קשת באקסטזה ועידן
T TheImpactBoy New member 28/9/07 #150 קשת כל הערב היתה באקסטזה ../images/Emo6.gif חיית מסיבות שכמוה.. חח
B Beyond The Veil New member 29/9/07 #223 ככה זה נראה לי: קשת:"למההה???? במה חטאתי שזה קורה ליי??? בסה"כ רציתי מזגן!!" עידן:" 2+2 זה......22?"
V Vampiria in a night New member 29/9/07 #266 אני יודעת. אני גאון! העיקר כולם "בואי לשם" או מיכל עם ההמצאות שלה "עכשיו תעשי את אותו דבר - שם!" למה נראה לך שאני אוותר על מזגן?????
אני יודעת. אני גאון! העיקר כולם "בואי לשם" או מיכל עם ההמצאות שלה "עכשיו תעשי את אותו דבר - שם!" למה נראה לך שאני אוותר על מזגן?????
B Beyond The Veil New member 29/9/07 #282 תכלס! חחחחחחח כי לא ידענו על תגלית המזגן עד שאמרת, ואז אם לא שמת לב- כולנו עברנו לשם!
V Vampiria in a night New member 29/9/07 #287 וגנבתם לי את המקום!!! פאקינג חדרתם לעולמי!!!!!!! והיו מספיק אנשים מחרידים ומפחידים שעשו לי את זה בשירים האהובים עלי... אז גתם אתן? ציפיתי מכן ליותר
וגנבתם לי את המקום!!! פאקינג חדרתם לעולמי!!!!!!! והיו מספיק אנשים מחרידים ומפחידים שעשו לי את זה בשירים האהובים עלי... אז גתם אתן? ציפיתי מכן ליותר
B Beyond The Veil New member 29/9/07 #255 חחחח קשת, בואי נמשיך לעשות פו זה עבד יופי!! את ותגלית המזגן היה פשוט גאוני
V Vampiria in a night New member 29/9/07 #252 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל כך נכון!!!!!!! תקשיבו היה כל כך חם!!!! ואביעד - יש לך בעיה עם איך שרקדתי??? תגיד עכשיו!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל כך נכון!!!!!!! תקשיבו היה כל כך חם!!!! ואביעד - יש לך בעיה עם איך שרקדתי??? תגיד עכשיו!
V Vampiria in a night New member 29/9/07 #271 זה נראה לך אקסטזה?? נראה את התמונות של אריאל (אני לא סגורה על זה) ואז נדבר על אקסטזה..
B Beyond The Veil New member 28/9/07 #166 אווו אלונה! נראה לי שההרצאה שהעברת לי צריכה להיות בתוקף גם עליך
T The Cat Woman New member 28/9/07 #151 אלונה אוחזרת בפלח הישבן השמאלי של איתי O_ס הם כבר לא תמימים!!! הם גדלים כ"כ מהר...
S Super Alonit New member 1/10/07 #458 חה חה!../images/Emo6.gif זה כשדחפנו אותו בניסיונות נואשים לשים לו את הקשת הורודה
T The Cat Woman New member 28/9/07 #157 ../images/Emo99.gifאיתי |קשת ורודה| ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif