המילון השלם ל J-DATE

הבהרה מהמחבר @@@@@@@@

חברים וחברות יקרים . נא לא לכעוס או להעלב !! הדרך הנכונה לקרוא את המילון היא בלי לעשות השלכה עצמית של הערכים. כל אדם הוא נפלא ומקסים בדרכו הוא, גם בלי לזייף קורות חיים. שלכם באהבה צרופה , קופ

ניאו30

New member
טוב,אז חזרתי לכאן אחרי היום עבודה..

והסתכלתי שוב על כל השרשור הזה,והאמת היא שעוד נראה לי שהייתי עדין איתך והמילים שלך,והתגובה שלך בסוף,הכאילו הבהרה,רק הכעיסה אותי עוד יותר.זה פשוט נשגב מבינתי איך אתה יכול לכתוב את ההודעה הזו שלך בהתחלה ואחר כך בסוף לכתוב "נא לא לכעוס או להעלב....",כאילו,דה!...אז מה נעשה,נברך ונעלה אותך ושכמותך על נס?...העניין הוא שזה לא אתה אשם-זה כל האוירה הציבורית בארץ שמטפחת את המחשבות האלו בקרב אנשים,אלו הפרסומות,הסרטים, הקליפים...הכל...סטיגמות,תוויות,אה,וכן...סקס...כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם הזה,ולא חשוב התוצאות,ולא חשוב האנשים שאנחנו פוגעים בהם,ולא חשוב אנשים שאנחנו הורסים להם את החיים ,ולמה?...כי קראתי באיזה מקום שהרוסיות הם זונות אז אפשר לעשות להם מה שאנחנו רוצים,ואם אנחנו פוגשים חילוניות אז הם "נותנות",נכון?...וקיבוצניקיות בכלל,חבל על הזמן... נכון? ...ומה התוצאה? את זה אפשר לקרוא בעיתונים כל יום,לשמוע חדשות וכדומה(שאת זה דרך אגב הפסקתי כבר לעשות בגלל שזה גרם לי לבחילות ולכאבי ראש),כמו מה שיש במועדונים התל אביבים,כמו שיש בהרבה מקומות בארץ... גברים אונסים נשים,גברים הורגים גברים אחרים בגלל שמדברים עם חברות שלהם וכו'...אני יודע מה יגידו עכשיו,שאני מגזים ומשליך רחוק מדיי ממה שאמרת או התכוונת.ייתכן,אבל אולי כדאי שפעם במקום לחשוב על הדברים שאתה חושב תחשוב גם על למה זה קורה כאן,למה זה קורה בכל החברות הכאילו "מתפתחות" של הכאילו "המערב המתקדם"... אני בטוח שלא חשבת על זה אף פעם...על ההשפעה של כל המדיות על אנשים צעירים,על הצורה שהם רואים את רעיהם...את הצורה שהם תופסים את מי ששונה מהם,את מי שלא מהמוצא ה"נכון",וכדומה... תראה,אני לא מכיר אותך,ואולי אתה רק אומר את זה בהומור ולא חושב ככה באמת,אבל אולי אתה גם כן חושב ככה...העניין הוא לא אתה,אלא אנשים אחרים,בעיקר אנשים צעירים,אנשים שהדעות שלהם עדיין לא מגובשות ,אנשים עדיין לא יודעים הרבה על החיים,ומה שהם כן יודעים זה מהטלויזיה,מהקולנוע או מתפוז...מה אתה חושב שהם לוקחים איתם מההודעה הזו שלך?...אתה חושב שכולם יכולים לעשות את ההבחנה הזו בין הומור לאמיתי?תאמין לי שלא...כי רואים שזה מצחיק אנשים,רואים שאנשים אוהבים לשמוע את זה,ואז הם מאמצים את זה גם למחשבות שלהם...ואומרים לעצמם "היי יאללה,זה כזה מצחיק אז בואו נדבר גם אנחנו ככה(אולי ככה יאהבו אותנו)".אם זה היה נשאר רק במחשבות לא היתה הרבה בעיה,אבל זה לא נשאר שם...זה משליך עלינו בתת מודע,בין שנרצה או לא,על ההתנהגות שלנו,על היחס שלנו לנשים,על היחס שלנו לשונה, למי שלא כמונו,על היחס שלנו לסקס,על היחס שלנו לאהבה, לאינטימיות וכדומה...חשבת על זה פעם? אני בטוח שלא...כי אם כן לא היית כותב את מה שכתבת... תראה,יכול שאתה בחור נפלא וכדומה...אבל אתה צריך לחשוב יותר לפני שאתה כותב,ובתור אחד שנמצא באתר הזה אני לא מכחיש שיש כאלו שבאמת משקרים או משהו כזה(אישית לא נתקלתי בזה אבל יכול להיות שזה רק בגלל תמימותי...),אבל להגיד את זה בתור הכללה גורפת שכזו?...ועוד לערב בזה דעות קדומות,שלא לומר קצת גזעניות...טוב,יש לי באמת עוד הרבה מה להגיד בנושא כי זה ממש כואב לי לראות מילים כאלו נאמרות, ובדרך כלל אין לי שום דבר לעשות נגד זה,אז אולי פה יש לי איזו הזדמנות, ואני מקווה שזה יגרום לאנשים קצת יותר לחשוב לפני שהם כותבים דברים מסוימים...בסך הכל,אני יודע שאני אולי יקבל תגובות בסגנון של יפה נפש וכדומה,אז זהו שאני לא כזה,ואני לא רוצה שיעשו ממני כזה...אני בן אדם פשוט ורגיל(וכן,גם לי יש דעות קדומות לפעמים...אני אנושי אחרי הכל...אבל אני הופך את זה לדרך חיים...),שמאוד מתגעגע לימים של פעם,ימים של תמימות וטוהר,ימים של אהבה אמיתית כמו בין ילדים,ימים שלאהבה היתה משמעות גדולה,כל כך גדולה שתמיד חשבתי עליה בתור הדבר היחיד שיכול להציל אותי בחיים,כי לא ראיתי שום דבר אחר שיכול...תמיד האמנתי בכוחה של האהבה,אני עדיין מאמין למרות שלא קיבלתי או נתתי לאחרים הרבה ממנה,לא כפי שרציתי או תמיד חלמתי לפחות. ואני פשוט לא מאמין שזה מה שאנשים כותבים בחג האהבה,אבל זה בדיוק העניין שהמושג הזה איבד משהו מעוצמתו הרבה שפעם הייתה לו...ככה אני מרגיש לפחות...אני בטוח שיש שיחלקו עליי...בכל מקרה,אני הולך עכשיו לעשות מדיטציה,זה משהו חדש שהתחלתי,ונראה לי היום אני אצטרך להיות שם במיוחד כי קשה לי לחשוב על העולם הזה שלנו ואיזה מחשבות הוא מביא לאנשים,ובכלל קשה לי עם העולם זה,אבל זה כבר לא קשור...אני בטח יקפוץ לכאן כשאני יחזור...בטח אני יקבל כמה תגובות בסגנון שכבר ראיתי פה שנכתבו-כמה אני כבד,כמה אין לי חוש הומור,כמה אני מקצין דברים,כמה אני לוקח את זה רחוק וכדומה...מה אני יעשה,זכותכם,זו מדינה חופשית,חבל רק שאנשים אחרים צריכים לראות את זה והיה טוב יותר אם היית כותב את זה היכן שאתה כותב לעצמך או משאיר את זה רק בראש.אולי יהיה לי כוח לכתוב עוד קצת על הנושא הזה שפשוט מעלה לי את הסעיף...אני צריך קצת להרגע...כנראה בגלל ימים כאלו בדיוק המציאו את המדיטציה...

