באמת סיימנווו!!!! אני לא מאמינה!!! עכשיו תיכון!!!!!! סופסוף עוזבים את החטיבה המופרעת והמוזרה הזאת!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההה עכשיו...בקשר לתעודה...השליש הזה לא היה לי כוח להשקיע ממש (חוץ מאנגליש ומתמ')...כי קיבלו אותנו לגימנסיה על פי שליש ב..אז הרשתי לעצמי לא ללמוד הרבה...
אנגלית א1- 98 תנ"ך- 90 [היה לי פספוס במבחן..כי היא לא נתנה את כל החומר...אר] ספרות- 95 הבעה- 90 [ בלעט.] לשון- 98 הסטוריה- 98 אזרחות- 95 מתמטיקה- 99 [ חוצפפההההה אי אפשר לקמבן לי איזה 100! התאמצתי!] פיזיקה- 95 ביולוגיה- 100 ערבית- 95 [עזבו הייתי אמורה לקבל 100 אבל זה סיפור ארוך] חנ"ג- 80 [לא טובה בשיט הזה[ מורשת- 95- [ לא הבנתי ממש על מה היא עשתה את זה...לא למדנו כלום]
המורה שלי להיסטוריה למשל לא נונת במבחנים 99...היא חייבת ל"מצוא" איזו טעות קטנה קטנה שתוריד נקודה..אין זה משהו אצלה..היא אומרת שאפאחד הוא לא 100 אפילו לא היא...אבל אני אומרת:אם מגיע אז למה לא?מזו הרשעות הזו?בשביל עוד נקודה?! אבל לפחות במגן היא שקחה אותה..נתנה לי 100..
...נשארה רק הבגרות בהיסטוריה שבוע הבא ואז באמת סיימתי... טוב הציונים שלי: תנ"ך-91...מורה מניאקית!!למה למה המורה הקודמת הייתה צריכה לצאת לחופשת לידה?
...נתנו לנו מורה מזה מניאקית!
ספרות-100.. לשון-95.. היסטוריה-100... ג"ג-90.. מתמטיקה 3 יח"ל-92..ותחשבו שבתחילת השנה נכשלתי..איי עם כוח רצון אפשר הכל... אנגלית 5 יח"ל-90... ערבית-100... חינוך גופני-85...המורה שונאת אותי ממש...ואני רצינית.. לימודי א"י-90... סוציולוגיה-100.. פסיכולוגיה-100... אממ מגנים- מתמטיקה יח"ל 1-..100.. לשון-98... היסטוריה-100... ואממ זייהו..שתהיה לכולנו חופשה נעימה ומהנה ומלאת אורלנדו ואממ לא יודעת אני מאחלת לעצמי שיהיה לי קצת(הרבה) אקשן סופסוף...
ומזה גרועה?סליחה?! לא ראיתי ת'ציונים שלך!כתבת אותם בשירשור הזה בכלל?חחחחח לא..אז נראה ת'ציונים שלך ונחליט אם את גרועה או לא..למרות שלא נראה לי שאת גרועה...