ודפנה בקושי הצליח במצעד הרגיל
L limors2 Active member 22/9/06 #321 בלי לומר מילה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif והפורום נתקע לי כל שנייה
ג גינגימניה New member 22/9/06 #322 אני לא אוהבת את המצעד השנתי. ולמה כי השירים גג מהחצי שנה האחרונה ואולי כמה כאלו שלפני,.. אני רוצה שירים מתחילת תשס''ו.
אני לא אוהבת את המצעד השנתי. ולמה כי השירים גג מהחצי שנה האחרונה ואולי כמה כאלו שלפני,.. אני רוצה שירים מתחילת תשס''ו.
L limors2 Active member 22/9/06 #325 אני דווקא ממש אוהבת ונהנית!../images/Emo54.gif וככה זה.. לאנשים יותר קל לזכור ולדרג שירים שהם שמעו לאחרונה משירים שהיו רק בתחילת השנה...
אני דווקא ממש אוהבת ונהנית!../images/Emo54.gif וככה זה.. לאנשים יותר קל לזכור ולדרג שירים שהם שמעו לאחרונה משירים שהיו רק בתחילת השנה...
M McCriminal New member 22/9/06 #324 מוכרת לי מפעם רק 14!?? מפתיעע... אוףף באלי לזכות באיזה פרס, לא מגיע לי?!?
S ShukyD New member 22/9/06 #326 אני כל כולי שלך ../images/Emo99.gif יש אחת בדמיוניייייייי טובה ומתוקהההה ואני מכוון אליההההההההההההה מתוכן השתיקההההההההההההההההההההההה אולי משם הגעת לי ואם את אמיתית רק קחי אותי אליך זו השגחה פרטיתתתתתתתתתתתתתת אחח איפה נומי שלי
אני כל כולי שלך ../images/Emo99.gif יש אחת בדמיוניייייייי טובה ומתוקהההה ואני מכוון אליההההההההההההה מתוכן השתיקההההההההההההההההההההההה אולי משם הגעת לי ואם את אמיתית רק קחי אותי אליך זו השגחה פרטיתתתתתתתתתתתתתת אחח איפה נומי שלי
M McCriminal New member 22/9/06 #329 חחח שוקי מאוהב ../images/Emo99.gif ואגב זה רק אני או שהדר אומרת כל הזמן "צומת עראק"? ומזלטובבבב לדורבנים על הזכייה בהרכב השנה!!
חחח שוקי מאוהב ../images/Emo99.gif ואגב זה רק אני או שהדר אומרת כל הזמן "צומת עראק"? ומזלטובבבב לדורבנים על הזכייה בהרכב השנה!!
S ShukyD New member 22/9/06 #331 צומת ערה!! זה בכביש ואדי ערה מחלף עירון זה המחלף שממנו נכנסים \ יוצאים ל\מ ואדי ערה מכביש 6 או מחדרה וזה גועלנפש של מקום אבל זה כביש מרכזי בישראל לצערנו
צומת ערה!! זה בכביש ואדי ערה מחלף עירון זה המחלף שממנו נכנסים \ יוצאים ל\מ ואדי ערה מכביש 6 או מחדרה וזה גועלנפש של מקום אבל זה כביש מרכזי בישראל לצערנו
L limors2 Active member 22/9/06 #332 עוד לילה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
L limors2 Active member 22/9/06 #337 הדר ממש ממש פקאצה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif אני מעדיפה תהתלהבות שלה מלשבת ליד הכיסא של עברי לידר בשנה שעברה
הדר ממש ממש פקאצה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif אני מעדיפה תהתלהבות שלה מלשבת ליד הכיסא של עברי לידר בשנה שעברה