נ ק נ י ק

New member
קצת גדול עלי אורך ההודעה שלך

אבל לי הפריע בהודעתו משהו אחר. הוא כל כך לא מסוגל לקבל את העובדה, שהוא פשוט לא מצחיק הרבה אנשים - שהוא מעדיף להסוות את זה בבעיות אישיות ורגישות יתר של אלה שהגיבו. אבל הבעיה נותרת. יש מי שחושב שכתיבתו אינה איכותית דיה - וצריך לדעת להתמודד עם ביקורת כזו, כמו כל ביקורת אחרת. מי שפוחד מהחום - שלא יכנס למטבח. מי שלא מסוגל לשמוע שפרס נובל לספרות הוא לא יקבל - שלא יפיץ את כתביו בפורומים.

גברברת

New member
נראה לי שלקחת מניפסט שנכתב בהומור

למקום רחוק מדי אבל.. ללא ספק זכותך לבחור את המרחק. גברברת שמקנאה בך מאוד על שכבר סיימת לעבוד

Captain Planet

New member
פשוט חמור

לא מאמין שאני מגיב בכלל....שמע ניאו אתה חמור גרם שאכל כאפות כל חייו ובטח גם היום מאונן כפייתי בתפוז. הבן אדם כתב משהו חמוד שאפילו העלה גיחוך פה ושם וברוח טובה. תקרא מה כתבת וכמה????? אתה נשמע כמו בן אדם שנוחל אכזבות קשות כל החיים שלו...ואתה מגיב למה שנערים כותבים??? לפי דעתי אתה קרח, גינגי, נמוך, מתוסכל, ביישן עם זין קטן! ואם חשבת שדרך צורת ההתבטאות המדהימה שלך תקבל ח"ח מבחורות, אז השגת בול ההפך. פתח פורום "יומנו של לוזר". תודה ולהתראות.

