המילון השלם ל J-DATE

../images/Emo45.gif אהבתי

תמשיך לכתוב מה שאתה רוצה ואל תעשה חשבון לכל חסרי\ות חוש ההומור ואלו שמנסים להיראות יפי נפש בשביל למצוא חן בעיני הבחורות. האמת כואבת. מה שכן צריך לאזן את זה גם בצד של הגברים אבל את זה צריך להשאיר לבנות שיעשו.

תודה אחי. הם כנראה אלה שהביאו לי את

ההשראה. כל השקרנים הפתולוגיים שלא מסוגלים לחיות עם עצמם בשלום קופ

חחחחח../images/Emo6.gif

למרות שאני אשה ואני לא אמורה לצחוק....אני מודה שה ת ג ל ג ל ת י! ענק.מצחיק ושנון. אהבתי. חכה חכה......אנחנו נשב לכתוב את המילון עליכם........
לא תצאו בזול.... ועכשו רגע ברצינות: הגברים חושבים שהם כל כך מושלמים...והם בוחנים אותנו רק לפי המשקל והציצים. השכלה? עדיף שלא תהיה לך.בכל אופן לא יותר מדי...אחרת תהיי יותר ממני. שבי בבית ותגדלי ילדים אבל בערב שאחזור תיראי כמו דוגמנית ובלילה תהיי זונה במיטה....נכון??? אבל בסופו של דבר, אנחנו מסובבות אתכם על האצבע....והמין החזק והמוצלח זה אנחנו

הלו חגית

את אישה אדירה. אני אוהב אותך בלי להכיר אותך. כן הבנת את הניואנס. שזה קטע חביב שבא להצחיק ולגרד שכבה של אמת. יש כאלה שמבינים ויש כאלה שאף פעם לא יבינו . כאלה שהם בדרך כלל המטייחים הגדולים של הכרטיסים שלהם. תודה לך שימחת אותי . קופ

היי קופ קבל ../images/Emo24.gif

כתבתי לך מסר אבל אני כותבת שוב, לדעתי אלה שמתרגזים/ות ממה שכתבת הם/ן אלה שמופיעים/ות באתרי ההכרויות בפרטים ה"מזהים" הנ"ל....חחחח, חבר'ה מה יש צוחקים קצת, פעם על חשבון הגברים, פעם על חשבון הנשים...תרגיעו. ואם כבר אז נחזיר לכם קונטרה קלה והפעם על חשבון הגברים: אז הנה בדיחה: אלוהים נתן לגברים זין וראש, אבל לצערנו לא מספיק דם שיזרום באותו זמן לשניהם. כשאחד מהם עובד השני מפסיק לעבוד....
מקווה שלא הרגזתי פה אף גבר
יום נהדר לכולם!

היי יקירתי

את אישה אדירה. אני אוהב אותך בלי להכיר אותך. כן הבנת את הניואנס. שזה קטע חביב שבא להצחיק ולגרד שכבה של אמת. יש כאלה שמבינים ויש כאלה שאף פעם לא יבינו . כאלה שהם בדרך כלל המטייחים הגדולים של הכרטיסים שלהם. תודה לך שימחת אותי . קופ

robinood

New member
בתור פליט ג'י דייט

לא תמיד הכל נכון אבל למה אף אחד לא עשה את זה קודם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....אחד גדול כל הכבוד (ד.א. פמיניסטיות יזעמו על הזנחת מדור הגברים עם המסע ברכבות הרים שלהם, וחוץ מזה נשכח דיווח על התמונות)

ניאו30

New member
מה זה השטויות האלו?...

