המלצות השבוע :)

:|!!!!!!!!!! ../images/Emo163.gif

תכננתי לכתוב על זה היום בצהריים!!! קוטפת תהילה שכמותך. I wanna be streotyped, I wanna be classified...

איי דונט וואנא האב סקס וויט יו!!!!!!1

איי וואנא בי יור פרנד איי וואנא בי וויט יו איי וואנט יו טו מארי מי!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111

Chen Shesek

New member
דה הו. (The Who)

יותר מלהקה. קיימים מ-1964 ונחשבים להקה משפיעה, בטח שמעתם את behind blue eyes (ולא, זה לא של לימפ ביזקיט המעאפנים). ואם לא אז רצוי לשמוע. אהבתי את האלבום טומי (
).

Chen Shesek

New member
הייתי חייבת להתפנות מהמחשב באותו רגע

הייתה לי קצת בעיה לפרט P:

Anti-Flag

להקת פאנק שהוקמה בשנת 1988 וב1989 התפרקה, חזרו ב1993 ומנגנים עד היום. השירים שלהם מתעסקים לרוב בפוליטיקה (כמובן שהם שמאלנים, אלא מה? -.-" ) אני אישית עוד לא החלטתי מה האלבום האהוב עליי...ניראה לי ש For Blood And Empire אני ממליצה במיוחד על השירים: -I'd Tell You But -The Press Corpse -Exodus -Hymn For The Dead -This Is The End (For You My Friend) -One Trillion Dollars -State Funeral -War Sucks, Let's Party! -Cities Burn -Depleted Uranium Is A War Crime ומאלבומים אחרים- מהאלבום Die For the Government: -Kill The Rich -Fuck Police Brutality -Die For Your Government מ A New Kind Of Army: -Tearing Everyone Down -What You Don't Know -Outbreak -This Is NOT a Crass Song מממ...זהו. הייתי צריכה להרחיב יותר??

למעלה