המיועד השבועי המאוחר!

Sharonmxx

New member
אבל למה את חושבת שאת יכולה לנצח אותי? את לא

מה העצה הכי טובה שנתנו לך? לחשוב פעמיים לפני שאני מחליטה, חסך לי הרבה חרטות באותו ההקשר שזה נאמר

מה העצה הכי גרועה שנתנו לך? משהו שקשור ללזה שעדיף לי לעשות משהו על פני משהו אחר
מה העצה שנתנו לך וחשבת שהיא לא טובה ובכל זאת פעלת לפיה (והוכחת שהיא אכן לא טובה)? למה שאני אפעל לפי עצה שאני חושבת שהיא לא טובה?

מה העצה שנתנו וחשבת שהיא לא טובה אבל אז היא התגלתה כמצויינת? אין לי מושג, כי שוב, למה שאני אפעל לפי עצה כזו

כשיש לך בעיה למי בדרך כלל את פונה? לידיד שלי
ממי לעולם לא תבקשי עצות? מאנשים שמעורבים יותר מדיי במה שאני צריכה להחליט
ממי תבקשי עצות רק כדי לדעת שאת הולכת לעשות ההיפך? מאלה שמעורבים יותר מדי ורוצים שאני אעשה דברים לטובתם
יש לך אלרגיה כלשהי? (לאידיוטים זה לא נחשב) לאבק לעונות מעבר ולאידיוטים. ואני תמיד חולה.
בתור מומחית לפתיחת ראשים, יש לך רעיון או תאריך לפעם השלישית? מתאים לי לשבור את הראש בחתונה שלי או משהו
שוב בתור מומחית, את חושבהת שכל אחד צריך לפתוח את הראש לפחות פעם אחת בחייו? (פשוט לא ניסיתי אז אני צריכה לדעת אם להשלים חסכים) כן! זה מגניב ויש מסביבך דאגה מטורפת וכל מה שאת יכולה לחשוב עליו זה שכולה קיבלת מכה, אז מה אם זה בראש.
לגביי הניתוח- בטח שאני מצפה שתזכרי את המתנות, זה יותר חשוב מהכול
לאיזה עוד דברים ההורים מדרדרים אותך? הם לא הצליחו לדרדר אותי לעשן! סתם אבל הם מציעים את זה בצחוק. כאילו את הסיגריות, אני באמת שותה לפעמים
האם להזעיק את האגודה לזכויות הילד ולהוציא אותך לגור בפנימייה? כן
רצית פעם לגור בפנימייה? כן!
כמה שנים את מדריכה בצופים? (כן, אני יודעת הכול...אני עוקבת אחרייך גם בפורומים אחרים, אבל שם אני סמויה) אמאלה למה את יודעת עליי דברים כאלה. ואני לא מדריכה, לא רציתי ולא היה לי זמן, אבל אולי אני אהיה שנה הבאה. נראה. אבל אני כן מעבירה פעולות לפעמים.
איזה פעולות עשית שאהבת במיוד?

בני כמה החניכים שלך?

היית חניכה בעצמך? כן
כמה שעות בשבוע את מקדישה להדרכה? לצופים בכללי? 5 בערך, פעמיים פעולה ועוד שעה. מדריכים עושים הרבה יותר כי הם גם מעבירים פעולות.
כמה אתם בשבט? לא הרבה
מה ההישג הגדול שלך בהדרכה? פעם הבאה תחקרי עליי טוב יותר!
היית חניכה לפני זה? די לחזור על שאלות את תיפסלי על זה בסוף
את יוצאת השנה למחנה קיץ? כן
את מי מהחתולים את הכי אוהבת-היפה (איך הוא יפה? מה הצבע שלו?), הג'ינג'י או המכוער(למה מכוער?) היפה יותר! סתם כולם יפים אבל הוא הכי! והוא אפור כהה מושלם ומתוק גם באופי, אני אשלח לך תמונה לפרטי אם אני אזכור אחר כך. הוא מתוק.
עמותה זה אכן כמו שכתבת. אני שמחה שאני יודעת עברית
לגביי אבא שלך- כנראה לא הייתי מגיבה קשה, האמת שאני מכחישה קשר לאחי האמצעי כבר שנים וגם לאמא שלי לא מעט פעמים במהלך חיי אז אני יכולה להבין אותך...הייתי שואלת אותך שאלות בנושא, אבל נוותר כי נראה לי שנכנסתי מידיי לעומק החקירה
לא ראיתי שום דבר של כריס מורנה ככה שאני לא ממש מכירה את 'פינת אור', זכרתי מהראש ושאלתי אותך...בזמנו יצא לי לפגוש את רביעיית 'המורדים' כשבאו לארץ במסגרת עבודה ודיי לא התרשמתי אז אני לא באמת קנה מידה...
יש שירים של הסרות של כריס מורנה שאהבת/אוהבת במיוחד? אני אוהבת את כל השירים
כמה ספרדית למדת בזכות זה? אם נתחשב בזה שאני דוברת ספרדית מהבית וקטנטנות ראיתי לפני שידעתי לקרוא, אולי הם העשירו לי מילה או שתיים

ראית את הגרסה המקסיקנית למורדים?(נדמה לי שיש מקסיקנית...אולי מדובר במדינה אחרת מדרום אמריקה?) לא זה גרוע
מה זה שוקולד בלי שוקולד? את רוצה להגיד שאת לא אוהבת בכלל שוקולד? איך זה קורה? תלוי במצב רוח שלי, לפעמים זה ממש טעים ולפעמים מעורר בחילה.
תודה על הקישור נכנסתי ושמרתי כדי שאקרא בהמשך
מה אכלת הבוקר? אולי את זה תזכרי... אני לא אוכלת בבוקר
כן, אנשים שמחים זו באמת מכה, מי המציא אותם? אותו אחד שהמציא מסיבות בתל אביב, ים ואת השירים שיש כיום באמטיוי.
את יותר טובה בדיבור באנגלית, בכתיבה או בעיקר בשמיעה והבנה? לא יודעת, אני דוברת אז אין לי בעיה עם אחד מהדברים האלה. לפעמים אנגלית יותר קלה לי מעברית.
מה האנגלית האהובה עלייך- בריטית, אמריקאית, קנדית, אוסטרלית, סקוטית?... בריטית

איזה שיר רקדת במסיבת סיום ו'? אני לא זוכרת את של ט', אז ו'?
אני יודעת שאת מציירת, ראיתי גם שדיברת עם נוי כאן בפורום איפשהו.. אז מתי אני רואה דוגמא ולא כשנפוליאון יכבוש את עכו?(ולא איכפת לי כמה את חושבת שאת עקומה, אצלי אפילו בית ופרח נראים מעוותים ולא מזוהים! חוץ מזה שעכו יחסית קובה אליי ואת אמרת שהכי רחוק שאת מגיעה זה כפר סבא) אני לא באמת מציירת, רק כמה דברים מסויימים שאני יודעת.
אפשר דוגמא לצילום? לא

האם יש לך הפרעת קשב חמורה? אף פעם לא איבחנו אותי, אבל כל מורה שלימדה אותי בייסיקלי צעקה עליי שאני חייבת לעשות דחוף, אז יש מצב שיש לי.
איך קרה שלא הגבת על התמונה הקודמת של לוק? אני שמה אחרת...לארוסתו הייתה יום הולדת בסוף השבוע, אז הם הלכו לשחק 'ג'נגה' (זה עם המגדל שצריך להוציא קוביות ושהמגדל לא יפול), כמה מוזר זה נשמע? שלא נדבר על כמה רומנטי?... זה מתוק! שיחקתי בזה באייפון פעם, משחק נחמד.
מה שלומך היום? יש בגרות בלשון
מתי תיכנעי ותודי שניצחתי? כשנפוליאון יכבוש את עכו, אני מניחה.

Digi Lista

New member
נבר סיי נבר...(מעצלנות זה כתוב בעברית)...

מה הייתה אותה ההחלטה הגורלית שנאלצת להשתמש בעצת החשיבה פעמיים?
האם באמת חשבת רק פעמים או רימית (כצפוי איתך
) וחשבת הרבה יותר?
למה בכלל חשבת? לא למדת שחשיבה עלולה להזיק לך ולסביבה?
"למה שתפעלי על פי עצה שאת חושבת שהיא לא טובה?" כי זה קורה לכולנו לפעמים שהלחץ משפיע עלינו, בדרך כלל אנחנו מגלים שבאמת חבל שהקשבנו לאחרים כשהתנגדנו לעצה הזו אבל כבר מאוחר מידיי...
מה מיוחד באותו הידיד הזה שלך?
האם היית רוצה איתו קשר רומנטי?
האם יחד אתם מקללים את החבר הקודם?
איך מתבטאות האלרגיות שלך?
האם את חושבת שזה שאת תמיד חולה זה משהו שהוא גם רגשי/נפשי (פסיכוסומטי) או נטו בריאותי?
מה שילוב הצבעים הכי מזעזע בעינייך?
ראית את הסרט 'הנסיכה הקסומה'? אם כן, האם את מבינה את המכבש שמופעל עליי לראות אותו? אם לא, האם גם אותך משגעים שתיראי אותו?
מה היה קורה אם מארק סלואן (זה השם שהזכרת?
) ודקסטר היו נפגשים?
מה היה קורה אם דרק שפרד היה מנהל רומן עם דקסטר? (זה לא אותו אחד, נכון? שלא אעשה פאדיחות רציניות...)
מה חשבת על הרומן בין השחקן של דקסטר לזו שמשחקת את אחותו בסדרה? קראתי שלהרבה צופים זה מרגיש כמו גילוי עריות...)
איך הרגשת שהלכה הבגרות בלשון אתמול?
את מסכימה עם מה שנכתב בעיתון היום שזו הייתה התעללות וחומר קשה בהרבה ממה שלמדתם?
מה הדבר הראשון שתעשי ב21.6?
מה הדבר שתעשי אחרי שתקבלי את התעודה ותיגרסי אותה? (במצילים אחרות- מה הדבר הראשון שתעשי בחופש?)?
את מי מהדמויות הכי שנאת ב'דמדומים'?
את מי מהדמויות הכי שנאת ב'משחקי הרעב'?
אם היו שולחים אותך לזירה, מה הייתה האסטרטגיה שלך להישרדות?
יש לך עוד רעיונות לאיך תיראה החתונה שלך מלבד שבירת הראש?
מתי בערך את רואה עצמך מתחתנת?
באיזה גיל הייתה הנשיקה הראשונה שלך?
מה את שותה לפעמים?
האם את משתכרת עד אובדן הכרה וזהות מוחלטים?
למה רצית לגור בפנימייה? (גם אני אגב)
עשית מחויבות אישית השנה? אם כן, במה? נהנית? השלמת את כל השעות או התרשלת באמצע?
איך מאשרים לך להעביר פעולות רק לפעמים? זה כאילו 'מדריכה אורחת'?
מה הפעולה האחרונה שהעברת?
איך אני יכולה לחקור עלייך יותר טוב?
איפה יהיה המחנה קיץ השנה? מה יהיה התפקיד שלך?את מחכה לו?
אני מחכה לתמונה של החתול היפה... הינה תזכורת

איך אותו חתול מושלם גם באופי?
מה את יודעת יותר אנגלית או ספרדית?... ואם כבר שפות, אני שמחה שאת שמחה שאני יודעת עברית, אבל חשבתי שסיכמנו שאנחנו נגד אנשים שמחים מידיי

מה השאלה הכי מביכה ששאלו אותך אי פעם?
מה השאלה הכי מצחיקה ששאלו אותך אי פעם?
"אוהבת את כל השירים" דיפלומטי מידיי, לא מתקבל
תבחרי חמישה שירים של כריס מורנה שהכי אהבת (אחרת את תיפסלי, בדיוק כמו שאיפסל אם אחזור על שאלה יותר מפעם אחת
)...
את טיפוס של בוקר או לילה?
למה את לא אוכלת בוקר?
יש פרי שאת אוהבת במיוחד?
פרי/ירק שאת לא מסוגלת להסתכל עליו?
אהבתי את השנינות לגביי התשובה על המצאת האנשים השמחים
(כמעט שמתי גם
, אבל אני לא אתן שיעלה לך השתן לראש
)
מה שיטת הרצח הכי אכזרית?
יש בריטי אהוב עלייך במיוחד מבחינת מבטא?
במציאות גם שיחקת בזה?

