המלצות השבוע :)

דניתיי16

New member
ואם כבר פאנק רוק קלאסי..

a fix for Nix דיברה על the calsh אני על הSex-Pistols!
טוב אז אני אמליץ על Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols כן זה שם של אלבום. אז ככה, הסקס פיסטולז נוסדהב 1975 בבריטניה והתפרקה ב1978 למרות שה-Sex Pistols לא היו הפאנק-רוקרים הראשונים , ולא אלה שהוציאו את הסינגל הראשון שבישר על מהפכת הפאנק , הם היו הידועים ביותר והפכו לסמל הויזואלי להתפרצות הזאת. בתקופת קיומם הקצרה בסוף שנות ה- 70, הוציאו הסקס פיסטולז בסך-הכול אלבום אולפן אחד ויחיד, ששינה את פני היסטורית הפאנק-רוק: Never Mind the Bollocks Here's the Sex Pistols האלבום הוכתר כאחד מאלבומי הרוקנרול החשובים של כל הזמנים. במסרים שהעביר, בעיצוב הבועט ובאלטרנטיבות האנרכיסיטיות להן קרא בשיריו, אתגר האלבום לא רק את עולם הרוק אלא גם את התרבות והאמנות כמו שנתפסו אז. השאלה אם היו הסקס פיסטולז אך ורק קטע אופנתי מתוחכם, או אל הם היו הקול האמיתי של דורם, נותרה לאורך השנים בלי מענה. הם עצמם תומכים באפשרות הראשונה, הסטוריוני הרוק תומכים באחרת. אין ויכוח שהסקס פיסטולז הצליחו לגלם את אחד מרגעי האמת הקריטיים בתרבות הפופולרית: עלייתו ושל הפאנק ונפילתו.

שלום

קוראים לי ליעוז כתבת היום הודעה ובה קישור שעליו כתוב "לחצו כאן אם אתם פאנק" אך לא לחצתי האם איני פאנק? תודה מראש

a fix for Nix

New member
הינך פאנקיסט מורשה

מ.ר. 666 , הונפק בסניף תל אביב ע"י מלך הפאנק הבלתי מעורער וסטרייט אדג' לעת צרה. מרגע קבלת הרישון חלים עליך כל זכויותיו וחובותיו של הפאנקיסט. *אתה בין הראשונים שקראו את הבייבי שלי*

a fix for Nix

New member
הסנטר-> השירותים שליד החנות ספרים

כנסי לשם, תכנסי את הראש עמוק לאסלה. תורידי את המים. יופי. עכשיו הוטבלת רשמית בתור אימו, ונידונת לחיי סבל, אומללות ואכילת כאפות ממגניבים כמוני

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo163.gif

הצחיק אותי הקטע של 'ממגניבים כמוני'... חזרי למאורותייך, ילדת פאנק מעורערת.

miss rocker

New member
אול אמריקן ריג'קטס-מוב אלונג D:

האלבום הזה הוא ממש חבל"ז...אתם תתמכרו P= רשימת טראקים : 1) dirty little secret 2)stab my back 3) move along 4)it ends tonight 5)change your mind 6)night drive 7)1111 p.m 8)dance inside 9)top of the world 10)strightjacket feeling 11)i'm waiting 12)can't take it תהנו P=

הממ

כמובן שגם עכשיו חשבתי!! ישבתי!!111 וחשבתי! אבל לא הגעתי ממש למסקנה אז חשבתי שוב:O בחרתי להמליץ על דד קנדיז דד קנדיז ( שזה לא ממתקים מתים
) היא להקת הארדקור פאנק אמריקאית(שהייתה אני חושב המובילה בסצנה באותם ימים), מקור השם ממשפחת קנדי שהייתה משפחת אצולה שקרו לה הרבה אסונות, הידוע ביותר הוא רצח הנשיא ג'ון קנדי איסט ביי ריי(גיטריסט הלהקה) הקים את הלהקה בשנת 78 שהונהגה ע"י ג'לו ביאפרה (סולן הלהקה), אחרי שנה הוציאה הלהקה את האלבום הראשון שלה fresh fruit for rotting vegetables שיש בו מלא ביקורת נוקבת והרבה ציניות מלוות במוזיקה מהירה, השיר "קאליפורניה אבר אלס" משווה את קליפורניה לגרמניה הנאצית ומספר על כמה קליפורניה הופכת לשמרנית האלבום Frankenchrist הרבה יותר איטי מהאלבום הראשון והשירים בו יחסית ארוכים השיר הפותח בשיר "soup is good food" מתחיל בפתיחה מוזרה עם המילים "We're sorry but it's against the law to jump off this bridge / you'll just have to kill yourself somewhere else / A tourist might see you and we wouldn't want that." וגם השיר at my job (שמתחיל עם פתיחה אלקטרונית שכזאת) מדבר על דברים דומים, המצוקה שהייתה כשהעובדים הוחלפו במחשבים Im working at my job Im so happy More boring by the day But they pay me All that time spent going to school Just to end up following rules זהו הייתי ממשיך לכתוב על הרבה שירים אם היה לי כוח אז אני רק אציין שירים אהובים שעוד לא כתבתי MTV-get off the air nazi punks fuck off government flu stars and strips off corruption ועוד חברי הלהקה: ג'לו ביאפרה איסט ביי ריי ד.ה. פליגרו קלאוס פלורדיג תקליטים של הלהקה: Fresh Fruit for Rotting Vegetables (1980) In God We Trust, Inc. (1981) Plastic Surgery Disasters (1982) Frankenchrist (1985) Bedtime for Democracy (1986) *הלהקה התפרקה בשנת 86 *בשנות ה90 חברי הלהקה התסכסכו משפטית וכל זכויות היוצרים של הסולן הועברו אל שאר הלהקה בשמה המקורי תכלס, דד קנדיז זאת הלהקת פאנק הכי טובה שיש לדעתי, הביקורת של הלהקה כלפי נושאים חברתיים והדרך שהם מוצגים בה פשוט מעניינים, מצחיקים ועצובים יחד בתור התחלה לדעתי כדאי לשמוע את האלבום הראשון שהוא יותר קליט מהשאר וכמובן לקרוא את הליריקות ופשוט להנות ולחשוב ואולי אפילו להתחיל לעשות משהו בנוגע למצב הקיים ואל תגידו שלא השקעתי!!

../images/Emo80.gif אני גם אמליץ :)

על הדיסק החדש של מרלין מנסון. שהוא ממש טוב ויש שם אחלה שירים. אבל אני יותר אוהבת את הדיסק הליטים שלו. אולי הבן אדם ממש מפחיד..אבל הוא עשוה אחלה מוזיקה :) תשמעו אותו. :) ואם כבר גם קורן :)

למעלה