טוב, לבינתיים ניצלתם האינטרנט שלי ותפוז התאחדו נגדי וההעלאה איטית מדיי. אבל זה עוד יגיע...
ס סנעיר New member 29/9/07 #344 טוב, לבינתיים ניצלתם ../images/Emo123.gif האינטרנט שלי ותפוז התאחדו נגדי וההעלאה איטית מדיי. אבל זה עוד יגיע...
טוב, לבינתיים ניצלתם ../images/Emo123.gif האינטרנט שלי ותפוז התאחדו נגדי וההעלאה איטית מדיי. אבל זה עוד יגיע...
V Vampiria in a night New member 30/9/07 #357 XDDD אני גם חושבת יאללה תעלה את הכל כבר! נראה לי רק לי ולעידן לא אכפת מהתמונות ודווקא חושקים לראותן.... ואנחנו בטח יצאנו הכי גרוע
XDDD אני גם חושבת יאללה תעלה את הכל כבר! נראה לי רק לי ולעידן לא אכפת מהתמונות ודווקא חושקים לראותן.... ואנחנו בטח יצאנו הכי גרוע
ס סנעיר New member 30/9/07 #361 - "פעם אחרונה שאני אומר לך, כשאני חוזר הביתה אני רוצה ת'חביתה שלי מוכנה!" - "הא תראה! ציפור!"
B Beyond The Veil New member 30/9/07 #427 אוי לא ../images/Emo6.gif האמת שמתאים לי דווקא התגובה, אני סוג של אסטרונאוטית
L lacrimosa girl New member 30/9/07 #401 יש לך מזל-אראה אותך רק בהופעה ואז לא אהרוג אף אחד /tapuzforum/images/emo46.gif
ס סנעיר New member 30/9/07 #363 לה לה לה...אין פה כלום...|שורק ובוהה באוויר| מהר מאוד היא הבינה שאין לה סיכוי לברוח וקיבלה את הפלאש בהכנעה.
לה לה לה...אין פה כלום...|שורק ובוהה באוויר| מהר מאוד היא הבינה שאין לה סיכוי לברוח וקיבלה את הפלאש בהכנעה.
D DarkSideOfTheMoon16 New member 30/9/07 #426 אתה..../images/Emo196.gif היית במיקרה בת'ריון ודרקוניאן.?
D DarkSideOfTheMoon16 New member 30/9/07 #431 כי ניראת לי נורא מוכר בגלל שאני כניראה רואה אותך בכל הופעה שאני הולכת אליה בערך