Sharonmxx

New member
ג'סטין ביבר אמר את זה, רק על זה ניצחתי

מה הייתה אותה ההחלטה הגורלית שנאלצת להשתמש בעצת החשיבה פעמיים? מביך מדיי
האם באמת חשבת רק פעמים או רימית (כצפוי איתך) וחשבת הרבה יותר? אני לא ידועה ביכולת שלי לחשוב, פעמיים זה כבר יותר ממה שאני מסוגלת.
למה בכלל חשבת? לא למדת שחשיבה עלולה להזיק לך ולסביבה? זה היה חשוב!
"למה שתפעלי על פי עצה שאת חושבת שהיא לא טובה?" כי זה קורה לכולנו לפעמים שהלחץ משפיע עלינו, בדרך כלל אנחנו מגלים שבאמת חבל שהקשבנו לאחרים כשהתנגדנו לעצה הזו אבל כבר מאוחר מידיי...
מה מיוחד באותו הידיד הזה שלך? הוא מתוק ודואג לי כל הזמן אבל לא בצורה מעצבנת ואובססיבית
האם היית רוצה איתו קשר רומנטי? איכס לא, הוא כמו אח שלי
האם יחד אתם מקללים את החבר הקודם? לא מקללים אותו ולא מדברים עליו
איך מתבטאות האלרגיות שלך? אני מצוננת ומסכנה וכואב לי הראש הגרון והחיים באופן כללי. ואני לא יוצאת מהמיטה במשך שבוע.
האם את חושבת שזה שאת תמיד חולה זה משהו שהוא גם רגשי/נפשי (פסיכוסומטי) או נטו בריאותי? נטו בריאותי, אני לא לוקחת דברים קשה
מה שילוב הצבעים הכי מזעזע בעינייך? צבעים שדומים אבל בהיר וכהה, כמו תכלת וכחול או כתום ואדום.
ראית את הסרט 'הנסיכה הקסומה'? אם כן, האם את מבינה את המכבש שמופעל עליי לראות אותו? אם לא, האם גם אותך משגעים שתיראי אותו? לא ראיתי ואני לא מתכוונת לראות
מה היה קורה אם מארק סלואן (זה השם שהזכרת?) ודקסטר היו נפגשים? אני חושבת שהם יכולים להיות חברים טובים, שניהם חותכים אנשים על שולחן סטרילי. אבל אם דקסטר ינסה להרוג את מארק אני אבכה.
מה היה קורה אם דרק שפרד היה מנהל רומן עם דקסטר? (זה לא אותו אחד, נכון? שלא אעשה פאדיחות רציניות...) הם לא אותו אחד, יש את דרק שפרד מהאנטומיה ודקסטר מורגן מדקסטר. אותה תשובה כמו קודם

מה חשבת על הרומן בין השחקן של דקסטר לזו שמשחקת את אחותו בסדרה? קראתי שלהרבה צופים זה מרגיש כמו גילוי עריות...) איכסססס הם התחתנו והם אחים, זה אסור וחולה!!!
איך הרגשת שהלכה הבגרות בלשון אתמול? מה זהההה למה הייתי צריכה לכתוב בעצמי ערך מילוני?
את מסכימה עם מה שנכתב בעיתון היום שזו הייתה התעללות וחומר קשה בהרבה ממה שלמדתם? זה לא היה כזה קשה, אני חושבת שהלך לי בסדר, אבל זה כן היה קשה משמעותית מהמבחנים הקודמים. חוץ מהקטע המלוכלך הזה שלימדו אותנו משהו אחד, שזה להוציא מידע מערך מילוני, ובמבחן היה קטע שצריך להוציא ממנו מידע ולהפוך אותו לערך מילוני. מה הם רוצים, אני לא אבן שושן, אני לא צריכה לכתוב מילונים, בחיים לא למדתי לעשות את זה. עזבו אותי.
מה הדבר הראשון שתעשי ב21.6? אני אשן יומיים ואז אכנס לבריכה ואז אחזור לישון.
מה הדבר שתעשי אחרי שתקבלי את התעודה ותיגרסי אותה? (במצילים אחרות- מה הדבר הראשון שתעשי בחופש?)? נראה לי שים.
את מי מהדמויות הכי שנאת ב'דמדומים'? לא אהבתי שם שום דמות חח
את מי מהדמויות הכי שנאת ב'משחקי הרעב'? פרים, איכס. מזעזעת.
אם היו שולחים אותך לזירה, מה הייתה האסטרטגיה שלך להישרדות? הייתי קרייריסטית, זה ברור, ואז כשישארו ממש קצת אני אברח מהם ואהרוג בינתיים את כל האחרים בזמן שאלה שמאומנים כמוני יהרגו אחד את השני, רק כדי לא לקחת סיכון, ואז הייתי מנצחת.
יש לך עוד רעיונות לאיך תיראה החתונה שלך מלבד שבירת הראש? אני לא מאלה שמתכננים את החתונה שלהם כבר שנים, האמת שלהתחתן תמיד נראה לי רעיון די דפוק.
מתי בערך את רואה עצמך מתחתנת? את זה כן תכננתי! אני צריכה חבר קבוע מגיל 27 בערך ואז אחרי גיל 30 אני אתחתן, אבל זה די ריסקי כי יש את השלב הזה בגיל 30 ומשהו שכבר בעיה למצוא מישהו.
באיזה גיל הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לדעתי 13
מה את שותה לפעמים? מה שיש חחח
האם את משתכרת עד אובדן הכרה וזהות מוחלטים? אני לא מצליחה להשתכר, זה מבאס
למה רצית לגור בפנימייה? (גם אני אגב) כי אני לא מסתדרת בבית שלי
עשית מחויבות אישית השנה? אם כן, במה? נהנית? השלמת את כל השעות או התרשלת באמצע? צופים זה נחשב כמחוייבות אישית
איך מאשרים לך להעביר פעולות רק לפעמים? זה כאילו 'מדריכה אורחת'? זה לא מדריכה אורחת חח אני פשוט מעבירה פעולות לפעמים ולפעמים לא לקבוצות שונות, שזה הרבה יותר שווה מהדרכה רגילה כי רוב הזמן זה ח' והם הכי טובים
מה הפעולה האחרונה שהעברת? אני לא באמת זוכרת פעולות
איך אני יכולה לחקור עלייך יותר טוב? להפסיד
איפה יהיה המחנה קיץ השנה? מה יהיה התפקיד שלך?את מחכה לו? אם אני אספר לך אני אצטרך להרוג אותך
אני מחכה לתמונה של החתול היפה... הינה תזכורת- למי יש כח
איך אותו חתול מושלם גם באופי? הוא מתוקקקק
מה את יודעת יותר אנגלית או ספרדית?... פעם ידעתי ספרדית שוטף ואז התחלתי לדעת אנגלית שוטף וזה התבלבל לי עם הספרדית אז עכשיו אני יודעת יותר טוב אנגלית
מה השאלה הכי מביכה ששאלו אותך אי פעם? לא יודעת אבל בטוח שאלת אותה מתישהו עם הכמות שאלות שלך
מה השאלה הכי מצחיקה ששאלו אותך אי פעם? אם אני ומישהו שבחיים לא דיברתי איתו ביחד
"אוהבת את כל השירים" דיפלומטי מידיי, לא מתקבל תבחרי חמישה שירים של כריס מורנה שהכי אהבת (אחרת את תיפסלי, בדיוק כמו שאיפסל אם אחזור על שאלה יותר מפעם אחת)... את חזרת על מיליון שאלות ולא נפסלת, לי מותר להיות דיפלומטית
את טיפוס של בוקר או לילה? לילה

למה את לא אוכלת בוקר? לא יודעת אני לא מסוגלת חח זה עושה לי בחילה
יש פרי שאת אוהבת במיוחד? תפוחחחחח

פרי/ירק שאת לא מסוגלת להסתכל עליו? אני יכולה להקיא אם מישהו יוציא עגבניה לידי.
אהבתי את השנינות לגביי התשובה על המצאת האנשים השמחים (כמעט שמתי גם , אבל אני לא אתן שיעלה לך השתן לראש) השתן עלה לראש כבר מזמן

מה שיטת הרצח הכי אכזרית? דקסטר, רוצה סרטון?
יש בריטי אהוב עלייך במיוחד מבחינת מבטא? יו לורי ובנדיקט קמברבאץ'
במציאות גם שיחקת בזה? אם את מתכוונת לג'נגה אז לא, רק באייפון, ואם את מדברת על משהו אחר אז אין לי מושג על מה את מדברת

Digi Lista

New member
רק כי אמרת את השם ביבר הפסדת.

והינה ההבדל בינינו- אני לא ידעתי שום דבר על אמירות של ג'סטין ביבר, אם אמרתי משהו שהוא איכשהו מתקשר אליו אז לא היה לי מושג, את לעומת זאת מיד קפצת

האם את בעצם מעריצה של ביבר?
מקנאה בסלינה גומז?
מי עדיפה
סיירוס או סלינה גומז?
מה בעצם ג'סטים אמר שהתקשר לך לכותרת הקודמת שלי?
יש בכלל שיר של ג'סטין שאת אוהבת?
בכללי מה דעתך על השם ג'סטין?
למה נראה לך שלהצדיק חשיבה מצידך יתגמד בתירוץ "זה היה חשוב!"?
כמה זמן את מכירה את אותו הידיד שהוא כמו אח בשבילך?
כשאת לא יוצאת מהמיטה שבוע האם את באיזשהו שלב מתחברת לקירות(לי זה קורה במצבים כאלה)? קוראת ספרים? רואה טלוויזיה?
כשאת חולה ומציעים לך מרק או תה, האם את לוקחת כי הרי אלה לא באמת תרופות?
למה השילוב בין הצבעים שדומים הכי מזעזע אותך?
למה את לא מתכוונת לראות את 'הנסיכה הקסומה'? אם עליי מופעל מכבש גם את צריכה...
תזכירי לי לבקש ממך להדגים בכי כשהם יפגשו...
מי בתנ"ך היה גילוי העריות הכי מזעזע בעינייך?
מי בכללי בסדרות או כל פיסת תרבות אחרת מהווה בעינייך שיא של גועל בהקשרים המשפחתיים שלו?
האם את הולכת להצגות?
מה מחזמר/הצגת הילדים האחרונה שהלכת אליה?
אחרי שחשבת שאת ערך מילוני בגלל הבגרות, איך ההרגשה להיות ערך מילוני? האם את ממליצה? רוצה להתקדם ולהיות ויקיפדיה?
לא נראה לך שלישון יומיים אחרי שגם ככה רוב יוני היית בחופש זה בזבוז זמן?
עד כמה את עצובה שקיצרו את החופש הגדול?
היית מוכנה לנצח ב'משחקים' גם במחיר של הרג פיטה? או לוק?קטניס?גייל?
האם גם את חשבת שבסרט של 'המשחקים' הכי יפה מבין השחקנים זה קייטו (נדמה לי. היה בלונדי אחד מהמם שם)?
מה בלהתחתן נראה לך תמיד דפוק? (גם לי, אבל חוקרים אותך
)
איפה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?
האם היא הייתה עם אותו ידיד לשעבר או שהיו לך עוד חברים בדרך?
מי האדם הראשון שסיפרת לו על הנשיקה?
לא ידעתי שצופים נחשב מחוייבות אישית. אני באמת לא יודעת הרבה דברים מסתבר...

