המסיבה שהייתה בשמ"ע אתמול...

זה פשוט....

אני כיבדת שמיעה...וכמו סוכן חשאי הייתי כל החיים שלי עם שומעים..כי גרתי בערד פעם(כעת בב"ש) ואין שם תרגום, עזרה ומודעות ללקויי שמיעה. לפני 4 שנים עברתי לבאר שבע ובבה"ס שם היה משולב...ובשיק למדתי את שפת הסימנים..שכן רציתי לתקשר עם חירשים.. בקשר שכבדי שמיעה הם סנובים עוד לא שמעתי על זה..אבל מה שכן אני נהנת נורא לתקשר עם חירשים למרות שאני די איטית בסימנים אבל אם סבלנות ורצון אפשר להצליח ב-ה-כ-ל!!!!

המרחפת

New member
היי, את

מתי אני רואה אותך במשרד שלי? (כפי שזה נראה כרגע, שנים עד שיעשו לי מייל משלי)

המרחפת

New member
שפת סימנים, חביבי

לומדים מאנשים בסביבה. מעולם לא לקחתי קורס בשס"י, והרמה שלי סבירה מאד. באשר לשאר הדברים... ישנו גבול דק בין הסתייגויות לבין דעות קדומות. הזהר ממנו.

שאלום לכולם!!:)) ../images/Emo39.gif

מה שלומכם היום??! טובב בקשר למסיבה שהיתה אמש ביום חמישי ה-5.12 שנערך בשמע תל אביב, המסיבה באמת היתה אחלה וכייף היו קטעים מצחיקים שקרה לי ולחברים שלי וממש צחקנו וכל זה, היה נהדר ובתום המסיבה ואחרי זה הלכנו לסנוקר וזה היתה המשחק הראשון שלי כלומר שזה היתה הפעם הראשונה ששיחקתי סנוקר, היו לי הזדמנויות אבל פיספסתי ולא היתלהבתי והפעם אמרתי לעצמי: "מה? תפספסי שוב? לא שיחקת אף פעם" !!:) אז היצטרפתי ושיחקתי ומייד קלטתי את חוקי המשחק וצחקנו תוך כדי משחק היה סבבה לאללה וכבר ארבע וארבעים לפנו בוקר אז התחפפנו כולנו הביתה וזהו!:) וללוחם חשאי וסוכן כפול: למה אתה מדבר לא יפה על המסיבה ועל מה שהיה בשמע?? היית יכול לדבר יותר יפה ובנימוס ולא ככה איך שדיברת... טובב... ביום ראשון חוזרים ללימודים...!! לא עצובים? אני אישית היתי רוצה חופש חודש!! אבל ככה זה החיים.. לומדים..!:) אמא´לה:) צ´או, מצפה לתגובות בכייף
שלכם

כן!

שכחתי להוסיף במה שנופר אמרה, שחבל שהן חירשות נכון, מה זה משנה אם הן חירשות או לא!! אנו בסך הכול בנאדם!!!

אני מבקש להבהיר משהו...

שלא תחשבו שאני יורד על שמע, ממש לא. אני מאוד אוהב את המקום, ומי שמכיר אותי, יודע כמה אני שמח להגיע לשם (אני אפילו מגיע לפעמים לבקר אחרי הצבא בקבוצה שהייתי בה בעברי...) אז שלא תבינו אותי לא נכון. גם הפעילויות בד"כ בסדר. אבל איטליה?... זה מה שלא ממש אהבתי... כל אחד רשאי לאהוב נושאים שונים, ואני לא בדיוק מת על הנושא של איטליה (אם זה היה ברזיל זה היה יותר סבבה).

המרחפת

New member
אני לא לגמרי מסכימה איתך...

אני חושבת שהשאלות עצמן היו יותר מאתגרות מבעבר, וזה יפה שהם השקיעו המון מחשבה בלחפש צורות משחק חדשות על מנת לשנות דברים שלדעתם לא היו בסדר או שדרשו שיפור. היו במסיבה הזו הרבה יותר כבדי שמיעה, יותר מפעם, אתה פשוט לא מכיר את רובם. מה שלדעתי באמת טעון שיפור, זו המוסיקה. דחוף.

צודקת גם לדעתי המוזיקה...

