המלצה על מאמר של יוסי שוורץ מקומונת "שמאל

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך
חוץ מכך שאני מעוניין שתהוו בשמאל דוגמא אישית?

לא ממש. וגם הליגה הערבית לא תוקפת אותנו, מאלו שיירו טילים על כפר סבא ושאר יישובי הארץ לאחר הסכם תבוסתני, מכך אני חושש. השטחים הללו שהם קו ההגנה שלנו מהאויב שרוצה להתפוצץ אל אזרחינו הם הביטחון שלנו. באם היה מדובר בערבים-שבדים, ולא ערבים-ערבים כמו שיש כאן - מזמן היה שלום ולא היה אכפת לי לוותר על יותר ממה שאתה חושב ומדמיין בשביל שלום אמיתי וצודק. ולא רק אני. די הרבה אנשים אך המציאות היום יומית ונסיונות העבר לכיוונם מלמדים אותנו אחרת, ואנא ממך במחילה, אל תספר לי על הפלסטיני הכבוש והמדוכא שבגללנו הטרור וכו'. היה טרור ומלחמה עוד לפני הקמת מדינת ישראל, קל וחמור כיבוש זה או אחר. עצם קיומנו כאן עוד מימים ימימה - הוא עילה מספקת לאי אלו הערבי/ם שלא יזנחו נשקם גם לאחר "הסכם" - עד שלא נעלם מכאן לנצח

../images/Emo6.gif ובשביל "הגנה" כזו מקימים התנחלויות בעומק

השטחים הכבושים. עזוב

לפחות אנחנו לא מחרבים כפרים ומנתצים מסגדים.

אנחנו ציונים, אצלך ציונות והתיישבות היא מילה גסה, שכן לחיות פה כל אחד יכול אך להפריח את הארץ ולהתיישב בארץ ישראל השלמה, זו נחלתו של הימין בלבד, פעם הייתה זו גם דרכו של השמאל, היום השמאל מנסה להרוס מה שהימין בונה למען מדינת ישראל. דע כי אני לא בעד "כל" התנחלות ואמרתי לך זאת. מאחזים לילה לא חוקיים הם לא חוקיים, אני בעד בנייה חוקית ותקנית ביהודה ושומרון בכל מקום אסטרטגי כרצף טריטוריאלי. אני בעד הרחבת הבנייה שם ובשאר חלקי המדינה באופן מהותי (מה שמתבצע כל הזמן..במיוחד כשהשמאל בשלטון
)

L m a o

New member
היהודים הם עם בן אלפי שנים

הפלסטינים הם ערבוב של עמים ערביים, שבאו לא"י שכונתה "פלסטינה" על ידי הרומאים- ע"ש איזור הפלישתים. פלסטינים היה כינוי לתושבי א"י, שרובם היו ערבים אבל ממוצא שונה. בקוראן ירושלים לא מוזכרת, ולעומת זאת השטחים נקראים ע"ש בני יעקב.

אנטוליו

New member
../images/Emo4.gifמאמרו של מרקסיסט-טרוצקיסט שורץ?

אם אתה יודע אנגלית, כדאי לך לקרוא מאמר בו מוסבר למה הקומוניזם עם 100 מיליון קורבנותיו היה הרעיון הגרוע והרצחני ביותר בהיסטוריה האנושית, כמו גם הרעיון שכל האנשים וגזעים שווים. Egalitarianism “Whatever may be the sociological value of the legal fiction that ‘all men are born free and equal,’ there can be no doubt that … in its biological application, at any rate, this statement is one of the most stupendous falsehoods ever uttered by man through his misbegotten gift of articulate speech.” Dr. Earnest Hooton, Professor of Anthropology at Harvard University (FN1) “Ideas have consequences,” (FN2) and one might add that bad ideas (ideas that conflict with reality) have bad consequences. Certainly the prize for the worst idea of all time has to go to Marxism and its political embodiment, Communism, which resulted in the deaths of over 100,000,000 people in the twentieth century. (FN3) Today, Marxism lives on only in the minds of academics who live quite comfortably under capitalism. The second worst idea could well be egalitarianism. The dictionary says it means, “a belief in human equality.” That idea might not be objectionable if it was limited equality before God or before the law, as in “all men are created equal,” (FN4) but it is now applied to genetic traits, that no population differs genetically from any other population, except in trivial differences in appearance. (FN5) But not racial differences in appearance are only a small percentage of the number of racial differences, and whether they are “trivial” or not depends upon who is making that decision; what is of no importance to one person may be vital to another. (FN6) As we have seen, egalitarianism must ignore some genetic differences as “trivial,” though the line that divides the trivial from the important is hard to draw. Since clearly man’s early ancestors were not the equal of modern man, egalitarians must divide our ancestors into those who were our equals (“Homo erectus?) and those earlier in our lineage who were not. They make that division between the living, who are all supposedly equal, and the long-ago dead, about whom nothing is said, though the recently deceased were at least equal to the living and probably superior. How far back in man’s lineage is it necessary to go to reach the unequal, when differences are no longer “trivial”?. And, no matter where the division is made, some on one side will be more like those on the other side, and even the averages of those near the boundary will differ in ways so minuscule as to be of no significance יש המשך, אך אני מניח שזה מספיק.