למה ח' הכי טובים להדרכה?
בגלל שאני לא אפסיד, יש לך הצעה אחרת לתחקיר המקיף שלי?
שוב התשובה "אם אגלה לך אצטרך להרוג אותך", כתבת אותה גם בהודעה אחרת (לפחות אחת, אולי היו עוד), לדעתי מדובר לגמרי בהתחמקות, אבל זה בסדר כי אם את גם חוזרת על עצמך אז אני מנצחת...
אני עוד מחכה שיהיה לך לתמונת החתול ובכלל... מתי לדעתך תמצאי כוחות כאלה? (הרי אם כבר את מפסידה לפחות תהיה לך תעסוקה אחרת מלבד לבכות על ההפסד
)
שאלתי אותך שאלות מביכות? אחת ההכי מביכות אי פעם?
אופס...
מעולם לא התכוונתי

תפוח אדום, צהוב-ירוק או ירוק חמוץ?
מה כזה כיף בלהיות טיפוס של לילה? ואיך זה מסתדר אם ה"אין לי כוח" שאת משדרת או אומרת לי בחלק מהתשובות? (אולי את מראה אותו מצוקה?)
גם אחי סובל מלראות עגבניות... ובהקשר עגבניות, ידעת שיש סרט בשם 'עגבניות ירוקות מטוגנות'? גם עליו עושים לי אמבוש שאראה... ראית אותו?
תיזהרי לא לבלוע את אותו השתן...
אני רוצה אפילו כמה סרטונים של רציחות דקסטר!
כן, התכוונתי לג'נגה... במה עוד את משחקת רק באייפון?

Sharonmxx

New member

והינה ההבדל בינינו- אני לא ידעתי שום דבר על אמירות של ג'סטין ביבר, אם אמרתי משהו שהוא איכשהו מתקשר אליו אז לא היה לי מושג, את לעומת זאת מיד קפצת. אני בת 16 וגרה במרכז, אני לא יכולה שלא להכיר שירים שלו בעל כורחי עם כמות המעריצות כאן. גם אחותי וחברות שלה אוהבות אותו אז בכלל.
האם את בעצם מעריצה של ביבר? מה את מקללת!!!!!! חס ושלום.
מקנאה בסלינה גומז? היא יכולה לקפוץ לי
מי עדיפה סיירוס או סלינה גומז? שתיהן יכולות לקפוץ לי, אבל אם כבר אז מיילי כי היא לפחות השיגה את ליאם. החבר של סלינה גומז מדבר כמו בחורה, מכוער ויותר קטן ממנה.
מה בעצם ג'סטים אמר שהתקשר לך לכותרת הקודמת שלי? נבר סיי נבר!
יש בכלל שיר של ג'סטין שאת אוהבת? תמיד אמרתי שבתחום השירה הוא הג'סטין הלא נכון, אם כבר שיר של ג'סטין אז שיהיה ג'סטין טימברלייק הסמל מין של כיתה ו'.
בכללי מה דעתך על השם ג'סטין? ג'סטין צ'מברס!

למה נראה לך שלהצדיק חשיבה מצידך יתגמד בתירוץ "זה היה חשוב!"? כי זה היה באמת חשוב יותר מבדרך כלל
כמה זמן את מכירה את אותו הידיד שהוא כמו אח בשבילך? הרבה שנים, אבל רק לפני כמה זמן באמת הכרתי אותו
כשאת לא יוצאת מהמיטה שבוע האם את באיזשהו שלב מתחברת לקירות(לי זה קורה במצבים כאלה)? קוראת ספרים? רואה טלוויזיה? כל פעם שאני חולה אני מתבייתת על סדרה ורואה אותה כל היום.
כשאת חולה ומציעים לך מרק או תה, האם את לוקחת כי הרי אלה לא באמת תרופות? אני מכורה לתה.
למה השילוב בין הצבעים שדומים הכי מזעזע אותך? כי זה לא אמור לקרות וזה כואב בעין.
למה את לא מתכוונת לראות את 'הנסיכה הקסומה'? אם עליי מופעל מכבש גם את צריכה... אין לי כח לראות את זה חח
תזכירי לי לבקש ממך להדגים בכי כשהם יפגשו... אין בעיה!
מי בתנ"ך היה גילוי העריות הכי מזעזע בעינייך? אני לא מבינה בתנ"ך מספיק כדי לענות על זה חחח
מי בכללי בסדרות או כל פיסת תרבות אחרת מהווה בעינייך שיא של גועל בהקשרים המשפחתיים שלו? קים קרדשיאן והמשפחה! גועל נפש
האם את הולכת להצגות? לא חחח
מה מחזמר/הצגת הילדים האחרונה שהלכת אליה? פסטיגל של איזה 2007 אולי
אחרי שחשבת שאת ערך מילוני בגלל הבגרות, איך ההרגשה להיות ערך מילוני? האם את ממליצה? רוצה להתקדם ולהיות ויקיפדיה? אני מרגישה כמו אחת שהולכת לעשות מועד חורף
לא נראה לך שלישון יומיים אחרי שגם ככה רוב יוני היית בחופש זה בזבוז זמן? לא כי ישנתי אולי שעתיים בלילה למרות שהיה חופש
עד כמה את עצובה שקיצרו את החופש הגדול? בכלל לא עצובה, זה כולה חמישה ימים

היית מוכנה לנצח ב'משחקים' גם במחיר של הרג פיטה? או לוק?קטניס?גייל? אם זה על חשבון החיים שלי ברור שכן, אבל אם אפשר לעשות סצנה כמו של 74 עם האוכמניות הייתי עושה.
האם גם את חשבת שבסרט של 'המשחקים' הכי יפה מבין השחקנים זה קייטו (נדמה לי. היה בלונדי אחד מהמם שם)? כן! אלכס לודוויג

מה בלהתחתן נראה לך תמיד דפוק? (גם לי, אבל חוקרים אותך) לא יודעת, זה פשוט נראה לי די אידיוטי להתמסד ככה, זו התחייבות גדולה מדי. מאיפה אני יודעת אם אני ארצה להישאר עם אותו אחד כל החיים.
איפה הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא זוכרת, לדעתי במסיבה או משהו

האם היא הייתה עם אותו ידיד לשעבר או שהיו לך עוד חברים בדרך? לא היו לי חברים רציניים, אבל כן הייתי עם כמה, ואני לא זוכרת מי הראשון, הגיל הזה פשוט תמיד היה התשובה אז ככה אני יודעת.
מי האדם הראשון שסיפרת לו על הנשיקה? i dont kiss and tell

לא ידעתי שצופים נחשב מחוייבות אישית. אני באמת לא יודעת הרבה דברים מסתבר... בשביל זה אני כאן
למה ח' הכי טובים להדרכה? כי הם יותר כמו חברים מאשר ילדים שצריך להשגיח עליהם כל הזמן, הם בצופים כי הם אוהבים את הצופים ולא בגלל החברים שלהם והם מקסימים.
בגלל שאני לא אפסיד, יש לך הצעה אחרת לתחקיר המקיף שלי? את כן תפסידי
שוב התשובה "אם אגלה לך אצטרך להרוג אותך", כתבת אותה גם בהודעה אחרת (לפחות אחת, אולי היו עוד), לדעתי מדובר לגמרי בהתחמקות, אבל זה בסדר כי אם את גם חוזרת על עצמך אז אני מנצחת... אבל אני באמת אצטרך להרוג אותך, זה טופ סיקרט.
אני עוד מחכה שיהיה לך לתמונת החתול ובכלל... מתי לדעתך תמצאי כוחות כאלה? (הרי אם כבר את מפסידה לפחות תהיה לך תעסוקה אחרת מלבד לבכות על ההפסד) למי יש כח להעלות תמונות מהאייפון למחשב מהמחשב לפה.
שאלתי אותך שאלות מביכות? אחת ההכי מביכות אי פעם? אופס... מעולם לא התכוונתי- חח אני לא זוכרת אם שאלת שאלות מביכות, אני רק אומרת שבטוח שאלת משהו כי שאלת מלא דברים.
תפוח אדום, צהוב-ירוק או ירוק חמוץ? אדום!
מה כזה כיף בלהיות טיפוס של לילה? ואיך זה מסתדר אם ה"אין לי כוח" שאת משדרת או אומרת לי בחלק מהתשובות? (אולי את מראה אותו מצוקה?) לילה יותר טוב מבוקר, בבוקר כולם שמחים ומציקים. אלה לא אותות מצוקה, באמת אין לי כח, אני עייפה תמיד.
גם אחי סובל מלראות עגבניות... ובהקשר עגבניות, ידעת שיש סרט בשם 'עגבניות ירוקות מטוגנות'? גם עליו עושים לי אמבוש שאראה... ראית אותו? לפני שאני אראה סרט שהשם שלו קשור לעגבניות אני אחתוך את העורק בצוואר.
תיזהרי לא לבלוע את אותו השתן... אני אשתדל

אני רוצה אפילו כמה סרטונים של רציחות דקסטר! תחפשי dexter best kills ביוטיוב יש דברים ממש טובים!
כן, התכוונתי לג'נגה... במה עוד את משחקת רק באייפון? אני רק מצלמת דברים

Digi Lista

New member
לקח לי יומיים, אבל אני לא אוותר...

פשוט מידיי פעם ולמרות שזה יראה ממש מוזר יש לי חיים מעבר לפורום

לא אמרת שאת גרה באיזור השרון בגלל השם שלך ובגלל הקרבה לכפר סבא?
האם כל החדר של אחותך והחברות שלה מלא בפוסטרים של ביבר?
האם כדי לעצבן אותה גנבת לה פעם פוסטר?
את חושבת שבאיזור שלך יש יותר מעריצות לביבר מאשר בפריפריות?
האם קרה לך פעם שהן הדביקו אותך בעל כורחך בשיר של ביבר?
אם סלינה אכן תקפוץ לך, עד לאן היא תגיע?
ליאם המסוורת' עושה לך את זה?
לגמרי ג'סטין טימברלייק!!!

אהבת אותו גם ב'אן סינק'?
שמעת פעם שירים של 'אן סינק'?
מה השיר האהוב עלייך של ג'סטין טימברלייק?
האם ראית סרטים שהוא הופיע בהם?
מה הוא לדעתך יותר- שחקן, זמר או חתיך?
איך את מסבירה את זה שהאקסית המיתולוגית שלו זו בריטני ספירס ושגם הם התחילו בדיסני?
על פי מה את קובעת מה חשוב יותר מבדרך כלל שיגרום לך לחשוב (לא עלינו)?
אז לפני כמה זמן הכרת באמת את אותו הידיד?
מה שלוש הסדרות האחרונות שהתבייתת עליהן כשהיית חולה?
מה התה האהוב עלייך?
איך לעזאזל את לא זוכרת בדיוק את הנשיקה הראשונה שלך מבחינת מקום?
סצנת האוכמניות לא מקוריות, יש לך רעיון אחר איך לשרוד בלי להרוג את לוק, פיטה, קטניס, גייל (והשחקן של קייטו
)?
באמת מזל שאת כאן...
שמת
שאת המיועדת השבועית כבר איזה שבועים? בטוח שברת שיא (בזכותי!)...
למצוא לך אנשים שיש להם כוח להעלות תמונות מהאייפון למחשב ומהמחשב לפה?
מה יחסך לתותים?
אבטיח?
בננות?
יש לך גם משהו נגד עגבניות שרי?
אהבתי את ה"בבוקר כולם שמחים ומציקים"

איך את מעיפה מי שמציק לך?
מצלמת דברים ולא מעלה מעצלנות... זה רק אומר שאת לגמרי מפסידה

Sharonmxx

New member
יש פחות שאלות מפעם לפעם, את בדרך להפסד.

פשוט מידיי פעם ולמרות שזה יראה ממש מוזר יש לי חיים מעבר לפורום. לי יש חיים ואני כאן בכל זאת, ניצחתי.
לא אמרת שאת גרה באיזור השרון בגלל השם שלך ובגלל הקרבה לכפר סבא? אני גרה באזור השרון בגלל שההורים שלי גרים פה, לא משום סיבה אחרת. ורעננה הרבה יותר טובה מכפר סבא.
האם כל החדר של אחותך והחברות שלה מלא בפוסטרים של ביבר? אחותי לא, לגבי חברות שלה אין לי מושג.
האם כדי לעצבן אותה גנבת לה פעם פוסטר?

את חושבת שבאיזור שלך יש יותר מעריצות לביבר מאשר בפריפריות? באחוזים אולי לא, אבל יש פה מיליון בנות 12 מתלהבות אז כנראה שיש יותר.
האם קרה לך פעם שהן הדביקו אותך בעל כורחך בשיר של ביבר? לא שזכור לי
אם סלינה אכן תקפוץ לך, עד לאן היא תגיע? לא רחוק

ליאם המסוורת' עושה לך את זה? אפשר שלא?

