המלצת השבוע 3 - the karma returns

n0nick

New member
אני רואה רצח מאדום לשחור.

אוהב. ומעדיף באפי. איך זה בשבילך?
העיקר הבריאות - נו, ההוא

sceptic

New member
לא יודע. זה רק אומר שאתה חסר טעם?

סתם. to each his own. רק שזה די אוקסימורון, הרי אין בלווין באפי ואין בכבלים רצח. הממפ. np - Cornershop - Lessons learned from Rocky I to Rocky III הם חמודים אלה. והעיקר הבריאות זה לא של בתריי "שולתים!!1" זוזיי?

חולוני

New member
אוקיי, עוד כמה המלצות..

משהו שהתגעגנו אליו (או במילים אחרות - קאמבק!) - Throwing Muses - Portia ובקרוב אלבום חדש אחרי 7 שנים של שתיקה! :) משהו איכותי ושקט - Yo La Tengo - Don't Have To Be Sad משהו גאראג'י - The Kills - Superstition משהו עם השפעות וולווט אנדרגראונדיות - The Walkman - We've Been Had משהו גלאמי - New York Dolls - Looking For A Kiss משהו מרקיד (ועם קליפ עוד יותר מרקיד!) - Moloko - Familiar Feeling משהו Pאנקי - Hot Hot Heat - Bandages משהו Fאנקי - Tom Tom Club - Happiness Can't Buy Money משהו ביסטי (או שיר חדש לביסטי בויס!) - Beastie Boys - In A World Gone Mad משהו היפ-הופ ציוני - חלוצי החלל - הופ! איזה תחת ולסיום, משהו Wu-Tangגי (וגם ציוני) - Remedy - Never Again תהנו.

Esmena

New member
המוזות החדש כבר יצא, חולוני

או שאתה מתכוון לארץ?

ה-Walkmen ../images/Emo45.gif

זה אחלה..ראיתי שהשוו אותם ליוּ-2, ולא בצדק. הם (הווֹקמנים) הרבה יותר טובים.

איתי אנגל, מאחוריך!

משהו שבדי מתוק: Caesars Palace - Candy Kane משהו מהחלל החיצון: Doves - Satellites (מתוך יצירת המופת The Last Broadcast, אחד האלבומים האהובים עליי לשנת 2002) משהו וולשי (2/3): Feeder - Summer's Gone (אולי השיר היחיד שנשאר איתי מהאלבום האחרון הבסה"כ די מאכזב שלהם) משהו טראשי: Guns N' Roses - Paradise City (מהשירים הבודדים שלא משנה כמה יטחנו אותם באימפריה הגלגלצית, לא יימאס מהם לעולם. לאחרונה אני "מגלה" [יותר נכון נזכר] כמה טוב היה אלבום הבכורה שלהם. גם זה סוג של רוקנרול -- מהזן המשובח ביותר) משהו קרואטי לכאורה: Hrvatski - Paint It Black (קית' פולרטון וויטמן, כאן תחת שמו המקצועי, באינטרפרטציה משלו לקלאסיקה של האבנים המתגלגלות. מעניין) משהו סקוטי: Idlewild - Live in a Hiding Place (בהמשך להמלצתי משבוע שעבר, אני חוזר לאלבום האחרון של החבר'ה הסקוטיים האלה. אינדי לא רע. הפעם, בניגוד לפעם הקודמת, שיר שקט) משהו מהרחוב: J-Live - Satisfied? (אנדרגראונד ראפ במיטבו. להיט בקרב יודעי דבר בחוף המזרחי. השיר הזה הוא ביקורת על החברה האמריקנית באופן כללי והמצב אחרי ה-11 בספטמבר ספציפית) משהו חצי מנחם: Jay-Z - Meet the Parents (מתוך The Gift & The Curse, האלבום הכפול שיצא בנובמבר האחרון. הקטע הזה, יחד עם שאר הקטעים ששון מבצע בעצמו, היו יכולים להרכיב אלבום בודד לא רע בכלל. דווקא שיתופי הפעולה הם שאכזבו.
אם כבר בג'יי-זי עסקינן, שיטוט אקראי באולמיוזיק העלה ממצא מעניין ביותר. אלבומו הקודם, The Blueprint (שיצא ב-2001), קיבל 5 כוכבים. כן כן. חלקכם וודאי זוכרים שחולוני הכריז בפורום מוזיקה אלטרנטיבית קבל עם ועדה על 'סטנקוניה' (2000) של אאוטקאסט כאלבום האחרון שהוא לא אוסף/סטנד-אפ/משהו בסגנון שקיבל ציון מושלם) משהו אמנותי: Liars - We Got Cold, Coughed, and Forgot Things (מתוך אחד משני ה-EPs הקצרצרים שיצאו שנה שעברה. ביקורת פיצ'פורקית) משהו אינסטרומנטלי רקיד: Out Hud - Dad, There's a Little Phrase Called Too Much Information (כן, זה גם בגלל השם. 9.0) משהו עם פארל: Snoop Dogg - Beautiful (לכל הסקפטים מומלץ לתת לאלבום האחרון של סנוּפ, ובראשו השיר הזה, צ'אנס. סנוּפ חזר ובגדול. השיר הזה הוא אחת ההפקות היותר מוצלחות של הנפטוּנז. כן, עדיין לא נמאס)

