מה תפסידי שירים שאת מכירה? לכי תביא תביאי משו מהר ותחזרי לאכול פה!
L limors2 Active member 22/9/06 #45 אני אפסיד הדר ועומרי../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif בשנים קודמות הייתי רצה בשירים עצמם אבל הפעם יש לי יותר לרוץ
אני אפסיד הדר ועומרי../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif בשנים קודמות הייתי רצה בשירים עצמם אבל הפעם יש לי יותר לרוץ
S ShukyD New member 22/9/06 #17 אף פעם לא עשו אותך בעמידה דחפת גזרים בתקווה שתוכלי יום אחד לצרווווווווווווווווווווווח!!!!!!! טהטהטה
R RJlake New member 22/9/06 #19 חיחיחי אני אומרת נתחיל לספור את האיזכורים בשביל שיהיו לנו הוכחות לתביעה
M McCriminal New member 22/9/06 #21 צריך לבקש קרדיט לפורום שלנו בסוף יחד עם אקו"ם וכל השאר, גם אנחנו תורמים לא מעט להומור של הדר! כל מה שרצית זהבההההה חושב על לאהה ועוד ועוד.. אוףף למה עדי אדיוס לא מועמד למצעד? היינו שמים אותו ראשון!
צריך לבקש קרדיט לפורום שלנו בסוף יחד עם אקו"ם וכל השאר, גם אנחנו תורמים לא מעט להומור של הדר! כל מה שרצית זהבההההה חושב על לאהה ועוד ועוד.. אוףף למה עדי אדיוס לא מועמד למצעד? היינו שמים אותו ראשון!
M McCriminal New member 22/9/06 #34 "אני עושה אותה כבר שנה.. שנהנהנהנה" מקום 40 : סינרגיה סינרגיה! מרגיש אחר... איזה שואו הם דפקו אתמול בקוקה קולה לייב חבל על הזמן
"אני עושה אותה כבר שנה.. שנהנהנהנה" מקום 40 : סינרגיה סינרגיה! מרגיש אחר... איזה שואו הם דפקו אתמול בקוקה קולה לייב חבל על הזמן
L limors2 Active member 22/9/06 #28 כבר דרשנו תמלוגים../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif בסינגלס של רביעי הדר לקחה לנו ציטוטים בלי בושה
כבר דרשנו תמלוגים../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif בסינגלס של רביעי הדר לקחה לנו ציטוטים בלי בושה