שוב קזיה... אביעד צילם
T TheImpactBoy New member 28/9/07 #143 ../images/Emo6.gif נכון, "אביעד!" "הא?" "צלם אותי!!" "סבבה..." *פלאש* אנשים מתלחששים, "איך הוא אוהב את עצמו... "
../images/Emo6.gif נכון, "אביעד!" "הא?" "צלם אותי!!" "סבבה..." *פלאש* אנשים מתלחששים, "איך הוא אוהב את עצמו... "
T The Cat Woman New member 28/9/07 #142 אני ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif פעם ראשונה שלא יצאתי כמו קופיף
B Beyond The Veil New member 29/9/07 #221 ממש תמונה של פתיחת קליפ כזה../images/Emo3.gif מגניבה, אהבתי
T The Cat Woman New member 29/9/07 #225 ושוב אני תוהה- מישהו שאל אתכם? כאילו... לא זכור לי ששאלתי מישהו
S Shusho New member 29/9/07 #313 עכשיו גם אני אשרשר מנהלים תמחקו את הדברים המזעזע הזה, ביקשתי גם מבעלי המצלמה למחוק והם לא עשו את זה.
S Shusho New member 29/9/07 #330 אז לא זוכרת ממי ביקשתי, אבל בכל מקרה את צריכה טיפת שיפוט ולשים לב איזה תמונות את מעלה, גם אני לא מעלה תמונות ממש גרועות ממפגשים... :S
אז לא זוכרת ממי ביקשתי, אבל בכל מקרה את צריכה טיפת שיפוט ולשים לב איזה תמונות את מעלה, גם אני לא מעלה תמונות ממש גרועות ממפגשים... :S
T The Cat Woman New member 30/9/07 #367 זו לא תמונה מכוערת, איזו הגזמה ../images/Emo12.gif רק שתדעי שיש עוד איזה 10 תמונות שבכלל לא הגיעו לפה- כי אנשים יצאו בהן ממש גרוע. קיצר, סתם הגזמה.
זו לא תמונה מכוערת, איזו הגזמה ../images/Emo12.gif רק שתדעי שיש עוד איזה 10 תמונות שבכלל לא הגיעו לפה- כי אנשים יצאו בהן ממש גרוע. קיצר, סתם הגזמה.
T The Cat Woman New member 29/9/07 #317 מה?! לא נכון! ../images/Emo88.gif אם היית מבקשת ממני הייתי מוחקת... מחקתי מלא תמונות של עלומה ואלונה לבקשתן...
מה?! לא נכון! ../images/Emo88.gif אם היית מבקשת ממני הייתי מוחקת... מחקתי מלא תמונות של עלומה ואלונה לבקשתן...