המלצות השבוע :)

mogili

New member
תעריכו את השעמום שלי.

Metallica הלהקה הוקמה אי שם בתחילת שנות ה80' בL.A. מסתבר. בתחילה כלל ההרכב את: ג'יימס הטפילד - סולן וגיטריסט לארס אולריך - מתופף דייב מוסטיין(עף מהלהקה בגלל השימוש בסמים והקים את מגהדאת'[!!!]) -גיטריסט וקליפורד ברטון - באס עם השנים ההרכב עבר כמה שינויים כשהבאסיסט מת ובלה בלה בלה אינלי כוח אז פשוט תשמעו אותם הם ממש טובים, וגם את מגהדאת' תשמעו זה אותו סגנון שתי להקות מעולות ממליצה להתחיל עם האלבומים היותר מאוחרים שלהם ורק אחרכך לשמוע את האלבומים המוקדמים פשוט כי יותר קל לשמוע אותם. זהו!

l i o r a n g e

New member
איך אפשר להעריך את השיעמום שלך

אם את מבזבזת אותו על להקה כזו?:S טוב, על טעם וריח אין להתווכח.

l i o r a n g e

New member
אני, וטעמי האישי

לא ממש מתים על מטאליקה. זה הכל. *נימה ידידותית גם לך*

דניתיי16

New member
רגע רגע רגע...

זה שעל טעם וריח אין מה להתווכח זה סבבה והוגן, אבל היי! מילה רעה על מטאליקה?! איך אפשר בכלל?.. סתם בגלל שכבר מדברים אז הנה לכם מחווה קטנה.. תראו עד הסוף!
http://www.youtube.com/watch?v=aHyy4a4SVa0 לא יודעת לשים לינק :\

דניתיי16

New member
חח למה קללה? תפרגני

זאת ההופעת רוק הראשונה שאני אהיה בה.. ונקווה שגרין דיי תהיה הבאה :]

איזה זיון שכל חביב.

[נועה, אני פה בגלל החתימה שלך
] א. ההרכב שציינת זה בערך ההרכב השלישי שלהם, היה לפני עוד באסיסט וגיטריסט אחר וכו'. ב. מטאליקה של אחרי The Black Album זה פשוט לא מטאליקה השינים, וזה לא מייצג בשיט את מה שהם עשו לפני. אם מישהו רוצה להתחיל - The Black Album, ותתחילו להתקדם אחורה. אם בא לכם אחרי לשמוע את מה שהם עשו, בכיף, רוק חביב. תתרחקו מSt. Anger כמה שיותר, אלבום בתחת. ובקשר לMegadeth, תהנו בהופעה. אולי אפגוש אתכם.

a fix for Nix

New member
פלישה של חברי פורום מטאליקה?

סתם, ברוך הבא. צודק לגבי זעם קדוש. אבל מי שרוצה להתחיל, צריך לשמוע אלבום שבאמת נותן בראש, Kill 'Em All. אבל גם רייד ומאסטר זה קלאסה :)

mogili

New member
הי

בניגוד לכמה אנשים אחרים פה לא חפרתי כי מה לעשות פשוט לא היה לי כוח להתעמק בביוגראפיה שלהם או וואטאבר. ואני בחרתי להמליץ על האלבומים היותר מאוחרים שלהם כי זאת דעתי ועל טעם ועל ריח אין להגיד זיון שכל

היי ברני ^__^ ../images/Emo163.gif

אני יודעת שאתה קורא פה כל הזמן, אין טעם להכחיש. *rolling eyes*

a fix for Nix

New member
I'm not a loser!

נועה, כפרה, זה בשבילך (ומפתיע שעוד לא עשית על זה) ה- Descendents הוקמו ב-78', כאשר ב-80' הצטרף אליהם מילו אוקרמן איתו הוציאו את אלבומם הראשון, Milo (82')Goes to College. אלבום די מלודי ורגשני ביחס ללהקות הארדקור שהיה אז בסביבה, שגם נגע בנושאים שהיה פחות מקובל לשיר עליהם; אהבה, דחייה ע"י החברה ו...דיג. האלבום הזה היה נכון אז, ועדיין נכון היום. בוז, כעס, ביקורת, אנרגיות. ריפים פשוטים ומוזיקה מהירה, ומה צריך יותר מזה. שמילו שר (וכן, לחלק ממש קשה עם לקרוא לזה שירה), אתה מאמין לו לכל מילה, כי הוא חי את זה והייתה בזה כוונה אמיתית. 'I'm not a loser' בשביל כל אלה ששונאים את הילדים שנולדו בBMW 750. 'Perents' בשביל אלה ששונאים את ההורים. Marriage ו- Bikeage בשביל האנשים שעוד מאמינים ברומנטיקה ובאהבה תמימה. כמובן שהם השפיעו על הרבה להקות פופ פאנק של שנות ה-90, וזכו לקאברים מלהקות כמו Sublime ו- Taking Back Sunday שעשו קאבר ל -Suburban Home בשביל Tony Hawk's American Wasteland (סגידה). זהו.

למעלה