- מהסרת "אוטומטים במחשבה", ומה שנקרא שחרור מהשפעות חיצוניות. יכול להיות שאני טועה במטרות, אבל נגדיר את זה כך: שחרור יכול להתבצע מתי שבנאדם יודע לתכנת את המחשב שלו, התודעה. אני לא חושב שצריך לשנות את הסביבה, צריך לקבל אותה במידת האפשר. בנתיים טכנולוגיית החלל שלנו היא לא מפותחת מספיק כדי להגר לכוכב אחר עם תנאים דומים. צריך לשנות את המחשבה שלנו ולראות בעצמינו חלק מהטבע, כי אם לא... אז... DOOM!!!111

MetalSinagouge

New member
מממ... זה משנה במובן מסויים.

אני כרגע מתייחס בכללי לתיאוריה של חיים במציאות מדומה, על פי דיוויד צ'אלמרס וניק בוסטרום יש לזה סבירות של 20%. זה לא משנה -שום- תפיסה לגבי המציאות, כיסא הוא עדיין כיסא, רק שהוא מורכב מ010010001 והקוד הזה מרכיב את האטומים עצמם, אבל... האם חשבת שזה בעצם אומר שהיוצר שלנו, מי שמתייחסים אליו בתור אל בכמעט כל תרבות, הוא בעצם בן אדם כמוני וכמוך (רק שהוא לא יוצא בערבי שישי... רגע בעצם גם אני) שיושב לו אי שם בעתיד עם מחשב משוכלל ומריץ סימולציה? חשבת על האם הוא תכנן לנו "חיים בעולם (או בשלב) הבא"? אבל התעוררות היא לא רק מובן של בריחה למציאות אחרת, היא יכולה להיות גם שחרור מגחמות הנפש, שחרור מחומרנות, חוויה מיסטית (הידועה גם בתור פסיכוזה בקרב חוגים מסויימים) ועוד.

Gilliana

New member
ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

אכן - שליטה מלאה על חיינו לעולם לא תוכל להיות לנו בכל מקרה, שכן איננו חיים לבד ביקום והיקום איננו סטטי. השאלה היא, באיזו מידה יש לנו שליטה על חיינו ובאיזו מידה תהיה לנו שליטה היה ונניח נצא מהמטריקס, תהא הגדרתו אשר תהא.

Lynnearia

New member
שלום

well מה חשבת על הסרט? אני מתכוון, יפה, מגניב, טוב, לא טוב? בשבילי הסרט היה ענק. אני לא בטוח ממש למה.

66Mist99

New member
אני זוכרת רק קווי עלילה כלליים

צפיתי בו בפעם האחרונה לפני הרבה זמן. אני אראה שוב בזהדמנות ואדווח.

למעלה