המילון השלם ל J-DATE

המילון השלם ל J-DATE ../images/Emo91.gif

קופ מגיש לכם את המילון האמיתי והשלם ל JDATE . אין מנוס מכך כי רמת השקר וההאדרה עצמית בכל אתרי ההיכרויות למינהם הפך למכת מדינה. לכן בפעם הבאה שאתם נכנסים לאתר כזה, הצטיידו ב"מילון השלם" כדי לא ליפול למלכודות. בנות אתן מוזמנות לייצר גם עבורינו מילון כזה. אני בטוח שיש לכן המון על הלב ... ותהנו הכל בצחוק. מבנה גוף מעט משקל עודף = הרבה משקל עודף בינוני/ממוצע = שמנה ללא פרופורציה פרופורציונית = רגליים עבות , חזה זעיר ותחת גדול עגלגלה = עגלה שמנה = מי אמר שהדינוזאורים נכחדו ? אתלטי= הלכתי פעמיים למכון כושר רזה = אנה פרנק שיק חטוב = מה את עושה פה ? מראה ממוצע = נורא בינוני = שיהיה המון בהצלחה נאה = סתמית נראית טוב= שווה זיון בלבד נראית טוב מאד = איפה הקץ' ? נראית מצוין = כרטיס פיקטיבי של גבר מתוסכל לא כתבה כלום על המראה = אני מבין תכונות אופי אינטליגנטית= מתוסבכת . רצינית = גרושה +1 מעניינת =לא מעניינת, אותי. רגישה = בכיינית, נודניקית. משכילה = לא יפה יפה = לא יפה אינטלקטואלית = SO ? איך הציצים ? חכמה = טיפשה עם פנטזיות חמודה= מכוערת מתוקה = כמו חמודה, אבל גם מעצבנת . סקסית = נואשת לתשומת לב. לא שגרתית = באנאלית. אמיתית = שקרנית, משחקת המשחקים האולטימטיבית. לא עונה לטלפונים. שולחת SMS אחרי חצי שנה כמו היה זה רק אתמול. מקסימה = תישארי אצל אימא שלך שקטה = מטומטמת עם מודעת עצמית גבוהה אסרטיבית = מטומטמת עם מודעת עצמית נמוכה ביישנית = אני מבין תכונות נוספות ניסיון בזוגיות = מתוסבכת מה - X ספונטנית = אז תחליפי סדינים , אני בא. (ועכשיו את גם ספונטנית ?) שמחת חיים = היא תשמח ואתה תבכה. עקשנית = ע"ע שקטה אזור מגורים דרום = דרום באר שבע צפון = נתניה תל אביב –יפו = יפו אזור המרכז = בת ים חולון = בת ים בת – ים = ניו יורק ראשון לציון = ראשון לציון ירושלים = תודה, זה רחוק חיפה = עוד יותר באר שבע = יש לכם אינטרנט ? מושבניקית = מזדיינת קיבוצניקית = עוד יותר מתנחלת = נראה לך ? זיקה לדת חילונית = שוכבת בפגישה הראשונה מסורתית = בפגישה השלישית דתייה = כמו המסורתית אבל לא בשבת חרדית = לאימפוטנטים בלבד מוצא פולניה = זה רק ילך ויהיה יותר גרוע רומניה = זונה רוסיה = זונה בת זונה תמניה = סקס בן זונה מרוקאית = רעש סתמי גרוזינית = גרוזינית טריפוליטאית = אני מבין מצב משפחתי: רווקה עד 28 = מתה להתחתן כדי שתוכל להתגרש עד גיל 30 רווקה עד 35 = its now or never מפלצת דייטים סדרתית. רווקה מעל 35 = אני מבין גרושה בלי ילדים = מטורפת עם תעודות (מהרבנות) גרושה עם ילדים = חסרת טיימינינג. כן אני בטוח שהם מ-ק-ס-י-מ-י-ם. אבל לא תודה . מצב כלכלי ממוצע = אין, לא היה, ולא יהיה עלי שקל, ואחרי שנהיה ביחד, גם לך לא יהיה . מעל הממוצע = 2,500 ₪ ונסיעות. מחכה להעלאה מבוסס = אשת קריירה ביצ'ית. במילא לא צריכה אותך. עשיר = אל תבנה אל זה. לא תראה מזה לירה. כשרות לא שומרת = סבבה שומרת = משפחתית חמה וחונקת רמת השכלה יסודי = אישה טובה. כדאי לך ! תיכון = פרחה עם כושר התמדה לימודי תעודה = תעודת בגרות לא מלאה תואר ראשון = טיפשה עם אשליות תואר שני = גט מהיר דוקטורט = כל טוב לך, מכוערת. רמת השכלה כלשהי = פדיקור מה למדתי ממערכות יחסים קודמות למצוץ להכין אורז לבגוד

e v i t a

New member
../images/Emo4.gif

אין פלא שכל מה שלמדת ממערכות יחסים קודמות זה למצוץ, להכין אורז ולבגוד. לא ממליצה לך להמשיך להישען על התאוריות האלה...
שבת שלום.

גברברת

New member
משעשע ככל שיהיה ,לצערי אין לי הזמן

אבל אין לי ספק שהוא יהיה משעשע לא פחות אגב... אולי תרים את הכפפה ותכין מילון דומה על בני מינך ??? מבטיחה לתת לו את הפרסום הראוי יום נפלא עם הרבה חיוכים

Vdrums

New member
אני אנסה...