אני לא שייך לפורום הזה,גם לא רוצה להיות שייך אליו,רק הגעתי לכאן דרך הדף הראשי בתפוז...ופשוט קבלתי בחילה על הבוקר... אם זה ההגדרה שלכם להומור,אז כדאי שיעשו הגדרה חדשה להומור,זה לא מצחיק בכלל...לא אותי לפחות...ואני יודע לצחוק על דברים כשצריך... בתור אחד שיש לו כרטיס שם,וכותב בצורה אמיתית כמה שיכול שם,אולי יותר מדיי כזו,אני מרגיש איזו הכללה גורפת עשית כאן,והאמת היא שאין לי מושג ממה אתה שואב את "הידע" הזה,כנראה איזה תסכול מתמשך או משהו כזה.... אבל אם אתה בא בגישה כזו,שכולם משקרים והכל זיוף,אז אולי אל תתפלא ש... טוב,מצטער שאני ככה מדבר,אבל פשוט לפעמים אני לא מבין מאיפה אנשים מביאים את הרעיונות שלהם.בכל מקרה,מומלץ לך לעשות חשבון נפש עמוק לגביי היחס שלך לאנשים בכלל ולנשים בפרט סתם הערת אגב-אני לא מתיימר להבין נשים או אנשים בכלל,כל מה שהתכוונתי להגיד שכמו הכל בחיים,יש כאלו ויש אחרים,יש טובים יותר ויש פחות,יש כנים יותר ויש פחות,ולא צריך לעשות הכללות כאלו,גם כשזה עוזר לרייטינג...

Vdrums

New member
איזה בכניינים יש פה.

קצת צוחקים מה יש? מישהו קבע שזה מה שקורה באתרי ההיכרויות? מישהו החליט שכולם שם מתחזים? תפסיקו לקחת כל דבר כל כך קשה ולהיות כאלה כבדים. הוא לא אמר שכולם משקרים וכו'. תפסיקו להפיל תיקים.

נ ק נ י ק

New member
אל תתעצבן איש

לא התייחסתי בכלל לקשר בין הבדיחה למציאות, בהחלט מותר לו להיות רופף. פשוט, לדעתי זה לא היה מצחיק או שנון או מקורי, אפילו לא קצת. מותר להגיד את, זאת חוות דעת לגיטימית. מקווה שאתה לא כועס שאני כותב את זה בפורום שלך, כי אני כבר מזמן תוהה מה הקריטריונים לשימת ההודעות בעמוד הראשי. יש שם שיעור נכבד של רשימות מהסוג הזה, שרובן בינוניות ומטה. אולי הם מנסים לקלוע לטעם ה"עמך", אין לי מושג.

Vdrums

New member
שמע מר בחור

אני באמת מצטער שאני ושאר האנשים שצחקו כאן הם "עמך" לא לכבוד שלך אז תשב בשקט. לי אין מה להתעצבן ובטח לא על אנשים שכותבים כל פעם בניק אחר (מישהו אמר מתחזים?) אני לא יודע מה הקריטיונים של תפוז לעמוד הראשון והם לא מעניינים אותי. תחפש לך אתרים אחרים עם הומור יותר שנון שמתאים לרמתך האינטלקטואלית הגבוהה כל כך. אם זה כל כך לא לטעמך, אז שלום ולא להתראות. ואגב זה לא הפורום שלי.

גברברת

New member
אהלן ניאו30 וברוך הבא ../images/Emo140.gif

הכל נכתב בהומור ואתה מוזמן בהחלט להתיישב במשכננו ולהפרותנו בדיעותך השונות יום מלא אהבה

חח הרסת אותי

אשכרה ככה. יש לי עוד הגדרה אחת להוסיף למילון לגבי מידת החזיה: A-אין B-בסדר C-סבבה D-דאבההההההההההההה שיהיה לכם ט"ו באב בכיף

נ ק נ י ק

New member
גמני הגעתי דרך העמוד הראשון

מעניין מה הקריטריונים שלהם לבחירת ההודעות לעמוד הראשי, כי תמיד יש שם רשימות מהסוג הזה. לדעתי הצנועה - זהו הומור בינוני מינוס ברמה של עיתון בית ספר. לא מצאתי מילה אחת לחייך, שלא לדבר על לצחוק.

f e m m e

New member
הודעה מגעילה

כנראה נכתבה בידי מי שמכיר את עצמו מקרוב שהרי אם לא כן - מאין המומחיות הגדולה הזו?????? לזה לא ייקרא הומור לזה ייקרא טיפשות במיטבה.

Vdrums

New member
כן וכל אלה שחושבים שזה עצוב

כנראה יודעים שזה נכון מניסיונם עם אתרי ג'יי דייט

joan 8

New member
לא מצחיק..

לפי ההגדרות שלך אתה צריך שחקנית פורנו גרמניה ואילמת.. אין לי בעיה עם הומור על נשים, אבל זה היה סתם עלוב.

למעלה