הכל עד לכאן... משהו לגבי השיר:
L limors2 Active member 22/9/06 #302 את הכל עד לכאן לקח לי מלא זמן לאהוב רק אחרי שבועות של חרישה אינסופית הצלחתי לבסוף.....
M McCriminal New member 22/9/06 #303 בעעע תפוזונע- לגבי עמיר בניון: מישהו אי פעם הבין את המשמעות של המילים? "אנשים ישנים, משתגעים, מתנשאים רוקדים ונשרפים לאורו של ירח" ורק נותר לי לשאול: WTF?!
בעעע תפוזונע- לגבי עמיר בניון: מישהו אי פעם הבין את המשמעות של המילים? "אנשים ישנים, משתגעים, מתנשאים רוקדים ונשרפים לאורו של ירח" ורק נותר לי לשאול: WTF?!
M McCriminal New member 22/9/06 #311 אע?! ובכל מקרה לגבי גבסו: אחד האהובים עליי. גם דוס, גם תותח על. ואם במקומי 17 זה אומר שתגידי לי את גבוה. גבוה מאוד.
אע?! ובכל מקרה לגבי גבסו: אחד האהובים עליי. גם דוס, גם תותח על. ואם במקומי 17 זה אומר שתגידי לי את גבוה. גבוה מאוד.
M McCriminal New member 22/9/06 #312 "אני השארתי מילים שידברו במקומי..." פשוט שיר מדהים השיר הזה. איך הוא רק 17?!
S ShukyD New member 22/9/06 #316 מדברת אסתר רות שחמורוב בעברי רצתי מהר ולכן אני מזדהה עם השיר לרוץ מהר
M McCriminal New member 22/9/06 #319 חחחח תרי"ג עאלק.... ואגב הקטע עם שחמורוב בהחלט היה טוב.. אבל את מי יביאו לשיר "גג"? :-|
ג גינגימניה New member 22/9/06 #317 איפה דפנה והעוגיות? איפה אמצע הלילה בכפר? איפה אריק ברמן? (אני לא זוכרת אם הם היו בדירוג בכלל..)