ne ro

New member
אני מתנגד לגזענות,

אבל לגבי אנטוליו, אשמח אם הוא יסביר לי אם הוא לא מזדהה עם הערכים של השמאל, אז למה הוא כותב בפורום הזה?

אנטוליו

New member
../images/Emo22.gifאני כותב כאן כי אני מתנגד לאפליה, ניצול

ודיכוי של עמים אחרים מטעמי דת וגזע. בעניין זה אני אפילו הולך רחוק יותר ומתנגד לניצול ודיכוי של כלל בע"ח, להשמדת היערות והרס וזיהום של הטבע בכללותו. לעומת זאת, מבחינה חברתית אני נגד השטת עזרה לשכבות "חלשות". בחברה, כמו בטבע, רק הראוים זכאים לשרוד, לכן אני תומך http://en.wikipedia.org/wiki/Social_Darwinism.

ne ro

New member
../images/Emo4.gif

גם נאצים אהבו בעלי חיים ... להזכירך. מה הכוונה "מתנגד לאפליה, ניצול ודיכוי של עמים אחרים מטעמי דת וגזע"?

ne ro

New member
אם כך, אתה תומך בקפיטליזם מובהק,

ואני סולד מהקפיטליסטים ומתעב את הבורגנות ומעללי האימפריאליזם האמריקני.

Original DNA

New member
אתה מטומטם. מצד אחד אתה נגד דיכוי וניצול

של אחרים, ומצד שני אתה בעד רמיסת החלשים וברירה גזעית? תשמע....אתה חלאה, אתה נאצי, אתה היטלר. כל פעם שאני קורא הודעה שלך אני מקיא. יא מכוער, אתה חושב שבגלל שמישהו לא ארי לבן אז הוא נחות גזעית? אני מאחל לך שיזרקו אותך לכלא בגלל דעותיך הנאציות, ושם 20 כושים יזיינו אותך בתחת 5 פעמים ביום.....עד שתמות ממחלה רקטומלית קשה

אנטוליו

New member
../images/Emo4.gifמה הדמגוגיה הזאת: נאצים שמתנגדים לשוויון

בין הגזעים? זה לא עניין של התנגדות, זוהי המציאות, חבוב! יש הבדלים ניכרים מבחינה גופנית, רגשית ומנטלית בין עמים שונים ורק עיוור או טומן את ראשו בחול לא מבדיל בזאת. אתה מבלבל בין רצוי ומצוי. יש גם מחקרים מדעיים על כך, אם כי מספיק גם השכל הישר למי שיש לו, כמובן.

ne ro

New member
אנטוליו: אם אתה תומך בזה, אז אתה אולי גזעני

ולכן אתה לא שייך לשמאל.

אנטוליו

New member
אני שייך רק לעצמי ואינני בכיס של אף אחד.

אני בוחן את המציאות באור אובייקטיבי בלבד ומה שחשוב עבורי זה עצם העניין ולא השתייכות לפלג או כת כלשהי. אם השמאל מתנגד לדיכוי עמים - אני איתו. אם האדם, ולא משנה מיהו, רואה שאין שוויון בין העמים ויש עמים מתקדמים יותר ונחשלים יותר - אני גם איתו ולא משנה איך מתייגים אותו הדמגוגים למיניהם.

ne ro

New member
בבקשה, אני רוצה לדעת, מה הכוונה שלך ב "דיכוי

עמים"???

למעלה