לגמרי ג'סטין טימברלייק!!!
אהבת אותו גם ב'אן סינק'? תמיד!
שמעת פעם שירים של 'אן סינק'? זה היה פחות בתקופה שלי אבל כן!
מה השיר האהוב עלייך של ג'סטין טימברלייק? תקופת ה2007 של הwhat goes around וcry me a river
האם ראית סרטים שהוא הופיע בהם? לא נראה לי, אני צריכה באמת
מה הוא לדעתך יותר- שחקן, זמר או חתיך? חתיך!
איך את מסבירה את זה שהאקסית המיתולוגית שלו זו בריטני ספירס ושגם הם התחילו בדיסני? הילדי דיסני של היום מנסים לשחזר את ההצלחה שלהם ואני מקווה שלא יצליחו

על פי מה את קובעת מה חשוב יותר מבדרך כלל שיגרום לך לחשוב (לא עלינו)? לא יודעת, זה פשוט.. חשוב יותר

אז לפני כמה זמן הכרת באמת את אותו הידיד? שנה פחות או יותר
מה שלוש הסדרות האחרונות שהתבייתת עליהן כשהיית חולה? לפי הסדר- וואנס אפון א טיים, האנטומיה, דקסטר. אבל לפעמים זה גם צפייה חוזרת של HIMYM או ביג באנג תאורי.
מה התה האהוב עלייך? אין לי מושג, אמא שלי קונה אותו והעטיפה שלו ירוקה
איך לעזאזל את לא זוכרת בדיוק את הנשיקה הראשונה שלך מבחינת מקום? מאיפה אני אזכור, זה היה לפני מלא שנים!
סצנת האוכמניות לא מקוריות, יש לך רעיון אחר איך לשרוד בלי להרוג את לוק, פיטה, קטניס, גייל (והשחקן של קייטו)? לחיות בזירה ביחד עד שהם יחליטו לוותר. אבל זה היה קורה רק עם פיטה או קייטו, קטניס וגייל היו עולים לי על העצבים מהר מדי.
באמת מזל שאת כאן...
שמת שאת המיועדת השבועית כבר איזה שבועים? בטוח שברת שיא (בזכותי!)... אנחנו שוברות שיאים ביחד! TEAM WORK
למצוא לך אנשים שיש להם כוח להעלות תמונות מהאייפון למחשב ומהמחשב לפה? יש כאלה, אני לא מהם
מה יחסך לתותים? אוהבת+
אבטיח? אנחנו בסדר, לא מתה עליהם
בננות? גם בסדר
יש לך גם משהו נגד עגבניות שרי? כן! זה מגעיל כמו הרגילות. ויש לזה מרקם של ביציות זה נורא.
אהבתי את ה"בבוקר כולם שמחים ומציקים"
איך את מעיפה מי שמציק לך? "אבל אתה שם לב שלא אכפת לי ממה שאתה אומר ואתה ממשיך לדבר כבר שעה נכון?"- אני לא ידועה בנחמדות שלי.
מצלמת דברים ולא מעלה מעצלנות... זה רק אומר שאת לגמרי מפסידה. אני מעלה לאינסטגרם! זה רק אומר שאני מנצחת ומגניבה!

Digi Lista

New member
אני לא בדרך להפסד. התשובות שלך גרועות...

קשה מאוד לשלוף מהן שאלות חדשות כי כהרגלך את מרמה ולא מפרטת מספיק בשביל שאוכל להרחיב, מכאן שאת לגמרי מפסידה....
אם באמת את חושבת שניצחת (ואת כמובן לא), איך זה שלא הגבת על לוק ועל ג'סי ספנסר ששמתי בשרשור חתיכים?
ועל תמונות אחרות ששמתי בשרשור?
מתי אני זוכה ממך לחוות דעת את יודעת על מה ואיפה?
אמרת בהודעה עם ביבר שאת בת 16 וגרה באיזור המרכז, עכשיו חזרנו לזה שאת שרון מאיזור השרון...אז איפה את גרה?
איפה היית רוצה לגור ברגע שתהיה לך בחירה(וכסף)?
מה כל כך רע איפה שאת גרה?
למה רעננה טובה יותר מכפר סבא?
האם גנבת אי פעם משהו ממישהו?
האם היו לך פוסטרים של מישהו כשהיית בגיל של אחותך?
כן, אפשר שלא... לי ליאם המסוורת' לא עושה את זה, בדרך כלל הטעם שלנו דומה אבל אחרי שראיתי אותו ב'שכנים' לפני כמה שנים, אני דיי בטוחה שהוא לא מצא חן בעיניי, יותר מחמיא לו השיער הקצר, זה כן. מצאתי פעם מקבץ קטעים שלו משם ושמתי כאן בפורום, אבל עכשיו לא מצאתי שוב אז תסתפקי בזה, פחות מדקה (ובלי תירוצי 'אין לי כוח')...
http://www.youtube.com/watch?v=9VFoMaZ2OYs
אז לוק מיטש'ל או ליאם המסוורת'?
ליאם המסוורת' או אלכס לודוויג (ככה קראת לו?)?
האמת שגם אני לא שמעתי 'אן סינק', אבל זו נראתה לי שאלה מתבקשת...
יש להקות שאת אוהבת? (לא בהכרח להקות בנים)
מה יחסך ל'דה וונטד'?
מה דעתך על 'וואן דיירקשן'?
את מי אוהבת יותר באיזורך את ביבר או את אחת הלהקות האלה?
מה היה כתוב לך בתעודה?
משהו בתעודה הפתיע אותך?
יש משהו שקשור לבית ספר שתתגעגעי אליו מהשנה האחרונה?
איפה הכרת את אותו הידיד באמת לפני שנה פחות או יותר?
מה הכי אהבת מחמש הסדרות שהזכרת?
איפה את רואה סדרות- יס, הוט או אינטרנט?
את אוהבת גם תה אפרסק?
כמה סוכר את אוהבת בתה?
מה לגביי אפרסקים?
מישמשים?
פרות הדר?
במבה?
מה טעם הביסלי האהוב עלייך?
אנחנו שוברות שיאים יחד, השלב הבא השתלטות על העולם?
תותים עם משהו עליהם או בלי כלום?
"מרקם של ביציות" איכססס!!!
יש לך עוד משפטים לא נחדים כאלה?
מידיי פעם יש לך גם משפטים נחמדים?
את באמת חושבת שאת מגניבה? (שלא נדבר על מנצחת?
)...

Sharonmxx

New member
מעניין כמה זמן זה ימשך
(עד שתפסידי!)

קשה מאוד לשלוף מהן שאלות חדשות כי כהרגלך את מרמה ולא מפרטת מספיק בשביל שאוכל להרחיב, מכאן שאת לגמרי מפסידה.... זה שקר
אם באמת את חושבת שניצחת (ואת כמובן לא), איך זה שלא הגבת על לוק ועל ג'סי ספנסר ששמתי בשרשור חתיכים? לא יצא עדיין, אבל אני אגיע גם לשם
ועל תמונות אחרות ששמתי בשרשור? אני אגיע לזה!
מתי אני זוכה ממך לחוות דעת את יודעת על מה ואיפה? על מה? איפה? סתם, אני יודעת ואני בתהליכי קריאה רק שתדעי.
אמרת בהודעה עם ביבר שאת בת 16 וגרה באיזור המרכז, עכשיו חזרנו לזה שאת שרון מאיזור השרון...אז איפה את גרה? השרון זה במרכז, נו

איפה היית רוצה לגור ברגע שתהיה לך בחירה(וכסף)? לא בארץ זה בטוח.
מה כל כך רע איפה שאת גרה? אני גרה ברעננה, שום דבר לא רע פה חוץ מהקטע של הבנות 12 מתלהבות.
למה רעננה טובה יותר מכפר סבא? כי אני גרה פה והאנשים פה יותר מגניבים
האם גנבת אי פעם משהו ממישהו? NEVER!
האם היו לך פוסטרים של מישהו כשהיית בגיל של אחותך? ג'סטין טימברלייק

כן, אפשר שלא... לי ליאם המסוורת' לא עושה את זה, בדרך כלל הטעם שלנו דומה אבל אחרי שראיתי אותו ב'שכנים' לפני כמה שנים, אני דיי בטוחה שהוא לא מצא חן בעיניי, יותר מחמיא לו השיער הקצר, זה כן. מצאתי פעם מקבץ קטעים שלו משם ושמתי כאן בפורום, אבל עכשיו לא מצאתי שוב אז תסתפקי בזה, פחות מדקה (ובלי תירוצי 'אין לי כוח')...
http://www.youtube.com/watch?v=9VFoMaZ2OYs - הוא נהדר גם כשיש לו שיער.
אז לוק מיטש'ל או ליאם המסוורת'? ברור שלוק.
ליאם המסוורת' או אלכס לודוויג (ככה קראת לו?)? אלכס!!!

האמת שגם אני לא שמעתי 'אן סינק', אבל זו נראתה לי שאלה מתבקשת...

יש להקות שאת אוהבת? (לא בהכרח להקות בנים) מיוז
מארון5

מה יחסך ל'דה וונטד'? חבורת הומואים עם מיקרופון
מה דעתך על 'וואן דיירקשן'? אותו דבר כמו של דה וונטד.
את מי אוהבת יותר באיזורך את ביבר או את אחת הלהקות האלה? הפסקתי להתעדכן מזמן

מה היה כתוב לך בתעודה? לא מדברים על זה.
משהו בתעודה הפתיע אותך? איכשהו, למרות שכל הציונים שלי היו ממש נמוכים, באנגלית היה לי 94 אז הממוצע שלי דווקא בסדר.
יש משהו שקשור לבית ספר שתתגעגעי אליו מהשנה האחרונה? חברים שלי שבחו"ל עד תחילת שנה הבאה

איפה הכרת את אותו הידיד באמת לפני שנה פחות או יותר? את זה אני כן זוכרת. ישבתי עם חברים באיזה לילה בחופש והוא גם היה שם
מה הכי אהבת מחמש הסדרות שהזכרת? אנטומיה

איפה את רואה סדרות- יס, הוט או אינטרנט? אוקיי זה הולך ככה- ממליצים לי על סדרה, אני חורשת את האינטרנט שבוע כדי למצוא אותה, מתחילה לראות, מגיעה לעונה 3-4 ואז מתחילים לשדר אותה ביס. זה קורה לי עם כל תכנית! בדיוק אתמול התחיל דקסטר אחרי שחצי מהחודש האחרון בזבזתי על למצוא את זה באינטרנט.
את אוהבת גם תה אפרסק? בחיים לא טעמתי, אבל אפרסק אני לא אוהבת. זה כמו תפוח רק עם שיערות.
כמה סוכר את אוהבת בתה? בלי סוכר
מה לגביי אפרסקים? כמו תפוח רק עם שיערות, איכס.
מישמשים? זה בסדר אבל אני לא אוכלת את זה בדרך כלל

פרות הדר? כאילו תפוזים וכאלה? אוהבת+

במבה? מלכלך מדיי ונתקע בציפורניים ובשיניים.
מה טעם הביסלי האהוב עלייך? המסולסל הזה שיש פסטה בצורה שלו, אני חושבת שקוראים לו גריל אבל אני לוקחת כאן הימור כי לא אכלתי את זה שנים.
אנחנו שוברות שיאים יחד, השלב הבא השתלטות על העולם? השתלטות על הליהוקים לCF.
תותים עם משהו עליהם או בלי כלום? גם וגם
"מרקם של ביציות" איכססס!!!

יש לך עוד משפטים לא נחדים כאלה? כל המשפטים שלי הם לא נחמדים בצורה כזו או אחרת.
מידיי פעם יש לך גם משפטים נחמדים? הצחקת

את באמת חושבת שאת מגניבה? (שלא נדבר על מנצחת?)... לפעמים מגניבה, תמיד מנצחת. ALL I DO IS WINNN NO MATTER WHAT! שונאת את עצמי על זה שאני מכירה את השיר הזה.

Digi Lista

New member
תראי מה,בוטל לי בייביסיטר אז חזרתי לנצח אותך.

