המסיבה שהייתה בשמ"ע אתמול...

אם לא שמת לב...

כל השרשור היה מבוסס על המסיבה...

המרחפת

New member
התאמת מוזיקה לקהל

אינה עניין של שמיעה (הרי הקהל לא יבוא לדרוש כל שיר בנפרד, ותקליטנים במועדונים נמצאים על במות מוגבהות) אלא של ראיה. האם אנשים רוקדים או סתם עומדים ברחבה, האם הם נלהבים, האם הם מצליחים להתחבר למוזיקה מבחינת קצב. ראיה ותשומת לב.

טעות, שילוב של שמיעה וראיה..

ובל נשכח (מבחינת החרשים גם שילוב הבאסים), הנק´ פה, שכשאשר התקליטן לא יודע לסחוף את הקהל, ולא פ´ם ראשונה אז זה אומר שהתקליטן לא יודע לתקלט ואם כך אז נשאלת השאלה מדוע מזמינים את אותו התקליטן שוב ושוב ושוב??? אפילו לרקוד לא מתחשק, המוסיקה אינה סוחפת את הקהל, מבחינת הויברציות (חרשים) ומבחינת השמיעה (הלק"ש)...

המרחפת

New member
אם כך

אני בעד לארגן עצומה. נכון שיש סנטימנטים בין התקליטן למארגנים, אבל זה לא עובד ככה. לא הפעם.

Catty

New member
חשבתי ש"שמע" זה לא ממסד חוקתי

אלא שבהחלט אפשר לנסות לגשת ולדבר עם אחד מהאנשים ה"חשובים" בשמע, להסביר את הבעיה, ואת העניין. וכמובן לתת את הבקשה. ושום עצומה... (אלא הפניה של פנים מול פנים לא תעזור...)

המרחפת

New member
חסרונו של האינטרנט

שלא יודעים באיזה טון נאמר כל דבר. בעוד אני דיברתי על העצומה בבדיחות, דני ורביב כנראה לקח את זה יותר ברצינות (משום מה דני חושב שאני בחורה רצינית פחד) לפנות לאחראים- כבר פנו. לשמע פשוט יש יותר מדי סנטימנטים לתקליטן.

Catty

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אז צריך להזכיר להם למי בדיוק המסיבות מיועדות... (וכמובן המוזיקה...)

הופה, נא לא להניח מראש שאיני יודע

להתלוצץ
בנוגע לעצומה כמובן שזה מצחיק ולא רציני, אבל אם כל אחד באמת רוצה הוא יכול לקחת יוזמה ולדבר עם האחראים בשמ"ע, ככל שיתקבלו יותר תלונות, אז ישקלו להחליף את התקליטן (אלא אם כן מטרתם שלא להחזיק אותנו הרבה זמן בדיסקוטק...
)

למעלה