חולוני

New member
וואלה, לא שמתי לב..

ל-5 הכוכבים של ג'יי-זי ב-AMG, אולי בגלל שאף פעם לא ממש התעניינתי בו.. (אם כבר, אני מעדיף את יריבו המושבע Nas, שלטעמי הרבה יותר מוכשר ממנו..) ולמה לקרוא להמלצה על GN'R "משהו טראשי"? GN'R זאת אחת הלהקות שגדלתי עליה (ביחד עם Queen), ועד היום היא אחת מהלהקות האהובות עליי. לטעמי AFD הוא אלבום ההאבי-מטאל הכי בכל הזמנים (אבל לא הכי טוב שלהם, הכי טוב שלהם לטעמי זה UYL2, אבל הוא כבר פחות מטאל...). והסינגל החדש של סנופ עם פארל בהחלט Beautiful... :) ושמת לב שבקליפ הם נמצאים באותו טירה כמו בקליפ Boys של בריטני? (וגם הוא עם פארל...) ואופטופיק קצר - נראה לי שמאז שעזבתי את פורום "מוזיקה אלטרנטיבית" בעקבות המנהל, נראה שהפורום הזה הפך לפורום "מוזיקה אלטרנטיבית" האלטרנטיבי האמיתי, בעוד אותו פורום (שאני מציץ בו מדי פעם) גוסס... זה יכל להיות אחרת...חבל. אבל כל עוד האנשים החשובים מאותו פורום נמצאים גם פה (חוץ מאחד), אני לא מתלונן.. :)

UYI2 הכי טוב?

טוווווווווב, אם אתה אומר
וג'יי-זי, כמו נאז, לפעמים מוציא יצירות מופת ולפעמים הרבה פחות מזה. אולי נחתום על עצומה להביא את נרי גם לפה? הרי גם אני בקושי כותב פה, לפחות בקושי משתתף בשרשורים שנוגעים לרדיוהד..באמת חבל שעזבת. אוף. זו אותה טירה כמו ב-Boys? וואלה, לא שמתי לב לזה, הבחורות הסיחו את תשומת לבי ;)

אה, וזו לא אותה טירה

שים לב: כאן כתוב שבריטני צילמה את הקליפ בהוליווּד ואילו פה כתוב שסנוּפ ופארל צולמו בריו דה ז'נרו (מה שמסביר את הנוף).

חולוני

New member
אכן, רוב הקליפ צולם בריו..

אבל יש גם כמה שוטים של סנופ ופארל נמצאים מול טירה שנראית בדיוק אותו דבר כמו בקליפ של Boys.. יכול להיות שזאת לא טירה אמיתית, אלא רק סט שהביאו אותו גם לריו... אבל אני די בטוח שזאת אותה טירה.

למעלה