המסיבה

Blade Of Fire

New member
מצביע לשמיים!!

אולי משם תבוא הישועה ואני אכנס עם קשת ודנה לפני שהמסיבה תגמר.
 
וואוו,נראה שממש נהניתם:)

אחלה תמונות,אנשים יפים!
 

Shusho

New member
לכולן פחות או יותר...

היו שם כמה שפשוט עברו בחורה-בחורה. וניסו כל שיטה אפשרית. יש לציין שלאף אחד מהם זה לא עבד :). מה לא ברור שבחורות מעדיפות שישבו לידן וידברו איתן, מאשר ידבקו אליהן/ישירו להן בפה מסריח מאלכוהול שירים שהולכים ככה: "שברת את לביייייייייייייייייי שברת את גופיייייייייייי מה אני ייייייעעעשההה בלעדיייךךךךךךךךךךךךךך".
 
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני אגיד לך מה... יש אנשים שפשוט לא מבינים משהו אחר חוץ מזה גם האסף היפה ההוא בסופו של דבר העפתי אותו כי הוא החליא את חיי!!!! ועוד הרס לי את השיר האהוב עלי של נייט. מה נראה לו?? (10th...)
 
וואי גם לך הוא עשה את זה? ../images/Emo6.gif

אידיוט... הוא באמת חושב ששירים מזרחיים זה מה שיכבוש את ליבה של חובבת הנייטוויש הממוצעת? :S ועוד עם המבטא הרוסי-שיכור שלו
 
אז זה מה שאמרת לי!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

וכן.... שמת לב כמה אנשים נדבקו אלינו?? ועוד מילא תדבקו... אבל בשירים הכי טובים? ההוא עם השירים המזרחים פשוט השמיד לי את אהבתי לאנטר. אני לא חושבת שהשיר יהיה בשבילי אי פעם אותו דבר!!! וגם לא 10th man down שאיזה שמוק הרס לי אותו.....!!! אבל היה כיף למרות הכל. היו רגעים....
 

shirlapes

New member
לי את אמרת שלא תזכרי ../images/Emo3.gif

היי, קוראים לי הילה
והיה מאד מאד מאד כיף! וההוא שאמרת לי להתרחק ממנו... "פדופיל" היא הגדרה מדוייקת. נתחיל מזה שהוא אמר לי שאני "זקנה", הוא גם כפה את עצמו על כל אחת. אני לא זוכרת מה בידיוק עשיתי לפני אבל פתאום הוא בא ומשך אותי...בלעאכחס. קרצייה.
גם ככה הייתי בטראומה אחרי הזקן שרדף אחריי בדרך...
 

Shusho

New member
הממ... ../images/Emo13.gif

היה כיף! אני חושבת. התכוונתי לשכר את עצמי או משהו כי המוזיקה לא היתה לטעמי במיוחד בהתחלה, אבל אחרי שהבטיחו לי שאוכל להכנס מהאלטרניב למסיבת נייטוויש זה לא קרה... זנות היו כמה קטעים טובים (וכמה שפחות... עם בחירת מוזיקה קצת בלתי אפשרית לריקוד, אבל עידן שם לב די מהר והחליף), אני שמחה שכמעט כל הפורום בא :) הבעיה עם מסיבות שלא מוגבלות בגיל זה ש א. אנשים עושים שטויות קצת מיותרות כמו לרדוף אחרי אנשים עם סרט ורוד, די, יש גבול ב. צריך למשכן את הבית כדי לקנות בירה ג. באים פדופילים ומתחילים פשוט עם כל בחורה אפשרית. אני חושבת ששברתי שיא עם מספר האנשים שנדבקו אלי (ואל דנה... וקשת... ועלומה... ו... אה.. כל בנות הפורום בערך...) בצורה די מחרידה כולל לבוא ולשיר לי שירים מזרחיים... חבל שאין Ignore במסיבות :) וזהו! הכרתי כמה אנשים חדשים בפורום :) היה נחמד להכיר, גיל ו.. אה.. זו שאמרתי לך שאני לא אזכור את הניקניים שלך. מי את?
 

סנעיר

New member
../images/Emo41.gifהתפתחויות מפתיעות בפרשת התמונות הכחולות../images/Emo2.gif

הרגע שלחתי לאנשים תמונות במייל. כשהוספתי אותן כקובץ מצורף הן לפתע הופיעו בצבען הטבעי
תרגיל תרגיל תרגיל
 

סנעיר

New member
בינגו!

לא תצליחו להתחמק מהתמונות האלה
קזיה ויאיר בעיצומה של עסקת סמים, גיל עושה כושר על צינור בצד
 

היויו

New member
אמרתי לך לעשות אלבום בתפוז!!

לא צריך להקטין, לא צריך להעלות אחת אחת,אין כמעט בעיית מהירות....
 

סנעיר

New member
מצטער,

אני לא לוקח עצות מבני 30, ועוד מטאליסטים...
סתם נו. באמת חשבת שאני אזכור? לא סתם אני טוען בעקשנות שאני הסבא פה.
 

היויו

New member
../images/Emo2.gif מה ז"א לא מצליח להתקין??

מקסימום תסיר ותתקין שוב, בדרך כלל זה עובד. אבל גם אם לא - פשוט תעבוד קשה ותעלה לפה את כל 400 התמונות שצילמת כדי לא לרקוד
 

היויו

New member
בואנה, רק עכשיו שמתי לב...

עד כמה הטבעת נישואין שלי בולטת
. חולה על הטבעת הזו
ובמי שבאה איתה...
 
למעלה