יואב יסביר לך
R RJlake New member 22/9/06 #176 חחח עמרי מזה ככה אתה משתיק את הדר? אז היא לקחה משו לפני השידור אזמה?
M McCriminal New member 22/9/06 #177 גם במצעד הם לא יוותרו על ה"מיוחד" מישהו יודע איזה ספיישלים מצפים לנו השנה? איי אמ וויטינג פור א ספיישל סונג
גם במצעד הם לא יוותרו על ה"מיוחד" מישהו יודע איזה ספיישלים מצפים לנו השנה? איי אמ וויטינג פור א ספיישל סונג
M McCriminal New member 22/9/06 #189 אני מכבה כשאני שומע עידן יניב ../images/Emo13.gif ובדוגרי מי שומע פרומואים? האמת ששמעתי משהו אבל מעניין מה זה... הנה משהו של קרן פלס, מה זה?
אני מכבה כשאני שומע עידן יניב ../images/Emo13.gif ובדוגרי מי שומע פרומואים? האמת ששמעתי משהו אבל מעניין מה זה... הנה משהו של קרן פלס, מה זה?
R RJlake New member 22/9/06 #192 חחחח קצת קשה להתחמק מהם שידרו אותם כל כך הרבה פעמים בכל הפסקת פרסומת בכל תוכנית אפשרית
L limors2 Active member 22/9/06 #194 בת עין../images/Emo2.gif הבית שלי בדרך לשם../images/Emo6.gif שיופיע שם שוב בשבילך
R RJlake New member 22/9/06 #195 אביבוש!../images/Emo99.gif יאאאאאא איים אינלוב! מה שלומך? איך את מרגישה?