המסיבה

בדנתמ

New member
../images/Emo6.gif האמת ש...

האמת שהתכוונתי יותר לממש ביום ההופעה, לפני שהיא תתחיל...

הממ כרגע אין עוד משהו רישמי,

אבל אני מניחה שהרבה אנשים יבואו מוקדם בשביל לתפוס את השורה הראשונה, אני לפחות מתכוות לעשות את זה. אפשר להפוך את זה למפגש של ממש כדי שלא ישעמם לחכות :]

../images/Emo45.gif

באיזו שעה אתם מתכוונים לבוא באמת? כי ההסעה שלי היא עם בנאדם חביב שהוא לא מהפורום, וכדאי שאני כבר ארגיל אותו לרעיון שאנחנו באים מוקדם

A Hilit

New member
בבקשה שיהיה שלישי |מחזיקהאצבעות|

אני בטיול.. מה שמזכיר לי ללכת לישון עכשיו כי אני יוצאת עוד איזה 5 שעות
לילה טוב לכולם..

Blade Of Fire

New member
וואו, היה ערב כל כך מדהים!

נהניתי כמו שלא נהניתי המווווווווון זמן והתפרעתי כמו שלא עדיתי המון שמן, וזה כולל צרחות של השירים! וסוספוף ראיתי באמת את רוב הפורום הזה, אנשים טובים שאני נהנה לפגוש כל פעם מחדש! זו המסיבה הראשונה מזה הרבה זמן שאני מכיר בערך 60% מהאנשים שהיו שם. באמת... אביעד ואיתי עשיתם עבודה מצוינת!!! עידן תקלט כמו מלך ושם מוזיקה מעולה! אני לא מבין למה ציפיתם ש*כל* הערב יהיה *רק* מוזיקה של נייטוויש... הרי היה בפלאייר שזה הולך להיות מוזיקה של נייטוויש+פאוור+גות'+דום... אתם לא יכולים להגיד שלא נהניתם מהמוזיקה כשהיה ראפסודי! ועכשיו, לאכול משהו! (ולא שניצלים... איך לעזאזל הגעתי לאלנבי בשביל שניצלים!?)

Kezia

New member
אני דווקא חשבתי שחבל

שאני מכיר כל כך הרבה אנשים שם. ציפיתי למסיבה קצת יותר גדולה ולא מסיבת פורום נייטוויש + כמה אנשים. בכל מקרה זאת המסיבה הראשונה כבר הרבה מאוד זמן שבאמת נהניתי מרוב המוזיקה שלה.

הוא חישב

גם את אלו שיצאו ונכנסו... ככה שאם את ועידן נכנסתם ארבע פעמים (את שלוש נראה לי) זה כבר הופך אתכם לשבעה אנשים אז זה מסתדר

10th Man Down

New member
היה חזק כ"כ!!

אחד הלילות היותר טובים!
האמת שעדיין לא ישנתי מאז. ז"א, הייתי בבית ב7, הלכתי לישון וקמתי ב8 וקצת כדי ללכת למימדיון עם משפחה
ועכשיו חזרתי משם :| אני מנסה להחזיק ער עוד כמה שעות וללכת לישון בשעה הגיונית...אז דילגתי על לילה, חפיף.
ממש נהניתי לראות את כולכם, היה ערב מוצלח מאוד :) שמחתי גם לפגוש לראשונה חברי פורום שלא פגשתי מעולם- הילה, גיל ויאיר (אתה לא נראה כזה זקן!
). מקווה שלא שכחתי מישהו
השניצל היה חביב
קצת כאבה הבטן אח"כ אבל לא נורא. אה, כן, והצוואר שלי הורג אותי
והמימדיון לא עזר בדיוק בקטע הזה
ככה שדי קשה לי להזיז את עצמי כרגע, מוכה שכמותי

The Cat Woman

New member
../images/Emo6.gif כתבת בערך מה שאני כתבתי... חחחח

גם לי כואב הצוואר
וגם לי השניצל הביא קצת באסה... אב כן, וברור שיאיר לא נראה זקן! הוא כולה בן 30! דוד שלי בן 30 ונראה בערך אותו הדבר...

סנעיר

New member
ילד, אתה מדבר בכסף קטן...עודף...פינאטס!

זה ברור שהיא תסכים בסוף, אתה רק צריך לשלוף ת'ירוקים, כמוני

Mr Gil16

New member
3.70 זה לא כסף קטן

זה מספיק לנסיע באוטובוס עירוני בב"ש ועוד נשאר לך עודף 10 אג'!!!! או שבע בזוקות ועשרים עגורות עודף. או שבע שטיחים. או שלוש סוכריות על מקל בזוקה ועשרים אג' עודף

למעלה