עזבי אותו, הוא סינרגטי
M McCriminal New member 22/9/06 #39 יאללה להציף כדי לקפל את השרשור! ../images/Emo8.gif חחח סתםם... אם השיר הזה של סינרגיה רק 40 זה כבר אומר איזה מצעד מצפה לנו ולגבי התמלוגים: דברו עם יובל מנדלסון. יש לו אבא עורך דין..
יאללה להציף כדי לקפל את השרשור! ../images/Emo8.gif חחח סתםם... אם השיר הזה של סינרגיה רק 40 זה כבר אומר איזה מצעד מצפה לנו ולגבי התמלוגים: דברו עם יובל מנדלסון. יש לו אבא עורך דין..
R RJlake New member 22/9/06 #37 40 זה גבוה מדי אוף אני כבר מעכשיו רואה את כל הכוכבי נולד למינהם מכבבים במצעד
R RJlake New member 22/9/06 #52 איזו יבשה את../images/Emo13.gif קרן פלסססססססססססססססססס ועידן יניב לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וגם לא איה כורםםםםםםםםםםםםם אושר!!
איזו יבשה את../images/Emo13.gif קרן פלסססססססססססססססססס ועידן יניב לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וגם לא איה כורםםםםםםםםםםםםם אושר!!
L limors2 Active member 22/9/06 #48 פריצת השנה- קרן פלס../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif וואי היא קורעת אני מתה עליה אני מצפה לראיון שווה ואיזה חמודה הדר
פריצת השנה- קרן פלס../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif וואי היא קורעת אני מתה עליה אני מצפה לראיון שווה ואיזה חמודה הדר