פלטפוס אל תטוסי רחוק מדייייייייי איזה חמודימודי עידן אלתרמן
R RJlake New member 22/9/06 #140 פלטפוס../images/Emo99.gif אל תטוסי רחוק מדייייייייי איזה חמודימודי עידן אלתרמן
M McCriminal New member 22/9/06 #142 נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהניי.. סנטנה!! תומר יוסף תעשה לי ציפורן חודרנית ועידן אלתרמן בהחלט תותח עלל!!
ג גינגימניה New member 22/9/06 #141 עמרי והדר משעשעים או שאני באתי משועשעת לגמרי כבר מהתחלה..קשה להחליט..
S ShukyD New member 22/9/06 #143 וזה מה שישאר.. מחיבוווווווווווהההההההההההווווווווווווווווווווווקקקקקקקקקקקקקקק
M McCriminal New member 22/9/06 #146 מקום 32 ../images/Emo104.gif סודותיי- דינדין אביב. אתמול היא דפקה חתיכת שואו בקוקה קולה לייב, אני ממש מתחיל לחבב אותה יותר ויותר!!
מקום 32 ../images/Emo104.gif סודותיי- דינדין אביב. אתמול היא דפקה חתיכת שואו בקוקה קולה לייב, אני ממש מתחיל לחבב אותה יותר ויותר!!
M McCriminal New member 22/9/06 #149 כמה טוב יהיה בי עווווווווד X47 ../images/Emo8.gif דינדין תעשי לי שיר באמהרית..
M McCriminal New member 22/9/06 #151 גבוה גבוה.... יותר ממה שתיארת ../images/Emo8.gif ולא, תירגעו, אינלי מושג לאן היא הגיעה. אבל זה מן הסתם גבוה, לא?
גבוה גבוה.... יותר ממה שתיארת ../images/Emo8.gif ולא, תירגעו, אינלי מושג לאן היא הגיעה. אבל זה מן הסתם גבוה, לא?
L limors2 Active member 22/9/06 #152 זה שיר מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אהבנו אותו בהתחלה, זוכרת? לא החלטנו אם כן או לא ואז החלטנו שכן
זה שיר מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אהבנו אותו בהתחלה, זוכרת? לא החלטנו אם כן או לא ואז החלטנו שכן
R RJlake New member 22/9/06 #160 כן ואז אהבנו אותו מלא מלא אבל אז באו שירים גרועים שגרמו לי לא לאהוב אותה ואז בא מוכרת לי מפעם ומאז אני מאוהבת ומה עובר על השדרנית חדשות?
כן ואז אהבנו אותו מלא מלא אבל אז באו שירים גרועים שגרמו לי לא לאהוב אותה ואז בא מוכרת לי מפעם ומאז אני מאוהבת ומה עובר על השדרנית חדשות?
L limors2 Active member 22/9/06 #162 מזאתאומרת מה עובר עליה?../images/Emo2.gif יש לה קול נורא נורא נורא סקסי
M McCriminal New member 22/9/06 #153 יאללה הפסקת חדשות- הלכתי לאכולל.. ואגב מה הדר לקחה לפני התכנית? היא לא מפסיקה להתפוצץ מצחוק