הממ.

../images/Emo10.gif

אף אחחת לא שמה לךב לקישור
נו סתם אני לא מתבכיינת... הנה התעודה הסבירה בהחלט שלי
(נו אז העתקתי מהקישור
אז מה? זה אומר שאין לי זכות קיום
) ולמי שאין כוח שלא תקרא את הערות
בבית ספר שלנו נותנים תעודות הצטיינות טוב התעודה שלי הרבה פחות גרועה ממה שחשבתי ואין לי אף נכשל ספרות-90 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית-(זאת המחנכת שלי אגב) "עלייך להיות יותר מרוכזת בשיעורים" הבעה- 95 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית- (זאת גם המחנכת שלי) "עלייך להשתתף בשיעור באופן פעיל" הבעה בע"פ-75 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית- (אגב את זה לימדה אותנו המנהלת שהייתה לנו השנה אבל היא פורשת) "יש לך מה לתרום לדיון" תנ"ך-62 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית- (אני שונאת את המורה הזאת) "התשדלי להתמיד בעבודתך" מתמטיקה-65 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית- "עלייך לנצל טוב יותר את זמן השיעור ללמידה משמעותית ביכולתך לשפר את השגייך" מדעים-55 התנהגות-טוב הערכה מילולית "היה עלייך להשקיע מאמץ ולנסות לשפר את השגייך" אנגלית-80 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית-ניכרת השקעה במאמצייך הלימודיים" היסטוריה-70 (אגב אני בשוק בקשר לזה במבחן המחצית קיבלתי 32!!!) התנהגות-טוב הערכה מילולית- (זאת מרכזת השכיבה שלנו והמחנכת של ז'1) "מאמץ נוסך ישפר את השגייך" ערבית-60:פ (נו למי אכפת מערבית) התנהגות-וב הערכה מילולית (המורה הכי טיפשה בבית ספר! היא רציני מטומטמת!) "עלייך להתרכז יותר בעבודתך עלייך להשקיע מאמץ ולשפר את השגיך בלימודים" חחחח למי יש כוח? ידיעת הארץ-95 (המניאק אמר לי 98!!!) התנגות-טוב מאוד הערכה מילולית- (המורה כי מעולה שיש בעולם הזה.) "הינך תלמידה שקדנית ורצינית" אומנות-85 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית-השקעת מאמצים והגעת להשגים" מ. מחשב-100 התנהגות-טוב מאוד הערכה מילולית-הינך תלמידה שקדנית ורצינית" שפה ותרבות (גיטרה נו)-100 אין התנהגות הערכה מילולית "על הפעילות בנגינת גיטרה" מ. חברתית (ועדת עיתון) (אין ציון אים התנהגות) הערכה מילולית-על הפעילות בועדת עיתון השתתפת באופן פעיל בפעילות הועדה" באמת? ספורט-70 (אני בשוק הייתי בטוחה נכשל בגלל הריקוד בהגרוע שיצא לי!) התנהגות-טוב מאוד אין הערכה מילולית הערות המחנכת: בפעמים בהם הזדמן לנו לשוחח גיליתי נערה שנונה ובעלת חוש הומור. הייתי שמחה אם היית מביאה צצדים אלה לכיתה וגורמת גם לחברים בכיתה הנאה, כפי שנגרמה לי במהלך השיחות הללו. חופשה נעימה. במהלך השנה עברת תהליך התבגרות, שבסופו כתבת עבודת שורשים משמעותית העדרויות-3 ימים (אני דיי בטוחה שהיו יותר) איחורים-2 (היו הרבה יותר)

נו,לא רע לא רע...

בהחלט לא רע...יש אנשים שהיו מתים לתעודה כמו שלך בובה...
חחח ואת צריכה לראות את ההערה של המחכנת שלי עליי...חחח כפרעליה..איזו חמודהההה...היא אוהבת אותי..

מממ זה תלוי האמת...

על איזו מחכנת את נופלת..למשל מכיתה ז' עד ט' הייתה לי מחנכת שאהבה אותי אבל היא הייתה ממש צבועה ושנאתי את זה...רק בשנה האחרונה הפרצוף האמיתי שלה יצא החוצה...אז לא כל המחנכות טובות אבל אמממ חוץ ממנה שאר המחנכות שלי באמת היו טובות...ואממ בלי להתרברב,בעצם,כשאני חושבת על זה,כל המורות והמורים אוהבים או אהבו אותי...
...לא 'דעת יש בי משהו שגורם להם לחבב אותי..
..

כן זה נכון../images/Emo4.gif

אומנם לא כל המחנכות טובות אבל אני אהבתי כמעט את כל המחנכות שהיו לי
מזל שהמורה שלי לערבית לא מחנכת
ואם היא תיהיה מסכנה הכיתה שתצטרך לסבול אותה! לא ברצינות היא אישה נחמדה אבל טיפשה ברמות!!!!!!!!

למעלה