הסיכוי היחיד שאפסיד הוא אם השמיים יפלו... בואי נראה אותך מוכיחה שזה לא שקר, מעכשיו תשובות ארוכות ומפורטות (גם אם אין על מה כי יש שאלות של כןו ולא
)...
מה זה לא יצא? את מגיבה על 'שקרניות קטנות' ועל 'משחק השקרים', אבל על לוק וג'סי לא?! האם את מדרדרת?
מי לדעתך הכי מעצבנת מהבנות של 'שקרניות קטנות'?
מי הכי חמודה מהבנות?
הבנתי שאת אוהבת את איאן הארדינג (עזרא פיץ), כמה תמונות היו לך שלו במחשב ולמה מחקת אותן? (לפחות זה מה שהבנתי ממך)
מי יותר חמוד טובי, גארט, ג'ייסון או כיילב?
האם גם את לא בטוחה אם כיילב חמוד או מכוער רצח?
שמחה שאת בתהליכי קריאה,
למרות שאת נאחסית וכאלה דעתך חשובה לי משום מה
(בין השאר כי אני יודעת שאת לא תעירי על פיסוק וכל זה אלא תתמקדי בתוכן ותעזרי לי בפנינות שנינות).... עשיתי לכבודך שם שני שרשורים מסודרים, אולי יום אחד תסיימי את התהליכים וממש תקראי...הזכרתי אותך באחת ההודעות ושמתי לך את הסמל המתאים עבורך
...
איך בדיוק איזור השרון זה איזור המרכז? אפילו קידומת החיוג שונה!
מי לעזאזל לימד אותך לקרוא מפות?
מה כל כך רע לך בארץ? למה את חושבת שבחו"ל יהיה לך יותר טוב? (אני דיי בטוחה שכבר שאלתי איפה היית רוצהלגור אם לא בארץ איפשהו בשרשור הזה, אז גיוונתי את השאלה)
מה הכי מעצבן אותך בארץ?
את באמת תמימה מכדי לחשוב שאין בנות מתלהבות גם במקומות אחרים?
והשאלה המתבקשת ב'מי שלושה יוצא אחד': לוק או אלכס? אלה שני המנצחים שגברו על ליאם...
מה השיר האהוב עלייך של מיוז?
מה השיר האהוב של מארון 5?
מה השיר הכי פחות אהוב עלייך של כל אחת מהלהקות?
מי מהלהקות האלה הכי חמוד בעינייך?
מי הכי מכוער?
גדול התיאור ללהקות

למה לא מדברים על התעודה? השאלה בעיקר הייתה מה כתבה לך המחנכת בנימה האישית...
מראש אמרת שאנגלית יהיה לך למעלה מתשעים...
איפה החברים בחו"ל?
את טסה החופש לאנשהו?
מתכננת חופשה בארץ?
עובדת איפשהו?
הייתה כימיה ממבט ראשון בינך לבינך אותו הידיד? (כידידים! הבסהרת שלא תהיו זוג כי הוא כמו אח...).
מה שתיארת עם יס דיי דומה למה שקורה לי, אבל אני נשואה למרפי, גם את?
שמעת על נקרטינה? זה אפרסק בלי שערות...
קפה או שוקו? (תה כבר הבנתי שאת אוהבת)
שזיפים?
מלון?
חובזה?
הלכה לי השאלה על הבמבה המועדפת שתיכננתי...
זה אכן ביסלי גריל

מה החטיף שאת לוקחת לטיולים?
אשמח לעוד משפטים מהלקסיקון השרוני...
יש עוד דברים שאת שונאת את עצמך עליהם?
עוד שירים שבעקבותיהם את שונאת את עצמך?
שירים שבעקבותיהם את אוהבת את עצמך יותר?

Sharonmxx

New member
אני
את

הסיכוי היחיד שאפסיד הוא אם השמיים יפלו... בואי נראה אותך מוכיחה שזה לא שקר, מעכשיו תשובות ארוכות ומפורטות (גם אם אין על מה כי יש שאלות של כןו ולא)...
מה זה לא יצא? את מגיבה על 'שקרניות קטנות' ועל 'משחק השקרים', אבל על לוק וג'סי לא?! האם את מדרדרת? לא הספקתי להגיב על הכל!
מי לדעתך הכי מעצבנת מהבנות של 'שקרניות קטנות'? אמילי, היא כל כך מעצבנת ובכיינית! לא מפתיע שA מתעלל בה הכי הרבה, זה מה שאני הייתי עושה
מי הכי חמודה מהבנות? ספנסר
גם כל החתיכים רוצים אותה!
הבנתי שאת אוהבת את איאן הארדינג (עזרא פיץ), כמה תמונות היו לך שלו במחשב ולמה מחקת אותן? (לפחות זה מה שהבנתי ממך) היו לי בסביבות ה100, אני לא מגזימה, אבל המחשב שלי מת

מי יותר חמוד טובי, גארט, ג'ייסון או כיילב? טובי!
האם גם את לא בטוחה אם כיילב חמוד או מכוער רצח? בהתחלה אהבתי אותו וחשבתי שהוא חמוד וחתיך אבל הוא נהיה תלותי ומעצבן עם הזמן אז אני חושבת שהוא מכוער.
שמחה שאת בתהליכי קריאה, למרות שאת נאחסית וכאלה דעתך חשובה לי משום מה(בין השאר כי אני יודעת שאת לא תעירי על פיסוק וכל זה אלא תתמקדי בתוכן ותעזרי לי בפנינות שנינות).... עשיתי לכבודך שם שני שרשורים מסודרים, אולי יום אחד תסיימי את התהליכים וממש תקראי...הזכרתי אותך באחת ההודעות ושמתי לך את הסמל המתאים עבורך... את מתכוונת ל
?
איך בדיוק איזור השרון זה איזור המרכז? אפילו קידומת החיוג שונה! נו זה לא אותו איזור אבל השרון זה במרכז הארץ, לא סתם אנחנו המטרופולין של תל אביב

מי לעזאזל לימד אותך לקרוא מפות? אני זוכרת שבכיתה ח למדתי גיאוגרפיה וקיבלתי 100.
מה כל כך רע לך בארץ? למה את חושבת שבחו"ל יהיה לך יותר טוב? (אני דיי בטוחה שכבר שאלתי איפה היית רוצהלגור אם לא בארץ איפשהו בשרשור הזה, אז גיוונתי את השאלה) לא יודעת, אני חושבת שאני יכולה להצליח יותר בחו"ל מכל הבחינות.
מה הכי מעצבן אותך בארץ? האנשים החסרי נימוס ואלה שלא מבינים את ההומור שלי!
את באמת תמימה מכדי לחשוב שאין בנות מתלהבות גם במקומות אחרים? אני יודעת שיש, אבל לא כמו כאן. את לא יכולה לעבור ברחוב בלי לראות ילדה מטר עשרים עם משקפי שמש ושירי ג'סטין ביבר באייפון הוורוד. וזו לא יכולה להיות אני כי 1. אני אולי נמוכה אבל לא עד כדי כך 2. אני לא שומעת ג'סטין ביבר. משקפי שמש ושירים באייפון וורוד זה הכי אני, אבל החלפתי כיסוי, הוא עכשיו כחול~
והשאלה המתבקשת ב'מי שלושה יוצא אחד': לוק או אלכס? אלה שני המנצחים שגברו על ליאם... אם את מדברת על אלכס לודוויג אז לוק, אבל אם את מדברת על ג'סטין צ'מברס שמשחק את אלכס באנטומיה אז ג'סטין!

מה השיר האהוב עלייך של מיוז? יש כל כך הרבה, נקרעת בין starlight וuprising
מה השיר האהוב של מארון 5? אה זה קל! sunday morning, זה הצלצול שלי

מה השיר הכי פחות אהוב עלייך של כל אחת מהלהקות? החדשים של מארון 5 גרועים ברמות מלחיצות, למיוז אין שירים פחות אהובים, הם מעולים.
מי מהלהקות האלה הכי חמוד בעינייך? מתיו בלאמי מושלם
יש לציין שהוא גם בריטי, כותב, מלחין, מנגן בגיטרה ופסנתר וכמובן גם הסולן של מיוז. ומצד שני יש גם את דומיניק הווארד, שהוא המתופף של מיוז והוא חתיך על מהחלל, ואת כריס וולסטנהולם הבסיסט של מיוז שגם הוא מעולה. וכמובן אדם לוין שעליו אני לא חושבת שצריך לפרט.
מי הכי מכוער? כל השאר, ונשארו רק הלא מוכרים ממארון 5 שגם אותם אני אוהבת אבל הם לא חתיכים.
גדול התיאור ללהקות- זה נכון!
למה לא מדברים על התעודה? השאלה בעיקר הייתה מה כתבה לך המחנכת בנימה האישית... לא קראתי את זה אפילו, ראיתי את הציונים והזדעזעתי

מראש אמרת שאנגלית יהיה לך למעלה מתשעים...
איפה החברים בחו"ל? מפוזרים בכל רחבי הפלנטה. ורק אני נשארת כאן.
את טסה החופש לאנשהו? לא

מתכננת חופשה בארץ? בטן גב בבריכה בבית נחשב?

עובדת איפשהו? לא!
הייתה כימיה ממבט ראשון בינך לבינך אותו הידיד? (כידידים! הבסהרת שלא תהיו זוג כי הוא כמו אח...). בהתחלה רבנו ושנאתי אותו אבל אחר כך נהיינו חברים ממש טובים.
מה שתיארת עם יס דיי דומה למה שקורה לי, אבל אני נשואה למרפי, גם את? הוא רודף אותי כבר כמה שנים ורוצה שאני אהיה איתו, אבל זה לא ילך בינינו. אני די בטוחה שגם את החתונה שלי הוא יהרוס (רפרנס לHIMYM?)
שמעת על נקרטינה? זה אפרסק בלי שערות... נקטרינה? ככה קוראים לזה? חחחחחחח זה מצחיק התיאור שלך כי אני קוראת לזה אפרסק בלי שיערות כי אין מצב שאני אזכור את השם של זה.
קפה או שוקו? (תה כבר הבנתי שאת אוהבת) קפה! שוקו זה לא טעים
שזיפים?

מלון? איכססס בחיים לא
חובזה? מה זה?
הלכה לי השאלה על הבמבה המועדפת שתיכננתי... לא, את יכולה לשאול, זה טעים אבל אני לא אוכלת את זה כי זה נתקע לי בציפורניים.
זה אכן ביסלי גריל
מה החטיף שאת לוקחת לטיולים? אני לא לוקחת שום דבר לטיולים

אשמח לעוד משפטים מהלקסיקון השרוני... תרימי אותי להנחתה.
יש עוד דברים שאת שונאת את עצמך עליהם? אני אוהבת את עצמי בדרך כלל
עוד שירים שבעקבותיהם את שונאת את עצמך? נדבקתי לאיזה שיר ממש גרוע. want u back של איזה אחת.
שירים שבעקבותיהם את אוהבת את עצמך יותר? מיוז!!

