הממ.

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif נו זה ממש ממש מצויין../images/Emo70.gif

ווהוו
קולהכבוד
(אופ אני כ"כ מקורית ><)

../images/Emo39.gif וואוווו

באמת סיימנווו!!!! אני לא מאמינה!!! עכשיו תיכון!!!!!! סופסוף עוזבים את החטיבה המופרעת והמוזרה הזאת!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההה עכשיו...בקשר לתעודה...השליש הזה לא היה לי כוח להשקיע ממש (חוץ מאנגליש ומתמ')...כי קיבלו אותנו לגימנסיה על פי שליש ב..אז הרשתי לעצמי לא ללמוד הרבה...
אנגלית א1- 98 תנ"ך- 90 [היה לי פספוס במבחן..כי היא לא נתנה את כל החומר...אר] ספרות- 95 הבעה- 90 [ בלעט.] לשון- 98 הסטוריה- 98 אזרחות- 95 מתמטיקה- 99 [ חוצפפההההה אי אפשר לקמבן לי איזה 100! התאמצתי!] פיזיקה- 95 ביולוגיה- 100 ערבית- 95 [עזבו הייתי אמורה לקבל 100 אבל זה סיפור ארוך] חנ"ג- 80 [לא טובה בשיט הזה[ מורשת- 95- [ לא הבנתי ממש על מה היא עשתה את זה...לא למדנו כלום]

את צוחקת?../images/Emo2.gif באמת לא השקעת?../images/Emo12.gif

אז איך לכל הרוחות הציונים שלך כאלה מעולים????
גם אני לא הקשעתי ולא קיבלתי ציונים כאלה טובים
טוב אז מה אפשר לאחחל לך? תמשיכי לא להשקיע ככה?
סתם נו
אבת תעודה ממש מעולה! ממששששש

../images/Emo39.gif נאמ, כאילו..

למדתי...אבל אני תמיד לומדת איזה 3 ימים מראש..וזה ירד ליומיים...ואפילו ליום לפעמים...וגם היה לי מזל בחלק מהמבחנים...

R o n i t k a

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo42.gifאיך אני שונאת את המורים

האלה שנותנים 99. אי אפשר לתת עוד נקודה, שיהיה 100. 99. ארגג זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי

זהו...זה באמת מעצבן...

המורה שלי להיסטוריה למשל לא נונת במבחנים 99...היא חייבת ל"מצוא" איזו טעות קטנה קטנה שתוריד נקודה..אין זה משהו אצלה..היא אומרת שאפאחד הוא לא 100 אפילו לא היא...אבל אני אומרת:אם מגיע אז למה לא?מזו הרשעות הזו?בשביל עוד נקודה?! אבל לפחות במגן היא שקחה אותה..נתנה לי 100..

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה מה שקורה לך כשאין לך כוח להשקיע
זהו, שנאה לעד. >< סתם נו
u know i like u alot
(
נומה זה כיף לי להגיד אתזה לאנשים
) תעודה ממש מצויינת

ייאי חופששששש!!!!

חחח טוב עוד לא..לפחות בשבילי...
...נשארה רק הבגרות בהיסטוריה שבוע הבא ואז באמת סיימתי... טוב הציונים שלי: תנ"ך-91...מורה מניאקית!!למה למה המורה הקודמת הייתה צריכה לצאת לחופשת לידה?
...נתנו לנו מורה מזה מניאקית!
ספרות-100.. לשון-95.. היסטוריה-100... ג"ג-90.. מתמטיקה 3 יח"ל-92..ותחשבו שבתחילת השנה נכשלתי..איי עם כוח רצון אפשר הכל... אנגלית 5 יח"ל-90... ערבית-100... חינוך גופני-85...המורה שונאת אותי ממש...ואני רצינית.. לימודי א"י-90... סוציולוגיה-100.. פסיכולוגיה-100... אממ מגנים- מתמטיקה יח"ל 1-..100.. לשון-98... היסטוריה-100... ואממ זייהו..שתהיה לכולנו חופשה נעימה ומהנה ומלאת אורלנדו ואממ לא יודעת אני מאחלת לעצמי שיהיה לי קצת(הרבה) אקשן סופסוף...

תודה מתוקה!../images/Emo9.gif

ומזה גרועה?סליחה?! לא ראיתי ת'ציונים שלך!כתבת אותם בשירשור הזה בכלל?חחחחח לא..אז נראה ת'ציונים שלך ונחליט אם את גרועה או לא..למרות שלא נראה לי שאת גרועה...

אוקיי נתתי קישור סתכלו למעלה../images/Emo6.gif

ואמממ כן אני דיי גרועה בלימודים
תראו בעצמיכן
ואין בעד מה

אורוש47

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif נו קארין.

זו תעודה מצויינת
בלה.
אמאמאמ..... כן נו. ><

אני לא הלכתי להביא../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

התעודה שלי עדיין בבצפר.. אני אקח אותה מתישהו בחודש הקרוב... אין לי כוח ללכת לקחת
אבל אתמול בטקס סיום קיבלתי תעודת הצטיינות אז אני מניחה שהתעודה בסדר גמור
כל הגאונות שמעליי, סחטיין עליכם. ושמישהו יבוא ויגיד שרק פקצות קטנות ומטומטמות אוהבות את אורלנדו! הא! צריכים להראות לאנשים האלה את השרשור הזה...

צודקת..בהחלט צודקת...

חעחעחעעח שיבואו ויראו שאנחנו באמת לא חבורה של פקצות אלא בנות עם ראש על הכתפיים... וכל הכבוד על תעודת ההצטיינות..

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני מרגישה טיפשה לידיכן

אבל נמ שיהיה
מחצית ב': אנגלית-5 יח"ל-85 הבעה-85 הסטוריה-65[היי השתפרתי ב5 נקודות
ממחצית קודמת
] חינוך גופני [עיוני]-80 ערבית-80 תנ"ך-85 אבל בסוף מה שחשוב זה הציוני הגשה,אז קבלו אותם
: היסטוריה-לא ידוע עדיין
תנ"ך-92
ערבית-85 ו100 בבגרות בע"פ:$ הבעה-92
אנגלית-85 לשני השאלונים [למרות שהיא אמרה שהיא תעלה לי,אבל שיהיה היא זונה
]

למעלה