המלצות השבוע :)

המלצות השבוע :) ../images/Emo163.gif

הפינה השבועית שבה אתם (חברי הפורום דהה) מוזמנים להמליץ לנו על אלבום/להקה. לא לשכוח לתת קצת פרטים על הלהקה/אלבום. אם מדובר על להקה-יהיה נחמד לתת קצת מידע על הלהקה מעבר למוזיקה (חברי להקה, נקודות ציון וכו'). אם מדובר על אלבום-יהיה נחמד אם תדברו גם על הלהקה. יאללה :)

ואני אתחיל. ../images/Emo163.gif

היום אני רוצה להמליץ על הדיסק Converting Vegetarians של אינפקטד מאשרום. חוץ מהעובדה שהוא יצא לי ממש זול (דיסק כפול ב60 ש"ח), אני ממש אוהבת אותו. אז מה יש לספר? הדיסק הראשון (Trance Side) מכיל באמת רק טראנסים נטו, בלי מילים כלשהן. הוא סבבה האמת, אבל אני מעדיפה יותר את הדיסק השני. הדיסק השני (The Other Side), הוא הדיסק שאני אוהבת יותר מבין השניים. השיר הראשון, 'שיר הנושא' של הדיסק, converting vegetarians, ממש.. קליט כזה? אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לזה. שאר הדיסק מכיל שירים/טרקים באורכים לא קונבנציונאלים במיוחד (אבל מתאימים דווקא לטראנס), שיכולים להגיע ל10 דקות בקלות. הסגנון עצמו, הוא מן הסתם, טראנס/אלקטרוני. ולא, לא מדובר פה על טראנסים זולים, כמו האלה ששמים בספינינג. מדובר פה על משהו טוב, לפחות לטעמי. יש כמה טרקים שאפילו יש בהם שירה, למשל I Wish (הוא לא היחיד). ברוב הטרקים/שירים הנוספים יש בעיקר קולות רקע ואפקטים. למה אני אוהבת את הדיסק הזה? כי אוטומאטית כשאני שמה אותו במערכת אני נרגעת. הוא מרגיע ממש, וכיפי. מומלץ בחום למי שרוצה אלקטרוני, ואוהב. הלהקה עצמה, אינפקטד מאשרום, מורכבת משני אנשים, DJ's מן הסתם. אני מבטיחה שבהודעה הבאה אחפור על אינפקטד, אבל עכשיו אני עייפה וההודעה ארוכה גם ככה.

a fix for Nix

New member
I have the will to survive

I cheat if I cant win יאללה , ניתן בבאנליות The Clash היו להקת פאנק אנגלית מהגל הראשון, התחילו ב- 76 ורשמית סיימו את פעילותם ב- 86, אך בעיני רבים הם התפגרו כבר עם הוצאת London Calling, אלבום השלישי (ויש שיאמרו תועבה). האלבום הראשון שלהם הוא סלף טייטלד, ואין מה להכביר מילים עליו. הוא פשוט בנזונה. מיישרים קו עם הראמונז, מוזיקה מהירה, אנרגטית ופשוטה בלי קישוטים מיותרים. האלבום שוחרר בשתי גרסאות שונות אנגלית (77') ואמריקאית (79'), כאשר למהדורה האמריקאית התווספו עוד כמה שירים. אם אתם מתבגרים, עצבניים,משועממים, מתוסכלים, כועסים ויש לכם ביקורת על כל דבר, אתם תהנו ממנו. אם אתם לא אוהבים את זה, קבלו הפנייה למקום הנכון בשבילכם שירים מומלצים הם Hate & War , White Riot, Garageland, Cheat וכל שאר האלבום.

שייגעצ../images/Emo47.gif

שייגעצ היא להקת רוק שהוקמה בסוף שנות ה90. חברי הלהקה: יובל מנדלסון-גיטריסט חזק ביותר וסולן מצויין. שיקו פלדמן-גיטריסט מצויין. אבי מרקוביץ-אחלה על הבס. אסף רייז-מתופף שיודע לתת בראש. לפני אסף רייז[המתופף] הייתה מתופפת אחרת בשם: דנה רגב. [עזבה בסיום ההקלטות של הדיסק הראשון] אני אמליץ על כמה שירים שלהם: שירים מומלצים מהדיסק: "ניו יורק רפיח"- ניו יורק-רפיח לב מפלסטיק את דומה לכלב את יודעת עושה ביד ראש הממשלה פרח נתתי לנורית. שירים ממולצים מהדיסק: "משקאות חריפים"- אבא עורך דין דיילת באל על משקאות חריפים אינטרקום אוי ואבוי את יפה מרלין מונרו שירים ממולצים מהדיסק: "להפסיק לאכול עוגות"- המילים הכי יפות פקיד אפרורי הדיסק המומלץ הוא "ניו יורק רפיח" אבל גם "משקאות חריפים", ו"להפסיק לאכול עוגות" מצויינים. לדעתי שייגעצ היא בין להקת הרוק הישראליות העכשיויות הטובות. ממליץ לכולם לשמוע ולהנות:]

דניתיי16

New member
חח אמא שלי לא אוהבת שאני שומעת אותם

לא שאני שומעת אותם הרבה אבל כשאני כן אמא שלי שונאת אותם.. ציטוט: "תת רמה. שירים נורא וולגרים" האמת אני די מסכימה איתה אבל יש להם קצב והם מצחיקים אז לא ממש אכפת לי מהליריקה במקרה שלהם...

למעלה