Digi Lista

New member
את חיה ב
, אבל בסוף גם את תלמדי

את מנסה טקטיקה חדשה-ישנה של ירידות אישיות כדי לנצח?... מבחינתי זו רמאות, אבל את יודעת, היושר שלי יוביל אותי לניצחון המוחץ

הבעיה היחידה שהשרשור עבר עמוד ואם אני לא מקבלת הודעה באימייל מאנשי הפרדס שהגבת אני עלולה לפספס, אבל בגלל שגם את אז אני רגועה...
"לא הספקתי להגיב על הכול"?! שמתי את השם שלך כבר בכותרת! הגבת לדברים אחרים לפני, אבל לא לקחתי אישי, אני נהנית

יש לך רעיונות מה עוד A יכול/ה לעשות?
מי לדעתך יתגלה כA?
קראת את הספרים שעליהם מבוססת הסדרה?
ידעת שאת 'משחק השקרים' כתבה אותה הסופרת של 'שקרניות קטנות'?
את חושבת כמוני שאפשר להסיק על דפוס מסויים שלה?
מה יחסך לאריאה? את רוצה שהיא תישאר עם עזרא?
מה יחסך להאנה?
מונה היא מודל לחיקוי שלך?
אולי ג'נה?
אני מסכימה איתך לגביי אמילי וספנסר...וכמובן טובי!
מי המשפחה הכי מעצבנת מבין המשפחות של הבנות בסדרה?
ראית כבר קטעים מעונה 3? אני עוד לא, עוד לא סיימתי את 2...
זה באמת מתסכל שהמחשב מת... לשלי גם זה יקרה בקרוב, הוא נתקע כל הזמן... את דואגת לעשות גיבוי?
ראית 'אחת שיודעת'?
אני מתכוונת
- הרי אני לא רוצה לשקר..., כנסי ותראי

אתם המטרופולין של תל אביב? תרשמי על זה פטנט...
את אוהבת את תל אביב?
מה מבחינתך נחשב הצלחה שבחו"ל תוכלי לקבל אותה ובארץ לא?
לדעתך בחו"ל יבינו את ההומור שלך?
מה בדיוק מיוחד בהומור שלך, מלבד הציניות?
איך אחרי כל הנאום שלך על ורוד, החלפת לכיסוי כחול?
מה היה השיר הקודם שלך בפלאפון?
דיברתי על לוק מול אלכס לודוויג... אבל אני שמחה לתשובה ארוכה יותר

אז אלכס לודוויג או ג'סטין צ'ימברס?
הדמות של אלכס מ'האנטומיה' או פיטה?
מה הכי קשה בסרט של 'המשחקים'- זה שנדע שאלכס לודוויג לא ימשיך או שהיו דברים אחרים?
כבר יש החלטה בין השירים של מיוז? אולי שניים רבים ושיר שלישי ינצח?
כמה היית מוכנה להשקיע כדי לראות הופעה של מיוז?
בריטים או אוסטרליים?
אמריקאיים או בריטים?
אמיריקאים או קנדיים?
אמריקאיים או אוסטרליים?
אולי כן תפרטי על אדם לוין?
לפחות מדברת עם החברים בפלנטה בסקייפ או משהו?
את לא רוצה לעבוד קצת החופש ולהרוויח כסף?
איך הצלחת משנאה לעבור לחברות כזו טובה?
יש לך רעיון איך נכלא את מרפי?
אף פעם לא אהבת שוקו? אני דווקא אוהבת מאז ומעולם...
איזה קפה?
אבוקדו?
חצילים?
כרובית?
גזר?
חסה?
קבב?
שניצל תירס?
בטח לא לוקחת, את בטח מקבלת מאחרים (בכפיה)...אבל למה לא לקחת בעצם?
לאן היה הטיול השנתי שלכם השנה?
אוקיי, אז במבה שוש או במבה אוסם?
ארים להנחתה בקרוב

איזה אחת?

Sharonmxx

New member
אני שוקלת להפוך אותו למאומץ שלי.

את מנסה טקטיקה חדשה-ישנה של ירידות אישיות כדי לנצח?... מבחינתי זו רמאות, אבל את יודעת, היושר שלי יוביל אותי לניצחון המוחץ- אני מנצחת.
הבעיה היחידה שהשרשור עבר עמוד ואם אני לא מקבלת הודעה באימייל מאנשי הפרדס שהגבת אני עלולה לפספס, אבל בגלל שגם את אז אני רגועה... לא מפריע לי שהשרשור עבר עמוד, אני מנצחת גם בלי אימייל.
"לא הספקתי להגיב על הכול"?! שמתי את השם שלך כבר בכותרת! הגבת לדברים אחרים לפני, אבל לא לקחתי אישי, אני נהנית- גם אני נהנית

יש לך רעיונות מה עוד A יכול/ה לעשות? אני עוד מחכה שהיא תצוות אלייה את אחת הבנות, שאחת מהן תהיה שתולה של A או משהו. זה יכול להיות גאוני.
מי לדעתך יתגלה כA? אני מגדירה את עצמי כמכורה, אני רואה עכשיו בקצב של חו"ל, כרגע אני מחכה שייטען לי קצת הפרק השלישי של עונה 3 שיצא אתמול בלילה כדי לראות אותו, ואין לי מושג מי זה יכול להיות.
קראת את הספרים שעליהם מבוססת הסדרה? קראתי חלק וזה היה די גרוע יחסית לסדרה
ידעת שאת 'משחק השקרים' כתבה אותה הסופרת של 'שקרניות קטנות'? מהפרק הראשון של משחק השקרים הבנתי את זה

את חושבת כמוני שאפשר להסיק על דפוס מסויים שלה? ההבדל היחיד בין הסדרות הוא ששקרניות קטנות ממש טוב ומשחק השקרים גרוע

מה יחסך לאריאה? את רוצה שהיא תישאר עם עזרא? אני אוהבת אותה! TEAM EZRIA

מה יחסך להאנה? גם אותה אני אוהבת, היא מתוקה. שתזרוק כבר את הכיילב הזה.
מונה היא מודל לחיקוי שלך? מונה סתם חנונית נוקמת!
אולי ג'נה? she creeps me the fuck out
אני מסכימה איתך לגביי אמילי וספנסר...וכמובן טובי!
מי המשפחה הכי מעצבנת מבין המשפחות של הבנות בסדרה? של אריה, אני לא סובלת את האמא המעצבנת הזאת שלה שחושבת שהיא סוג של מלאך.
ראית כבר קטעים מעונה 3? אני עוד לא, עוד לא סיימתי את 2... כבר אמרתי, אני בדיוק מחכה שהפרק של אתמול יטען. אני רואה את זה כל הזמן.
זה באמת מתסכל שהמחשב מת... לשלי גם זה יקרה בקרוב, הוא נתקע כל הזמן... את דואגת לעשות גיבוי? לא, כל מה שחשוב יש לי באייפון. אם הוא ימות אני אתאבד.
ראית 'אחת שיודעת'? ראיתי 5 פרקים וזה שיעמם אותי כמו שבחיים לא השתעממתי.
אני מתכוונת - הרי אני לא רוצה לשקר..., כנסי ותראי- אבל אני

אתם המטרופולין של תל אביב? תרשמי על זה פטנט... אבל זה רשום כבר

את אוהבת את תל אביב? איכס לא
מה מבחינתך נחשב הצלחה שבחו"1ל תוכלי לקבל אותה ובארץ לא? לא יודעת, תמיד כשדמיינתי את העתיד ראיתי את עצמי בחו"ל. כמו שכשהייתי ממש קטנה וחשבתי על נגיד גיל 16 ידעתי שאני אהיה עם שיער חלק.
לדעתך בחו"ל יבינו את ההומור שלך? כן!
מה בדיוק מיוחד בהומור שלך, מלבד הציניות? לא יודעת, צריך לדבר איתי אחד על אחד בשביל להבין אותי בקטע הזה.
איך אחרי כל הנאום שלך על ורוד, החלפת לכיסוי כחול? וורוד זה עדיין הצבע שלי! פשוט נשפך לי אציטון על הכיסוי הקודם והתקמצנתי על לקנות את אותו אחד מחדש, אז קניתי כחול. החיים שלי עדיין ורודים.
מה היה השיר הקודם שלך בפלאפון? bubble toes של ג'ק ג'ונסון
דיברתי על לוק מול אלכס לודוויג... אבל אני שמחה לתשובה ארוכה יותר- לוק הרבה יותר חתיך מאלכס לודוויג. ולאלכס יש גם כמה תמונות שהוא נראה בהן אולטרה גיי וללוק אין.
אז אלכס לודוויג או ג'סטין צ'ימברס? ג'סטין צ'מברס!!!!!
אז מה שהוא בגיל של ההורים שלי (בדקתי, הוא נולד באותה שנה
) הוא עדיין מושלם.
הדמות של אלכס מ'האנטומיה' או פיטה? הם כל כך שונים שאי אפשר לבחור, כאילו, פיטה הוא טוב ומקסים ומתוק ומצד שני אלכס באדאס דושבאג ועם זאת דרימי ומושלם. אני אבחר באלכס, כי בכל זאת, זה אלכס

מה הכי קשה בסרט של 'המשחקים'- זה שנדע שאלכס לודוויג לא ימשיך או שהיו דברים אחרים? אלכס לא יהיה שם

כבר יש החלטה בין השירים של מיוז? אולי שניים רבים ושיר שלישי ינצח? נראה לי שכן, new born זה השיר הכי טוב בעולם.
כמה היית מוכנה להשקיע כדי לראות הופעה של מיוז? הייתי מוכרת כלייה או את סבתא שלי.
בריטים או אוסטרליים? בריטים!
אמריקאיים או בריטים? בריטים!
אמיריקאים או קנדיים? אמריקאים
למרות שאני לא אוהבת לא אותם ולא אותם

אמריקאיים או אוסטרליים? אוסטרליםםם עם מבטא
אולי כן תפרטי על אדם לוין? הוא חתיך וזהו, אין כל כך מה להגיד עליו חוץ מזה הוא לא כמו מיוז.
לפחות מדברת עם החברים בפלנטה בסקייפ או משהו? האמת שכן.
את לא רוצה לעבוד קצת החופש ולהרוויח כסף? לא
אבל אולי בכל זאת, נראה
איך הצלחת משנאה לעבור לחברות כזו טובה? סתם יצא לנו לדבר כמה פעמים ומאז הוא בסדר+
יש לך רעיון איך נכלא את מרפי? אין לנו מספיק ראיות נגדו בשביל זה
אף פעם לא אהבת שוקו? אני דווקא אוהבת מאז ומעולם... אף פעם לא אהבתי, זה די מגעיל
איזה קפה? נס או הפוך, מה שתכיני. עם חצי כפית סוכר, תודה.
אבוקדו? יאמ
חצילים? HELL NO
כרובית? מה זה?

גזר? זה טעים אבל אני לא יכולה לסבול את הרעש שזה עושה כשאוכלים את זה!
חסה? חסר טעם ופואנטה.
קבב? מסמפטת
שניצל תירס? מה אני ג'ירפה, תביאי לי בשר
בטח לא לוקחת, את בטח מקבלת מאחרים (בכפיה)...אבל למה לא לקחת בעצם? אני לא לוקחת מאחרים גם! סתם כי זה די מיותר ותופס מקום בתיק
לאן היה הטיול השנתי שלכם השנה? לא זוכרת

אוקיי, אז במבה שוש או במבה אוסם? אוסם!
ארים להנחתה בקרוב- אני מחכה בקוצר רוח.
איזה אחת? אין לי מושג, אבל השיר הולך ככה- i want u back i want u back want want u want u back!

Digi Lista

New member
חבל שתתלהבי לפני הזמן...

אצלי המאומץ הוא מאז ומתמיד
, היו תקופות שתפוז (אשפוז, ניסית לכתוב 'tapuz' כשהמקלדת מכוונת לעברית?) שמו אותו רק בפורים וזה היה הכי מבאס, עכשיו הבינו סוף סוף שהוא ראוי להיות כל השנה כי הוא הכי מגניב וחייבים לפתוח לו פורום משלו, אבל בינתיים ניתן לך שוב לחיות באשליות...מתי החלטת ש
זה האטומיקון שלך? לדעתי
הולם אותך יותר...

