המלצות השבוע :)

על טעם ועל ריח אין להתווכח. ../images/Emo163.gif

היא אוהבת אותו, מה אכפת לך? יש דרכים נורמליות להגיד כל דבר.

../images/Emo80.gif ../images/Emo45.gif נכון נכון נועל'ה! כפרעלייך ../images/Emo99.gif

קורס מד"צים מחרררררררררררררר נועל'ה תגידי לי בהצלחה משוה וכאלה P:

a fix for Nix

New member
ילדה

אני לא ממש ראיתי אותך תורמת לשרשור המלצות, או לפורום באופן כללי, למעט הודעות "OMG, גרין דיי באים?!!??!", או " *הכניסי שם להקה* זה חרא" ותחושת בטן גורמת לי לחשוב שהידע המוזיקלי המצומצם שלך מסתכם בMCR ו-GD. אז עד שיהיה לך משהו חכם להגיד, תחזרי ללול.

דניתיי16

New member
אני מצטערת אבל אני חייבת להסכים

למרות שזה לא הכי נחמד להגיד את זה...

a fix for Nix

New member
למי ששירשרתי אליה, דהההההה

הופנה כלפי miss rocker כמובן בקשות, טענות, דואר נאצה, פורנו קשה ושאר דברים ניתן לשלוח לכתובת: [email protected]

Little Panda

New member
לא אישי אבל מרלין מנסון עושה מוזיקה כמו שאני

חולבת עיזים (ואני לא)

דניתיי16

New member
אממ לא היתי מגדירה את זה ככה..

אני פשוט לא אוהבת אותו..הוא טיפש. אבל דווקא המוזיקה שהוא עושה די פופלורית.. לא לטעמי :\

Queen for a day

New member
טוב..

The Cure אחת הלהקות הבולטות ביותר בשנות ה-80. אפשר לראות את זה ע"י הלבוש וסגנון השיער של בני הנוער באותה תקופה, כיוון שהיו מחקים את מראה הסולן של הלהקה, רוברט סמית'. במהלך השנים, הצלילים של הלהקה עברו שינויים והתלפו כדומה לחברי הלהקה. הלהקה הוקמה ב-1976 בבריטניה. אני ממליצה בחום על האלבום "Disintegration". הוא נחשב לאלבום המצליח ביותר של הלהקה וגם יש הרואים בו את היצירה השלמה ביותר של הלהקה. האלבום יצא ב-1989. למי שרוצה, The greatest hits של The cure גם דיסק מצוין ויש בו את כל הלהיטים המפורסמים והמצליחים ביותר של הלהקה.

clam

New member
אחלה להקה...

שירים שלהם שאהבתי, אבל אין לי מושג מאיזה אלבום friday i'm in love, just like heaven,

למעלה