הייתה על הפנים!! כבר שנים לא שמעתי את השיר של בריטני ספירס היט מי בייבי וואן מור טיים! מה שמע כול כך עניים שהם לא יכולים לקנות דיסקים חדשים?... טוב לא נורא מקווה שפעם הבאה יהיה יותר טוב... אגב לדעתי החידון היה לא משהו, הוא נמשך הרבה זמן בגלל שמשה הקריא שמות ובלה בלה בלה... אך באופן כללי היה נחמד, והאוכל היה אחלהההה

עייטן

New member
תגובתי בנושא המסיבה

שלום לכולם. טוב, מי שמכיר אותי כאן יודע היטב את דעותיי ורגשותיי. כמו שאמרתי כבר לפני שבוע, מה אני חושב על שמע. זה עדיין חיובי. אני אתמול הייתי רוב המסיבה מחוץ לשמע, ושם דיברתי עם החברים. הדבר היחידי שתרם לי המקום "שמע" במסיבה, זה הפיצה,גלידה, ומקום מפגש. נורא נהנתי לראות את הח´ברה. בעיקר את מקסים,רביב,עדי ונופר. ולגבי מה שה"לוחם סמוי" אמר קודם על החירשות, שהן נורא יפות וקשה ועד בלתי אפשרי לדבר איתם. אני והוא יחסית באותה גישה. שזה נכון שיש בנות נורא יפות, וזה נורא מבאס שהן חירשות, ואי אפשר לתקשר איתם, כי אני (והלוחם) לא יודעים בכלל את ש"ס. אז ההתחלה תיהיה קשה עד קשה מאד. אצלי מנסיוני, היתה מישהי חרשת שעם הזמן נהייתה חברה נורא טובה שלי, והוכיחה לי שזה שהיא חרשת, זה לא אומר שהיא "פסולה". חומר למחשבה.

LordNor

New member
נראה שמאוד נהניתם במסיבה ../images/Emo13.gif

באמת חבל שלא יכולתי לבוא למסיבה מסיבות אישיות.

Crazy Summer

New member
אררררררג

הצלחתם לעצבן מה זה צריך להיות? "קשה עד בלתי אפשרי לתקשר איתן"?!?! נו בא-מיית!!! כמעט כל החברות שלי (למעשה, במחשבה יותר מעמיקה- כולן!) החירשות, ואני, חירשת בעצמי- יודעות לקרוא שפתיים טוב מאוד ומתקשרות מצויין עם שומעים, בדרך זו או אחרת. אז נא לא לזיין את השכל (סורי על ההתבטאות) עם "קשה" ו"בלתי אפשרי", כי זה כן אפשרי! ניסיתם? לא נראה לי ככה. ואם כן, אז לא ניסיתם מספיק. אולי חשבתם שאם בהתחלה הבחורה לא מבינה אתכם אז ישר צריך להסיק שהיא לא יודעת לקרוא שפתיים או משו, ושזה לא יילך וזהו. אולי לא דיברתם ברור? מהר מדי? אולי אתם נמצאים בתוך מסיבה עם הרבה רעש ואורות מהבהבים של דיסקו שמפריעים להתרכז בקריאת שפתיים? בחייכם, אתם לא יכולים לצפות שכל אחד יבין אתכם ויתקשר איתכם בצורה מדהימה ישר על ההתחלה! לפעמים הדברימ האלה לוקחים קצת זמן.. אז, אנשים.. תחשבו על זה סאמר

המרחפת

New member
הדיסקים הם לא של שמע

שמע שוכר את שירותיו של D.J (אם את מכירה את ראובן... ואני לא יודעת מי עוד עובד איתו) שיתקלט במסיבות (זה, אגב, אחד הדברים שכלולים ב-50 ש"ח שאת משלמת דמי כניסה). התקליטן הוא זה שחייב לשפר, ולדעתי די דחוף. זה נחמד פעם בכמה זמן לשלוף ממעמקי הזיכרון שיר נשכח. אבל לא להפוך את זה לחלק מהרפרטוארק הקבוע. חלק גדול מעבודת התקליטן הוא השילוב בין השירים והתאמה לקהל. גם כאן נראה לי שיש מקום לשפר

כשהתקליטן חירש\כבד שמיעה

זו בעיה, כי יש קושי בהתאמת המוסיקה לקהל.. כמה פעמים כולם אמרו לאחראים בשמ"ע שיש לשפר את רמת המוסיקה, זה לא עזר בכלל!! אולי יש צורך לארגן עצומה

למעלה