המסיבה

Beyond The Veil

New member
היי היי, מר צלם! (../images/Emo3.gif)

אני דורשת לא לראות פה תמונות שלי, אם בכלל יש לך, בתקווה שאין.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך לגבי התמונות!!!

אני לא מבינה את הקטע... גם אני בטח יצאתי נורא זוועה בחלקן מהסיבה הפשוטה שאליאור החליט שהאוזן שלי היא אטרקציה O_ס אבל ממש לא איכפת לי שיפרסמו אותן. הן צולמו ברגעי אמת של הנאה צרופה ומשקפות בדיוק את האווירה
אז יצאנו מכוער... אז מה!!!

גם לי היה ממש כיף לראות אותך../images/Emo9.gif

ובכלל את כולם... אוהבת אותכם כל כך!
הייתה מסיבה ענקית, ממש אחלה מוזיקה, וכל הכבוד לעידן, אביעד ואיתי שארגנו את המסיבה הזאת
מלכים את כולכם.
היה ממש כיף, זכיתי באמרנת'
~מקפצצת לי~ ובאופן כללי היה לילה מצויין שלא ישכח.

A Hilit

New member
אז איך היה?

חשבתי שישימו שירים של נייטוויש לא'דעת למה.. אולי בגלל שהיה כתוב על הפלאייר שזה אממ איך להגדיר? "ערב שכולו נייטוויש"? הא נכון.. >> בכולופן, היה דווקא ממש מגניב לראות את כולם שוב.. באמת התגעגעתי לכולכם
גל עידן ומיכל- אתם יודעים לרקוד!
עמדתי מאחורי גל בהתחלה וממש פחדתי שהיא תוציא לי עין אומשו..
רציתי גם לעשות האדבאנגים עם הראש אבל פחדתי שהשיער שלי ייראה כמו חתול מת.. קיצר, היה ממש מגניב ומשעשע ואני לא יכולה כבר לחכות להופעה =]

היויו

New member
XD

היי! אני עשיתי הדבנגינג כזה שכואב לי עכשיו הצוואר ,בייחוד איך שכל הערימת שיער הזו שיש לי התנופפה לה שם לכל כיוון. אל תשאלו איזה קשרים יש לי עכשיו !! XDXD

היויו

New member
תני לי לנסות לנחש...

כאילו הרגע חזרנו מ-40 שנות עבדות במצרים בה הרמנו שקי מלט של 50 קילו במשך 18 שעות ביממה??XD אה,רגע זה מחג אחר :-S...
לא משנה. ותחשבי שהבוקר (כן,בוקר... 11:30... LOL) מור עולה על המיטה, מתיישבת לי על הרגליים, קמה, מתיישבת לי על החזה,קמה, מתיישבת לי על הראש כשהפנים שלי ב-90 מעלות למצבן הטבעי.וכל מה שיוצא לי מהפה זה "....אאאאעעעאאע....אאאעעעעאעע...הצווואר......אאאעעעעאאעעע....איהאיהאיהאיהאיהאיההצוואר....אעעאעע.." XDXD ROTFL

נראה לי קרה לי משהו בסגנון....

עד עכשיו אני בקושי קמה מהכסא שלא נדבר על לשכב במיטה... שזה בכלל קשה לי להגיע למצב הזה

Beyond The Veil

New member
כן, אני חסרת מעצורים במצבים כאלו ../images/Emo9.gif

סליחה לכולם על ההתפרעות שלי אתמול, לזה אני רגילה
לא הייתי מגדירה את זה כ-"יודעת לרקוד" אלא כ "סתם זורקת את הגוף מצד לצד בתקווה שאני לא אראה כמו אוטיסטית חסרת רטלין
אבל כן, ממש ממש נהניתי, אחד הערבים היותר כיפיים שלי, אתם כולכם אחלה (למרות שעמדתם כמו פוצים ולא עשיתם כלום
) וממש היה לי כיף לראות את כוווולכם ולהכיר את אלו שלא הכרתי (מי שלא הכיר אותי לפני זה- אני לא כזו פעילה בד"כ, אני לא על רטלין או משהו אז- עמכם הסליחה על הפחד והבלבול
)

Blade Of Fire

New member
זה הכל אשליה

האדבאנגינג ואייר גיטאר זה סתם העמדת פנים שתירוץ שאני לא יודע לרקוד

The Cat Woman

New member
השיער שלי נראה ככה ../images/Emo6.gif אבל אספתי אותו

אז בסוף יצא בסדר...

היויו

New member
בוקר טוב... ../images/Emo42.gif

כן, לפני חצי שעה התעוררתי.איזו חמודה אשתי שלי, שנתנה לי לישון עד שעה כזאת
. היה באמת אחלה,היה כיף לפגוש ולהכיר את כולכם ולהשתולל כמו שלא עשיתי כבר באמת המון המון זמן
. תודה באמת למארגנים - איתי, אביעד ועידן. היו גם קטעים של הזיות מטורפות, כמו הפריקים הדפוקים שהיו שם והזקן (לא אני!! באמת זקן!! הוא היה בן 900 בערך, הרגשתי שוב בן 18
),חלק מהמוזיקה שעידן שם פתאום שלא היתה קשורה (מה זה היה השיר-ביצפר-קווה-קווה-דלאומה הזה שהיה באמצע? מה זה לא קשור לכלום XDXD).. ואחד הקטעים ההזויים ביותר היה לראות 5 חבר'ה יושבים באמצע מדרכה בת"א ב-5 בבוקר ושותים קפה מתרמוס.. LMAO XD. אבל תודו שהיה אחלה קפה !!
.תודו!! יאללה, אני אעלה תמונות יותר מאוחר, את המעטות שצילמתי (באמת מעטות).

Beyond The Veil

New member
וואו, הזקן הזה היה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיי

הבנתי שזו קייסי ואבא שלה, איש מגניב שאוהב מסיבות כאלו
אני אצטט את עידן (הדיג'יי) כמו שהוא אמר לפני המסיבה: "הוא פרופסור זקן מגניב כזה, מהאלו שבהופעות עומדים בצד, מדי פעם מזיזים קצת את הראש ואז חוזרים אחורה ומסתתרים" חחחח היה ממש מצחיק לראות את זה ובהתחלה שכחתי שעידן ציין את זה לפני המסיבה אז אני לא זוכרת עם מי זה היה אבל התחלנו לפתח תאוריות על זה שהוא זקן עשיר והיא יוצאת איתו רק בגלל הכסף וזה היה ממש מצחיק

למעלה