מעט משקל עודף = מוזנח בינוני/ממוצע = כרס קטנה פרופורציונית = רזה עגלגלה = רפי גינת שמנה = מי אמר שהדינוזאורים נכחדו ? אתלטי= משחק מטקות בים רזה = שחיף, חטוב = מה את עושה פה ? מראה ממוצע = נורא בינוני = עדיין יש חצ'קונים נאה = עדיין לא השלים עם המראה שלו נראית טוב= חסר ביטחון נראית טוב מאד = איפה הקץ' ? נראית מצוין = כרטיס פיקטיבי של אשה מתוסכלת לא כתבה כלום על המראה = הבנו את הרמז תכונות אופי אינטליגנט = היה שקמיסט בצבא רצינית = בן 35 גר אצל ההורים מעניין = יכול לדבר על משהו אחר חוץ מכדורגל, למשל על כדורסל... רגיש = יודע לעשות פרצופים של מקשיב ולהנהן משכיל = שנה ראשונה במנהל עסקים יפה = לא יפה אינטלקטואל = ראה מעניין חכם = יודע לטפל בקרבורטור חמוד = חמוד אומרים לכלב מתוק = קיטשי סקסי = מאוהב בעצמו לא שגרתי = הפעם במקום מסעדה נאכל פלאפל אמיתי = שקרן מחפש רק סקס, שולח SMS אחרי חצי שנה כמו היה זה רק אתמול. מקסים = את זה תגיד לדודה שקט = משעמם אסרטיבי = יודע לנהוג ביישן = ע"ע שקט תכונות נוספות ניסיון בזוגיות = חברה בגיל 16 ספונטני = לחוץ שמחת חיים = לא אוהב לרקוד עקשן = אוהב להתווכח אזור מגורים דרום = דרום באר שבע צפון = נתניה תל אביב –יפו = יפו אזור המרכז = בת ים חולון = בת ים בת – ים = ניו יורק ראשון לציון = ראשון לציון ירושלים = תודה, זה רחוק חיפה = עוד יותר באר שבע = יש לכם אינטרנט ? מושבניק = גר ביחידת דיור קיבוצניק = ליד הרפת מתנחל = ? זיקה לדת חילוני = סקס בפגישה ראשונה מסורתי = סקס בפגישה הראשונה דתי = סקס בפגישה הראשונה לא בשבת חרדי = מעדיף תלמיד ישיבה אבל בעמידה. מוצא פולני = אמא פתחה כרטיס רומני = חושב שהוא מעל הפולנים רוסי = אם את לא נטאשה אין לך סיכוי תימני = אם את לא תימניה אין מצב מרוקאי = צריך לעבור מבחנים במשפחה גרוזיני = לא נורא טריפוליטאית = אני מבין מצב משפחתי: רווק עד 28 = לא ממהר רווק עד 35 = אמא פתחה כרטיס (גם אם היא לא פולניה) רווק מעל 35 = כנראה שזה ימשך... גרוש בלי ילדים = הוצאת מישהי מהצבא? גרוש עם ילדים = טעות קטנה עם הפקידה הא מצב כלכלי ממוצע = אין, לא היה, ולא יהיה עלי שקל, ואחרי שנהיה ביחד, גם לך לא יהיה . מעל הממוצע = 2,500 ₪ ונסיעות. מחכה להעלאה מבוסס = אבא עם כסף עשיר = מה אתה עושה פה? כשרות לא שומר = סבבה שומר = משפחתית חמה וחונקת רמת השכלה יסודי = בן אדם חם ואוהב תיכון = עבד במוסך בחופש לימודי תעודה = תעודת בגרות לא מלאה תואר ראשון = עדיין לא סיים תואר שני = תולעת ספרים דוקטורט = לך תפליץ קוונטים רמת השכלה כלשהי = חשמלאי רכב מה למדתי ממערכות יחסים קודמות מה זה מערכת יחסים?

hilli1

New member
אפשר לעזור לך במשהו..? אולי

לסדר לך קצת את הראש בכדורים מתאימים..רק תגיד..

גברברת

New member
לפעמים.... כשאין משהו ראוי להגיד

עדיף פשוט לשתוק לא?? יום מלא אהבה לך

יפה מאד! שיחקת אותה . קבל ח- ח

בקרוב אנסח אחד משלי, למרות ששלך היה חביב ביותר כל טוב קופ

גברברת

New member
סחטיין . ../images/Emo13.gif

ממתינה למילונים נוספים .... מהפן הזכרי
לא תאכזבו אותי נכון???

שכחת פרט חשוב

הנוגע לבני המין הגברי: גובה!!! 1.70 = מטר וחצי עם עקבים 1.80 = 1.70 1.86 = 1.70 1.90 = 1.80 2.05= 2.00 8.53 = 8.22 תמיד משקרים לגבי הגובה!!!!! אתם לא חושבים שנעלה על זה מתישהו בדייט?!?!

גברברת

New member
../images/Emo6.gif

ושמישהו (או מישהי לחלופין) יחשוף את מילון המקצועות המלא מה הם מצהירים על עיסוקם מול עיסוקם בפועל)

זה כאילו הומור כזה? ../images/Emo4.gif

קצת מזכיר ילדים שנורא מצחיקצ אותם להגיד תחת תחת כוס כוס זין ואם זה לא הומור אז זה סתם ערימה של ליכלוך בלי שוםתועלת ומטרה

למעלה