ניאו קלאסיקן יקר שלום ../images/Emo88.gif

מה שלומך ? הבנתי שאדוני מעט מוטרד מרשימת המכולת המאויירת אשר בראש הדף. ובכן קראתי בעיון מסוים את תגובתך הממורמרת, ולהלן תגובתי : כאדם נאור ודמוקרט קאנטיאני, בעל חוש נוסטלגי מפותח, עליך לדעת כי יש בידך זכות בסיסית אחת : להסכים או להתנגד לדעה או לטקסט. אתה חביבי הלכת צעד אחד קדימה ובסגנון סינגפורי מודרני , החלטת חד צדדית, לחשוב לעכל, לעבד ולכפות על הגולשים באתר, ועל עבדך הנאמן, את עמדתך הצודקת והמגובשת. כאיש בעל מצפון ודעת אני מצפה ממך לחזור בך מן הטון הקומיסרי שבדבריך , ולהסתפק בהבעת דעתך השלילית על הטקסט ותו לא. מי שמך ניאו יקר לשלול ממני את הזכות להביע את דעתי הסאטירית על מצב הרווקים בארץ הקודש ? מי שמך למנוע מעשרות אנשים חביבים לחייך לעצמם בהבנה למראה הכתוב בהודעה זו ? מי אתה מר ניאו, שתחליט מה ערכי, ומה לא ? חוששני שהרחקת לכת ידידי. בשל העובדה שנמצאים אנו בעיצומו של חג האהבה אני מוחל לך, ומאחל לך שתמצא את אושרך בפורום לאיכות הסביבה ובריכות החימצון . כל טוב לך, בברכה, קופרניקוס

ניאו30

New member
אתה בטח צוחק,נכון?...

כמובן שאני לא חוזר בי מדבר שאמרתי,זו אמונתי ואיתה אני חי, בין שאתה מקבל אותה או לא...הפער ביננו הוא כנראה גדול מדיי בשביל שתבין את כוונתי.קורא לזה חוש הומור עלק... אבל מה שכן,אני לא מתכוון לפתוח את הויכוח הזה שוב ואסיים זאת כאן... ליל מנוחה שיהיה לך...

אוףףףף איזה משעמם אתה!

אוף איזה שעמום....מה זה התגובות האלה? באורך הגלות??? יאללה החיים קצרים מדי....צוחקים קצת. תהנה, תן חיוך, תפתח ת'לב... צא מזה! לך תעשה מדיטציה....תרגע....חייך אל האנשים והם יחייכו אליך חזרה!

1הגינגית

New member
על איזו אהבה אתה מדבר?

"כל תגובה תתקבל באהבה" - אם נאמר לך שאתה צודק אתה תחשוב שאנחנו סתם לקקנים. אם נאמר לך שאתה טועה תאמר שאנחנו סתם קנאים. הקיצר נראה לי שיש לך בעיה מאוווווד גדולה עם תיאור הבנות. אנחנו לא צריכות להיות השפכות שלך, ואם אתה חושב ומתייחס אלינו ככה עדיף שבכלל לא! מעניין איך אתה מגדיר את עצמך...... בוא נשווה את זה למילון שלך.....או שאתה זה אחר...... נו באמת, תעשה טובה......לפות היית אומר משהו אחד טוב.... אבל מה אפשר ללמוד מאחד שמכין אורז ובוגד.....תאמין לי עדיף שאני לא אגיב.. הג'ינג'ית

ניאו30

New member
מה הקשר לגיל כאן?...

נאמרו כאן דברים נכונים,אבל זה קשה לך להתייחס למהות של הדברים אז אתה בוחר להתייחס למשהו לא רלבנטי,וגם אם כן לא רלבנטי,הרי שהוא לא גורע מהאמת שלהם...

Vdrums

New member
אם תשים לב למי הגבתי

תראה שמדובר בילדה בת 14. בתור מנהל פורום מקביל, הפורום הזה מוגבל לגילאי 18+. אל תחפש אותי מתחת לבלטות חוכמולוג.

adiuz

New member
מילון?

יש גם מלאה לא עד אפס מקום= מלאה בפורופרציה

zahav245

New member
אבל הכי קטע עם אלה ששמים תמונות

בן שישים .שם תמונה מתקופת הצבא..עלק בכלל לא עבר עליו הזמן.הקרחת לא צצה הכרס לא טפחה.שום קמט שום כלום..הינה אני .בכל הדרי.. וכשתגיד לו.אבל חבוב ככה לא ניראה בן שישים היית כותב בן שלושים מכסימום וזהו.. או שהכי הכי מצחיקים אותי אלה ששמים תמונות עם פוזות.כל פוזה וכל פרצוץ מכוער מקודמו.אבל ההבעה אומרת מינימום מלך היופי.מזה מבסוט מעצמו.כבר עדיף שלא היה שם תמונה אולי היה משאיר מקום לדמיון שרק היה עושה טוב לתמונה הכללית העגומה.. והכי הכי מגוחכים הגברים.גם נשים שמות כל מיני תמונות דוחות.אבל גברים חושבים שלא חשוב בכלל .גבר זה גבר.יופי זה לא הקטע שלהם.. חבוב..אז למה לשים תמונה לא הבנתי..מה יש לך למכור..

פרח בר45

New member
העולם מצחיק אז צוחקים

במקרה נכנסתי לפורום וקראתי את הכתוב. אהבתי מאוד ולא הפסקתי לצחוק. עלינו ללמוד לצחוק גם על עצמינו אחרת מה הטעם לחיים. אני אישה ואותי זה הצחיק. חזק ואמץ.

למעלה