היי גם לך!
איך את שותה את הקפה שלך? נס עם חצי כפית סוכר וממש קצת חלב, תודה
את מוסיפה לתה נענע ולימון או..? לא נענע, לא לימון, לא סוכר. רק תיון. אני אוהבת תה
אוכלת סושי? מה השילוב האהוב עלייך? אבוקדו, ספייסי טונה ומלפפון זה השילוב הכי טוב של סושי בכל הזמנים!
ספר אהוב? (חוץ ממשחקי הרעב אם זה האהוב עלייך) שומרת אחותי
סרט אהוב? כבר אמרתי, סרטי אימה חסרי עלילה
סדרה? יש כמה! האנטומיה של גריי זו הסדרה האהובה עליי מעכשיו, איך פגשתי את אמא, המפץ הגדול ודקסטר. זהו.
שיר שאת שומעת הרבה לאחרונה? לא יודעת נו
ואם כבר שירים, מה הרינגטון שלך? bubble toes של ג'ק ג'ונסון
יש לך צליל המתנה? מהו? היה לי, the man who cant be moved של דה סקריפט, אבל עברתי לסלקום ולא היה לי כח להחזיר.
כמה פעמים ביום את מסתכלת במראה? כל עשר דקות בערך, גם כשאני בבית לבד ולא צריכה לדאוג מאיך שאני נראית.
פותרת תשחצים? אני יותר בקטע של סודוקו, אבל לפעמים כן
אוהבת שחור ופתור? אף פעם לא הבנתי את זה
מה הריח האהוב עלייך? גשם! ואני אוהבת את הבשמים המתוקים עד בחילה האלה, כמו פנטזי של בריטני ספירס.
מה את בדרך כלל אוכלת בבוקר? אני לא יכולה לאכול בבוקר, גם קפה זה גבולי. בדרך כלל אין לי זמן אז זה מסתכם במסטיק, אבל לא תמצאו אותי מכניסה משהו לפה לפני הצהריים.
מתי הפעם האחרונה שפתרת משוואה במתמטיקה? ב23.5 בבגרות, מאז לא נכנסתי למתמטיקה חח
אוהבת משחקי מחשב? שיחקתי מייפל סטורי בכיתה ה' וחוץ מזה דרסתי אנשים להנאתי בGTA לפני כמה שנים אבל כאן זה נגמר.
אם כן אז מה המשחק הנוכחי שאת חורשת עליו?
מתי צחקת בפעם האחרונה וממה? לפני כמה דקות, ידיד שלי אמר לי משהו מצחיק. לא קשה להצחיק אותי
ועכשיו קצת לעניינינו..
ספר אהוב מבין ה3? (HG,CF,MJ) מתלבטת בין הראשון לשני, עם נטייה קלה לCF.
דמות אהובה? פיטה או פיניק, אף פעם לא הצלחתי לבחור.
פיטה או גייל? (כי חייב לשאול) כעיקרון פיטה, אבל אם הוא יכול להיות איתי במקום עם קטניס אני בעד שגייל וקטניס יהיו ביחד.
את מי היית הורגת במקום סוזן קולינס ועל מי היית מרחמת? הייתי הורגת את כולם חוץ מאת פיניק ואנני, ואז הם יבנו מחדש את העולם וכולם יראו כמו פיניק.
כמה פעמים קראת את הספרים? פעמיים!
איך הגעת לקרוא אותם בכלל? שלושה חברים שלא קשורים אחד לשני המליצו לי עליו, והובטח לי הרבה דם, אז קראתי.
ראית את הסרט? כמובן
אהבת? פחות או יותר כן
מה היית משנה? נותנת יותר זמן מסך למשחקים מאשר להכנות, קונה חצובה למצלמה, מורידה לפיטה את הרגל ומייבשת את קטניס כמעט למוות.
יש איזה ליהוק של דמות ראשית שהיית מחליפה? יו לורי זה היימיטץ'. ובאותה הזדמנות אני מזכירה שלוק מיטשל צריך להיות פיניק.
יש לך ציטוט אהוב מהספרים? אני לא זוכרת והספר לא לידי
מה החלק שהכי השפיע עלייךבספרים? הרעיון שמאחוריו, שבערך ככה החברה שלנו נראית היום אם את ממש מגזימה. אני זוכרת איזה לילה אחד שפשוט דנתי עם עצמי על זה כל הלילה. והסוף של MJ עירער אותי, אתן בטח מבינות
תוך כמה זמן סיימת לקרוא אותם? שבועיים, וגם זה כי היו לי הרבה מבחנים באמצע.
מי הדמות שהכי מזכירה לך את עצמך? אף פעם לא חשבתי על זה אבל נראה לי שג'והאנה, לא יודעת למה.