המלצת השבוע 3 - the karma returns

בלי נתינים כמוכם לא הייתי נהפך להיו

ת מלך רם ונשגב.. אני מודה לנתיני הנאמנים. כאות תודה חודש ללא מיסים! על החתום ה-
בבר ה-16

Superunknown1

New member
יאו, המלצות!

קצת רועש: tool- 46&2
קצת יותר רועש: stabbing westward- the thing i hate
משהו קליט וחמוד: kidneythives- glitter girl
לבנות הרעות שביניכן (איסמנה וזה): skunk anansie- 100 ways to be a good girl
אייכטן וייכטן דוייומט: rammstien- klavier]
משהו דיי ממוחזר שכולכם מכירים, אבל הוא כזה חמוד שאני חייב להמליץ עליו שוב
: anouk- nobodys wife
ו.. משהו של דפטונס, כי אי אפשר בלי: deftones- be quiet and drive]
ומשהו חמוד של הפאמפקינס: smashing pumpkins- cherub rock
ולקינוח....: nine inch nails- pig

n0nick

New member
הדפטונס

Be quiet and drive של הדפטונס כוסה ע"י רדיוהד בצורה די מרשימה. אני עדיין מעדיף את הגרסה המקורית, אבל רדיוהד נתנו גרסה מאוד.. שקטה, נעימה, מלנכולית.. רדיוהדית. שווה לבדוק.

n0nick

New member
כמובן ש

יש סיכוי גדול ששוב עבדו עליי וזה בכלל לא רדיוהד
בכל אופן, זה דבר טוב.

n0nick

New member
../images/Emo46.gif אבוי לבושות בפני חברי הפורום המ

כובדים בררתי במיוחד בשבילכם וזו בכלל רק גרסה אקוסטית שעשו הדפטונס בעצמם. מרגיש טיפש.

sceptic

New member
whatever

משהו מפתיע אבל לא כל כך כי תמיד חשבתי שנלי פורטאדו לא רעה בכלל (לפחות ביחס לשאר איקונות הפופ של השנים האחרונות) - Nelly Furtadu - Party (reprise JC. אחד מהשירים שאני יותר טוחן בזמן האחרון. פשוט נהדר. משהו נוסטלגי - beatles - golden slumbers-carry that weight-the end. המחרוזת הזאת היא סיום מושלם לאלבום מושלם (אבי רואד, כמובן). איזה יופי מתחברים השירים, משלימים אחד את השני. ענק. בלוז, בייבי - John Campbell - Couldn't Do Nothing. מסתבר שהבחור היה הבטחה גדולה בבלוז של שנות התשעים אבל נהרג בטרם עת. וחבל. התוודעתי לשיר המצוין הזה בעקבות הופעה שלו בסדרת הטלוויזה הטובה ביותר שעל מרקעינו. איזו סדרה? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה (ומאיפה זה?). משהו חביב - cibo matto - about a girl. בטח כבר המלצתי פעם במקום זה או אחר, אבל זה לא עושה את זה פחות חביב. משהו ג'ימי - Jimi Hendrix - If 6 Was 9. מהגדולים. משהו לנוסבאום - cunninlynguists - southernunderground. אחד מהאלבומים היותר טובים ששמעתי לאחרונה. טרם יצא, אבל אני בטוח שתדע איך לשים את ידך על זה. משהו באסטרד-פופ - Rage Against The Machine vs. Beastie Boys - Intergalactic Guerilla Radio. חמוד. משהו מבמה חדשה
- הדרה לוין ארדי. פשוט נהדרת. טוף. מספיק.

n0nick

New member
מצטער, אני לא זוכר שג'ון קמפבל

הופיע בבאפי. "סדרת הטלויזיה הטובה ביותר שעל מרקעינו"-עלק.

Vul2re

New member
לכלוך אחד על טארה או וילו ואני עלול

לעשות משהו נועז!

Superunknown1

New member
סתם זוג לסביות..

הייתי מכור באינפוזיה לעונות הראשונות. עכשיו, כאמור, זאת טלנובלה עם ערפדים. אפילו יותר גרוע. ספיקינג אוף טלנובלות, אני היחיד שחושב שמשחק החיים זה ה-דבר?

sceptic

New member
ג'ון קמפל לא הופיע בסדרת הטלוויזיה

הטובה ביותר שעל מרקעינו. השיר כן. באפי? בתקופה שהיא שודרה בטלעד ראיתי, דווקא חביב, אבל אףפעם לא הבנתי למה רואים בה כזאת יצירת מופת. עכשיו הסדרה שאני מדבר עליה טובה ממנה בכל כך הרבה דרגות שזה מפחיד. והיא גם מתחילה עכשיו, מה שבטח יקל עליכם את הניחוש (או שלא?). אני זז לראות אותה. np - פורטיס ותמוז - אינקובטור

Fell

New member
רצח מאדום לשחור.

באט אופקורס. מקור בלתי נדלה להרבה מוזיקה טובה.

למעלה