מזל ששתינו עוד נהנות, כשנפסיק ישר נגיע למכות

הרעיון עם A באמת יכול להיות גאוני! למה שלא תפרטי עליו עוד? מי מהבנות תהיה השתולה וכן הלאה?
מה קורה בינתיים בעונה שלוש? (אני אוהבת
ים אז חופשי)
מה קרה בסוף עונה שתיים?
מי הזוג האהוב עלייך?
מתי את חושבת שנמצה את הרעיון של A ונשתעמם מהסדרה?
איזה פרקים/קטעי עלילה הכי אהבת מכל העונות?
קראת את הספרים לפני או אחרי שיצאה הסדרה?... יש הבדלים המון פעמים כשסדרה מצליחה בטלוויזיה אז עושים לה איזה משהו שיראה כמו ספר ויתבסס על הסדרה וזה יוצא כל כך גרוע שאין לתאר...אבל פה הספרים היו קיימים לפני הסדרה ככה שמעניין אם אכן שובש בגרסה שקראת...
אם 'משחק השקרים' כזה גרוע, למה את ממשיכה לראות את זה?... אם כי הרעיון באמת דיי בנאלי ויש הרבה פאשלות בבניית הסדרה, אבל להעברת הזמן היא נחמדה...
ידעת שאין באמת שתי תאומות? השחקנית של אמה וסאטון היא אותה אחת...
האם היית רוצה לנסות אתגר משחקי שכזה בתפקיד כפול?
ראית פעם 'מכושפות'? לי היה מוזר שהולי מרי קומבס שהייתה אחת מהמכושפות משחקת עכשיו אימא (של אריאה), ככה חולפת תהילת עולם...
אם האייפון שלך ימות, איך תבחרי להתאבד?
האמת שב'אחת שיודעת' יש גם פרקים מגניבים (בעיקר עונות 1-3), לא תמיד ועכשיו בעונה החמישית בכלל ההדרדרות מוחלטת,מזל שהעונה השישית תהיה האחרונה לגמרי מיציתי...
היית מהמקובלים בבית ספר?
עשו עלייך פעם חרם?
עשית על מישהו חרם?
למה לדעתך בחו"ל יבינו את ההומור שלך?
יש עוד דברים כמו שיער חלק בגיל 16 שתיכננת כבר מגיל צעיר והגשמת אותם?
יש דברים שתיכננת מגיל צעיר ואת עוד מחכה להגשים?
מה תירצי לעשות בצבא (אם בכלל)?
למה את לא אוהבת את תל אביב? (גם אני לא).
"אולטרה גיי"- ענק

עבור מה עוד היית מוכרת כליה או את סבתא שלך?
יצאת ממש שטחית "הוא חתיך וזהו"...זה כמעט שווה ערך לעניין הביברי שציינת על אחותך וחברותיה קודם...
מתי לאחרונה דיברת עם החברים בפלנטה בסקייפ?
כמה זמן ארכה השיחה?
איפה נמצאים אותם אלה שספציפית דיברת איתם אחרונים?
אומרים שלתאומים יש פיצול אישיות(שני צדדים וכאלה), את מרגישה את זה על עצמך לפעמים?
לפי מה את נוטה לבחור ולקבל החלטות- רגש או הגיון?
איך אפשר לאסוף ראיות על מרפי?
איך קרה שאת לא מכירה 'חובזה' ולא 'כרובית'? אני לא אומרת שהם הכי טעימים, אבל חובזות גדלות בכל מקום, קוראים להן גם 'לחם ערבי' (ומניסיון אם תקטפי אותן ותשימי במקום סגור אחרי שלושה ימים הן יהפכו מירוקות מוצקות לכתומות נוזליות ומסריחות ברמות על) וכרוביות זכו להיכלל אפילו בשירי ילדים של ביאליק! (בערוגת הגינה, מסביב לחבית, עמדו לרקד כרוב עם כרובית...)
ידעת ש'כרוב' הוא גם מלאך?
נקניקיות?
המבורגר?
שניצל?
סטייק?
עוף?
בשר חזיר?
בשר קנגורו?
רוטב אלף האיים?
קטשופ?

Sharonmxx

New member
אני יכולה להתרגל לזה..

אצלי המאומץ הוא מאז ומתמיד , היו תקופות שתפוז (אשפוז, ניסית לכתוב 'tapuz' כשהמקלדת מכוונת לעברית?) שמו אותו רק בפורים וזה היה הכי מבאס, עכשיו הבינו סוף סוף שהוא ראוי להיות כל השנה כי הוא הכי מגניב וחייבים לפתוח לו פורום משלו, אבל בינתיים ניתן לך שוב לחיות באשליות...מתי החלטת ש זה האטומיקון שלך? לדעתי הולם אותך יותר... השטן ממש טוב אבל
זה לגמרי אני.
מזל ששתינו עוד נהנות, כשנפסיק ישר נגיע למכות- זה בטוח

הרעיון עם A באמת יכול להיות גאוני! למה שלא תפרטי עליו עוד? מי מהבנות תהיה השתולה וכן הלאה? אני מקווה שאריה, פשוט כי זה הכי לא הגיוני. לספנסר עוד היה איכשהו קשר לרצח של אלי בגלל אחותה ואיאן והכל, האנה הייתה חברה הכי טובה של מונה (שהתגלתה כA/ עובדת בשביל A/ זה ממש לא מובן עדיין) אז זה גם די הגיוני שזו תהיה היא, אמילי סתם מעצבנת ומתאים לה לעבור לדארק סייד. אז אריה זה יהיה הכי מפתיע ומגניב, כי A רק התערב בחיים של המשפחה שלה בינתיים ולא בעניינים האישיים שלה.
מה קורה בינתיים בעונה שלוש? (אני אוהבת ים אז חופשי) היו 3 פרקים, עוד לא הספקתי לראות את השלישי. בינתיים מונה במוסד לחולי נפש, מישהו מוציא את הגופה של אליסון מהקבר בעזרתה של אמילי (כמובן) כשהיא הייתה שיכורה והיא לא זוכרת כלום, ג'נה מתחזה לעיוורת למרות שהיא בעצם רואה והמון ספובי

מה קרה בסוף עונה שתיים? מאיה, החברה של אמילי, נמצאת מתה, מגלים שמונה היא A וגארט נכנס לכלא על הרצח של אליסון למרות שהוא טוען שלא עשה את זה.
מי הזוג האהוב עלייך? נקרעת בין ספנסר וטובי לעזרא ואריה. נלך על עזריה, פשוט כי הוא מושלם. ואני לא קונה את השטויות האלה של "אני נפרדת ממך כדי להגן עלייך" של ספנסר באמצע עונה 2.
מתי את חושבת שנמצה את הרעיון של A ונשתעמם מהסדרה? כל פעם אני ממצה את זה ואז קורה משהו חדש שגורם לי להתעניין מחדש. אני רק מקווה שבסוף ג'נה לא תהיה A, זה צפוי מדי.
איזה פרקים/קטעי עלילה הכי אהבת מכל העונות? מאיפה אני זוכרת
בדיוק עכשיו לפני שנה התחלתי לראות!
קראת את הספרים לפני או אחרי שיצאה הסדרה?... יש הבדלים המון פעמים כשסדרה מצליחה בטלוויזיה אז עושים לה איזה משהו שיראה כמו ספר ויתבסס על הסדרה וזה יוצא כל כך גרוע שאין לתאר...אבל פה הספרים היו קיימים לפני הסדרה ככה שמעניין אם אכן שובש בגרסה שקראת... הספרים פשוט מוזרים, העלילה שלהם מוזרה מדי. קראתי אצל חברה שלי חצי ספר וויתרתי.
אם 'משחק השקרים' כזה גרוע, למה את ממשיכה לראות את זה?... אם כי הרעיון באמת דיי בנאלי ויש הרבה פאשלות בבניית הסדרה, אבל להעברת הזמן היא נחמדה... עזבי את זה שמהפרק הראשון שראו את האמא האמיתית שלהן אמרתי שזו היא, סתם כי זה נחמד להעביר את הזמן. סדרה לא משהו בכלל שאני רואה סתם כדי לסיים אותה.
ידעת שאין באמת שתי תאומות? השחקנית של אמה וסאטון היא אותה אחת... ידעתי את זה, ואני שונאת שעושים את זה. לינדזי לוהאן-י משהו.
האם היית רוצה לנסות אתגר משחקי שכזה בתפקיד כפול? בחיים לא

ראית פעם 'מכושפות'? לי היה מוזר שהולי מרי קומבס שהייתה אחת מהמכושפות משחקת עכשיו אימא (של אריאה), ככה חולפת תהילת עולם... לא ראיתי מכושפות, אבל ראיתי סרט עם שם דומה שמקדרימי היה בו, דרימי כהרגלו.
אם האייפון שלך ימות, איך תבחרי להתאבד? תלוי איך האייפון ימות. אם הוא יתקלקל כי הוא נגע במים אני אטביע את עצמי, אם היא ישבר ויפסיק לעבוד אני ארסק את הגולגולת, הכל כדי להישאר עם הבייבי שלי. סתם לא.
האמת שב'אחת שיודעת' יש גם פרקים מגניבים (בעיקר עונות 1-3), לא תמיד ועכשיו בעונה החמישית בכלל ההדרדרות מוחלטת,מזל שהעונה השישית תהיה האחרונה לגמרי מיציתי... ראיתי כמה פרקים מהעונה הראשונה, זה חסר פואנטה. למה כל יום יש מסיבה? זה אפילו לא הגיוני.
היית מהמקובלים בבית ספר? כן חחח
עשו עלייך פעם חרם? לא, הייתי חברה של כולם.. אלה שהיו עושים חרם ואלה שהיו עושים עליהם, ואיכשהו אף פעם אף אחד מהם לא שנא אותי. פוליטיקלי קורקט משהו~
עשית על מישהו חרם? לא

למה לדעתך בחו"ל יבינו את ההומור שלך? אני מדברת בדיוק עכשיו בסקייפ עם חברה שלי שלא גרה בארץ, ויש לה את החברים הכי מגניבים בעולם שאני אוהבת גם אותם. תפסיקי לחזור על שאלות.
יש עוד דברים כמו שיער חלק בגיל 16 שתיכננת כבר מגיל צעיר והגשמת אותם? רק דברים שטחיים כאלה כמו הליקס, ארון מלא בגדים (שאני לא לובשת מתוכו כלום ובוכה שאין לי בגדים, אבל זה כי אני בת) ושטויות של בנות 12. יש לציין שגם רציתי את ג'סטין טימברלייק בתור בעלי אבל אני לא חושבת שזה יצא לפועל.
יש דברים שתיכננת מגיל צעיר ואת עוד מחכה להגשים? ג'סטין טימברלייק בתור בעלי? כל כך הרבה השתנה מאז שאני לא חושבת שיש לי את אותם רצונות שהיו לי אז.
מה תירצי לעשות בצבא (אם בכלל)? צלמת צבאית או גל"צ!
למה את לא אוהבת את תל אביב? (גם אני לא). מאוחר מדי מיותר מדי מנוכר מדי.
"אולטרה גיי"- ענק
עבור מה עוד היית מוכרת כליה או את סבתא שלך? חם לי אז התשובה הראשונה שעלתה לי לראש היא מזגן בחדר, אבל האמת שיש לי מזגן פשוט אין לי כח לקום מהמיטה ולהדליק אותו. בשביל ג'סטין טימברלייק הייתי מוכרת כל איבר פנימי נחוץ או כל קרוב משפחה.
יצאת ממש שטחית "הוא חתיך וזהו"...זה כמעט שווה ערך לעניין הביברי שציינת על אחותך וחברותיה קודם... אבל זה הקטע, הוא לא כמו אדון-מתיו-בלאמי-שר-מלחין-כותב-פסנתר-גיטרה-שיער-בכל-הצבעים. הוא פשוט חתיך ולא שר מלחין כותב פסנתר גיטרה שיער בכל הצבעים.
מתי לאחרונה דיברת עם החברים בפלנטה בסקייפ? לפני דקה!
כמה זמן ארכה השיחה? שעה וחצי
איפה נמצאים אותם אלה שספציפית דיברת איתם אחרונים? ניו יורק, אורוגוואי, קליפורניה, לונדון. ורק אני כאן ברעננה הקטנה.
אומרים שלתאומים יש פיצול אישיות(שני צדדים וכאלה), את מרגישה את זה על עצמך לפעמים? החיים שלי מתפצלים ל2, כשאני עצבנית וכשאני עצבנית יותר. זה מצחיק לראות את האופי שלי משתנה בין המצבים.
לפי מה את נוטה לבחור ולקבל החלטות- רגש או הגיון? היגיון, ואני מצטטת את עצמי מהיום- "איזה אידיוט, מה הוא משתמש ברגשות שלו כמו איזה בחורה? זה אפילו לא הגיוני.." ואל תשאלי באיזה הקשר כי זה מסובך!
איך אפשר לאסוף ראיות על מרפי? תעשי סרט דוקומנטרי על החיים שלי, זה יעשה את העבודה.
איך קרה שאת לא מכירה 'חובזה' ולא 'כרובית'? אני לא אומרת שהם הכי טעימים, אבל חובזות גדלות בכל מקום, קוראים להן גם 'לחם ערבי' (ומניסיון אם תקטפי אותן ותשימי במקום סגור אחרי שלושה ימים הן יהפכו מירוקות מוצקות לכתומות נוזליות ומסריחות ברמות על) וכרוביות זכו להיכלל אפילו בשירי ילדים של ביאליק! (בערוגת הגינה, מסביב לחבית, עמדו לרקד כרוב עם כרובית...) אמאלה מה את רוצה!! מה זה!!!!
ידעת ש'כרוב' הוא גם מלאך? הא?

נקניקיות? איכס
המבורגר? תלוי איזה
שניצל? אוהבת
סטייק? בשרררר

עוף? בשררר

בשר חזיר? קצת פחות אבל גם זה נחמד, אבל אני מרגישה רע עם עצמי כשאני אוכלת את זה. לא בגלל הקטע היהודי או משהו, זה פשוט משמין וסותם עורקים.
בשר קנגורו? למה שאני יאכל את החיה החמודה הזאת!! (כן, תרנגולות פרות כבשים עזים אין לי בעיה, אבל קנגורו יש לי.) זה כמו שאני בחיים לא יאכל חתולים, כלבים וארנבים- היו לי חיות כאלה, אני בחיים לא יאכל אותם.
רוטב אלף האיים? יותר בקטע של מיונז אבל זה גם טעים!
קטשופ? תקראי לי מוזרה, אני אשתה את המחזור שלי לפני שאני אגע בקטשופ, ואני ממש לא מגזימה.

Digi Lista

New member
אני. לעולם. לא. אתייאש.לפנייך

בחיי שאת כנראה לא מבינה עם מי הסתבכת

אוקיי, נשנה נוסח לשאלת הגילטי פלז'ר, אולי ככה תדעי... איזה התמכרויות קטנות וסודיות יש לך או איזה סדרות טראשיות את רואה? זה הכיוון...
אוסטרליה זה טוב, אני שנים מתכננת לטוס לשם... כשהיה לי פייסבוק לפני שלוש-ארבע שנים (סגרתי אותו אחרי שבועיים, אי אפשר לחפור בו כמו שצריך) אחד הסטטוסים היחידים שרשמתי היה באנגלית והוא היה בסגנון "בדרך לטיסה לאוסטרליה" אנשים תמימים שהחשיבו עצמם כקרובים אליי ממש נבהלו שלא עידכנתי אותם, זה היה קורע מצחוק (ובצורה משונה אנחנו עדיין חברים)

אז מה הסטטוסים שאת כותבת בפייסבוק?
איזה סטטוסים של אחרים את זוכרת שאהבת?
איזה סטטוסים את זוכרת שלא אהבת?
מה הסטטוס שתמיד רצית לכתוב ואיכשהו התביישת או סתם לא יצא?
איפה היית בדרום אמריקה? לכמה זמן? עם מי?
המילה בשיר היא 'יודעות'- "עשר אצבעות לי יש, כל דבר יודעות הן...לצייר ולקשקש, הך(נראה לי שככה כותבים בגלל הפירוש, אולי אני טועה) בתוף מכות הן! הינה
לי קטן, בו כיסא וגם שולחן..." (אוי. עכשיו זה השיר שידבק לי
) קיוויתי שתהיי יותר מקורית, אבל נו העיקר שלוק שר לנו סולו (ישבתי על התמונות האלה באתר שהיה בו את כל הסט ולא כזה הבנתי מה הולך שם, אני צריכה סרטון כדי לא להשלים הכול מהראש...)...
אבל מה עם בארני ובובה-בון?
מה היחסים בין דפנה ודודידו? ואיך משתלבת הכבשה שושנה בתחום?
יש לך בריכה בבית??? את מאלה שממש עשירים? או שזו סתם גיגית? אני לא אוהבת ים, אבל מים אני אוהבת

כמה אחים יש לך?
אין בעיה, נגלוש בגלשן אבל לא על מים (כי את לא אוהבת) ונתפרץ לחתונה המיועדת של לוק, ואולי אחרי שיבחר לפיניק הוא יסבול מתסמונת מלכת היופי ויזרוק את החברה שלו (למרות שלדעתי הם נראים זוג ממש מתוק יחד)...
כן, יונה והלוויתן, לצערנו לא מתמקדים בסיפורים החשובים בשיעורי תנ"ך...
אין לך אפילו סתם חלום או משהו שאת בטוחה שתשיגי/תעשי יום אחד?
ועכשיו 3 תכונות אמיתיות שיסכמו אותך- 3 רעות ו3 טובות...
למה רק לפעמים? אותי את תמיד מצחיקה!

Sharonmxx

New member
אני יודעת מה זה גילטי פלז'ר, אין לי כזה

אז מה הסטטוסים שאת כותבת בפייסבוק? אני לא כותבת סטטוסים בפייסבוק חח, יותר טיפוס של תמונות באינסטגרם, זה הכי כיף.
איזה סטטוסים של אחרים את זוכרת שאהבת? אני גם לא קוראת סטטוסים בפייסבוק
איזה סטטוסים את זוכרת שלא אהבת? את זה אני כן יודעת! יש את המעיקות האלה שחבר שלהן זורק אותן והן מפרסמות משפטי אהבה או על כמה הן אוהבות להיות לבד, ביץ' פליז..
מה הסטטוס שתמיד רצית לכתוב ואיכשהו התביישת או סתם לא יצא?
איפה היית בדרום אמריקה? לכמה זמן? עם מי? הייתי כשהייתי ממש קטנה לכמה חודשים, למשפחה שלי באורוגוואי.
ידוע שבארני ובובה בון הכירו בכנס של אלכוהוליסטים אנונימיים והחליטו להקים עסק משותף בקלטות ילדים כדי לשכוח מהשתייה, ודפנה זאופילית שגנבה את דודידו מהכבשה שושנה. dafuq did i just say
ואני לא עשירה אבל יש לי בריכה ולא סתם גומי או גיגית! והיום נשרפתי איזה כיףףף ויש לי אחות אחת.
אין לך אפילו סתם חלום או משהו שאת בטוחה שתשיגי/תעשי יום אחד? אני יודעת שאני אהיה פסיכולוגית, זה ממש מעניין אותי, אני מרחיבה את זה שנה הבאה ואם זה לא יתגלה כדבר הכי משעמם בעולם אני כל כך לומדת את זה. לא אכפת לי שזה הרבה זמן.
ועכשיו 3 תכונות אמיתיות שיסכמו אותך- 3 רעות ו3 טובות... אני גרועה בלהגיד תכונות של עצמי, אבל אם כבר אז אני ממש שטחית, עקשנית ומשתעממת בקלות, מזל תאומים טיפוסית. אני רוצה לעשות קעקוע עם הסמל של תאומים כי זה אולי הדבר שהכי מאפיין אותי. וטובות לא יודעת חחח אולי שאני מסתגלת מהר לכל סיטואציה, מתלהבת, לפעמים יותר מדי לא יודעת מה עוד. בתכונות רעות אני יותר טובה.
למה רק לפעמים? אותי את תמיד מצחיקה! כי לפעמים!

Digi Lista

New member
רוצה שיר אחר שיתקע לך בראש?

יש שתי אפשרויות- שיר הפתיחה של 'קרוב רחוק' (אבל יש לו עשרות וריאציות כי אחת לכמה שנים מחדשים אותו, בינתיים הוא כבר לא משודר) או שיר חדש שאחי השמיע לי בשם 'ביצ'י גירל'?
אני אלופה בזה שנתקעים לי שירים דביליים בראש, אני שולפת את כל שירי הילדים,התוכניות והפסטיגלים במהירות שיא ואני עובדת עם ילדים ולומדת קורס להפעלה במוזיקה אז רק תתארי לעצמך מה קורה לי במצב רגיל...

תמונה 9- כן, גם אני שמחתי לגלות שיש לו חולצות בארון. אבל אם זה ככה ולא שייך לסטייליסטית הצמודה (חכי, אני אמצא לך איזה תמונה שלו מחופש יחד עם שני ליצנים נוספים שמשתתפים ב'קרוב רחוק') אז בעצם לוק משתתף בשבוע הגאווה? הוא מוציא מהארונות?
את לא רוצה ללמוד פסיכולוגיה, את לא רוצה לעשות לעצמך דברים כאלה, אומנם כמוני את פסיכית ואפשר לערוך עלייך תחקירים אבל זה המון תיאוריות ואם לא ישנו את המצב אז ללמוד רק לתואר ראשון לא מספיק כדי לעסוק במקצוע ואת לא באמת רואה את עצמך מנתחת את פרויד וחבריו במשך כל כך הרבה שנים, נכון?
גם אני שנאתי ללמוד דברים ריאליים- שלא נדבר על זה שהמצאתי נוסחה בפיזיקה כי באמת לא ידעתי על מה מדובר ואני לא טובה במה שאני לא יכולה להיות חפרנית ויצירתית בו ולכן אני בעדך גם בנושא הזה, הבעיה האמיתית היא שכשלומדים מדעי הרוח ומקצועות הומניים אין הרבה מה לעשות איתם מבחינת עבודה מעשית ולכן לפעמים זה מרגיש כמו בזבוז זמן... אבל כל עוד נהנים...
בא לך לפתח איתי את האג'נדה למערכת חינוך טובה יותר? זה אחד הנושאים האהובים עליי לחפירה

האדם שבתמונה עם לוק אכן חתיך (מלבד כשהוא ליד לוק), הוא זמר אוסטרלי וגם שחקן לא רע (גם ב'קרוב רחוק'), אני מציעה שנשים תמונה שלו לבד ונבדוק את ההשפעה עלייך, מסכימה?... שימי
אני בכוונה מנסחת משפטים תמימים כשאלות כי זה השרשור וכאלה...
אני לא רוצה להיות אדומה! היה לי כאב עיניים מהאדמת הקודמת, חפרתי עם שיר ונהיה לי רק אדום מול הפנים! וגם לא כזה חשבתי שמגיע לי, אם כבר אז אני רוצה להיות בורדו...אבל מה שכן, אני מנסה לגרום לכולם להגיב כאן כמה שיותר ואז הם יהיו אדומים ואני אוכל לשתוק ולחזור לצללים
אז את רוצה להיות אדומה? זו השאיפה האמיתית שלך ובכמה שיותר מקומות?

מה הצבע שאת הכי אוהבת?
למה את לא אוהבת חגים? אפילו לא את הכריסמס? או ליל כל הקדושים?
איפה נערכים מבחני הקבלה ללהיות שמפו?
יופי, אני מציעה שנצייץ ללוק את הבחירה בו כשמפו, אהבתי את הנימוקים
מה את אומרת?
יש גם כרטיס מועדון וכרטיס וי.אי.פי למחוז 14?
אפשר להציע לך הצעות לשם? אחרי הכול אני התחלתי עם לוק כבר בפברואר ואז אף אחד לא התייחס אליי ואז פתאום הצטרפת ונהיה הרבה יותר כיף
אז אני רוצה להמשיך לעזור כדי שיהיו במחוז שלך עוד כמה שווים גם אם לא היו מועמדים לפיניק...

Sharonmxx

New member
אני אוותר, תודה.

שירי פסטיגל זה הדבר הכי טוב בעולם! אבל לא של עכשיו, הפסטיגלים עכשיו זה בושה. ואני אדומה ב2208, זה באמת עושה כאב ראש
והצבע הזה מזכיר לי מחזור אז אני לא אוהבת אותו

ובטח שאני רוצה ללמוד על פרויד וחבריו במשך הרבה שנים, אני רוצה את זה בערך מכיתה ו'
אין לי צבע אהוב, אבל אני אובססיבית לוורוד! כל החיים שלי בוורוד. הפלאפון, חצי מהבגדים, החדר, הכל

בחגים יש אנשים שמחים ואני לא אוהבת אנשים שמחים.
מבחני הקבלה ללהיות שמפו מתקיימים כל יום רביעי במשרד הבריאות, ואם את רוצה להודיע ללוק זה יהיה נחמד! רק צריך לפתוח טוויטר! למחוז 14 צריך ויזה, ובשביל לעבור לשם צריך גרין קארד שאותו מקבלים במבחן גלישה בלי חולצה. נהדר. מוזמנת להציע מועמדים חדשים.

למעלה