המסיבה

סנעיר

New member
הם היו כ"כ חמודים, בדרכם האפלה...

שהייתי חייב להדחף

היויו

New member
חחח אני בעד המנגנון,לחלק לכולם!!

גם אני צריך אחד כזה... <שונא להצטלם,בד"כ הפילם נשרף או שהמצלמה עוברת תאונה מוזרה כתוצאה...>

היויו

New member
אה כן... הקפה ההזוי ההוא על המדרכה...

איזה שוס זה היה. כמעט אספרסו, בחום המתאים,במקום המתאים ובזמן המתאים. אכן, אין כמו אשתי שלי
<ועלומה שוב הצליחה לחמוק מעיני המצלמה, למרות שאני בטוח שהיא היתה שם, ליד גיל...>

סנעיר

New member
וככה הכל נגמר-

סיום ראוי לערב אדיר
יאיר, מסור ד"ש ותודה לאישה, בזכותה הצלחתי להגיע בשלום הביתה

Lillith Dirge

New member
:(

לא יכולתי לבוא. אני מבינה שהיה ממש טוב. לא היה לי כסף גם לזה וגם למגפיים חדשות >< וגם לנסיעה להופעה. שעולה מלאאא כסף. בלאט. לא משנה :] העיקר שניהנתם. ומצפה לראות אותכם נבלות בהופעה :D

tbents

New member
*מתה מקנאה*

איך שיצא החג כולי חושבת לברוח מהבית של אחותי ולבוא ): אוף.. העיקר שנהניתם.. >< לפחות ההופעה שבוע הבא
עדיין מקנאה ><

The Cat Woman

New member
הדיג'יי זה לא עידן שלנו... זה עידן אחר

כותב פה לפעמים כדי להודיע על מסיבות וזה- הכינוי שלו זה progman2 או משהו כזה. אמ... חבל שלא אמרת לי שלום או משהו, כל המסיבה תהיתי מי זאת הבחורה הזאת (=את)
ובקשר לסליפינג סאן- אוףףףף למה לא הייתי שם, למה?!?!?!
הקטע הזוגי לא מעניין גם ככה (עד שיהיה לי שותף לאהבתי לנייטוויש ולחיים
), והיינו יכולים לעשות כמו במסיבה במועדון ההוא בנמל- פשוט לעמוד בשורה ולחבק כזה אחד את השני כאילו אנחנו באיזה גראנד-פינאלה של אירוע משפחתי

היויו

New member
ברור לך שהוא לא חייב להיות שותף לאהבתך לנייט

אם בני הזוג שלנו היו קופי שלנו, החיים לא היו מעניינים בכלל, שלא לדבר על איזה מלחמות היו בנושא טאריה-אנט:כן או לא... במילים אחרות - תמצאי לך מישהו ששותף לאהבתך לחיים ושאוהב אותך קודם. ואם על הדרך הוא גם ישמע את נייט - מה טוב.

The Cat Woman

New member
הוא רק צריך להסכים בנושא הסלואו בחתונה...

סליפינג סאן כמובן ולמה יש לך נטייה להיטפל לזוטות?
זה בכלל לא היה העיקר בהודעה. אתה הורגגג אותי!

סנעיר

New member
כן כן, הכל דיבורים ../images/Emo3.gif

נראה אותך אומר את זה כשהחבר הראשון של אחת הבנות שלך יבוא לאסוף אותה עם מזרחית כבדה בוקעת בפול ווליום מהסובארו פשע שלו

Brombit

New member
ללא כותרת ../images/Emo115.gif

קודם כל, היה ממש כיף
היה נחמד לראות את כולם, למרות שזיהיתי רק את אלה ששמו תמונה בפורום ואת אלונה שאמרה לי שזאת היא... את השאר זיהיתי לפי מה שכתבתם כששמתם את התמונות. אבל אני כבר אבוא לעוד מפגש ואז אני אוכל להכיר את כולם כמו שצריך. - הייתי באמת רוב הזמן לבד (כמו שעלומה אמרה לי: "את נראית ממש בודדה"), אבל היה כיף גם סתם להסתכל על אנשים... אפילו בסוף עם Sleeping Sun כשכולם רקדו בזוגות, נהניתי לרקוד לבד ריקוד משלי
אז בכל מקרה תודה לעידן, אביעד ואיתי שארגנו, למרות שקודם בכלל לא ידעתי שאתם ארגנתם את זה ועד עכשיו לא ידעתי שעידן היה ה-DJ
) - במשך כל המסיבה אבא שלי עמד בחוץ כדי לשמור עלי, וכדי שלא ידאג שלחתי לו פעמיים SMS עם המספר 12 (כשאומרים את זה ככה זה נשמע כמו הסבר על הצבעה ל'כוכב נולד'...), וכשהמסיבה נגמרה הוא אמר לי ש"המוזיקה ממש כיפית" וביקש ממני למצוא לו שיר אחד שמצא חן בעיניו במיוחד

היויו

New member
זו לא אשמתי!! שיפסיקו לקרוא לדבר הזה "רחוב"!!

אני חיפשתי רחוב הש"ך, או רחוב הרב ש"ך. אבל זה לא רחוב... זה בקושי סימטה... אולי סימ...
חיפשתי את זה בEMAP ולא מצאתי, אז מה אני אשם שהGPS המסכן שעשה בול מה שאמרתי לו, פשוט לקח אותי למקום הלא נכון? (נכון מבחינתו, לא מבחינתי...) וכשאני שואל אנשים איך מגיעים ,אומרים לי "סלמה, בערך באמצע ,פינת הרצל, בערך באמצע...". הGPS לא יודע מה זה "בערך באמצע"! הוא יודע כתובת. תנו לו כתובת - הוא מלך. אבל ככה? פחחח...

The Cat Woman

New member
חחח העיקר שיאיר התלהב שיש לו GPS ../images/Emo6.gif

די זה החלק שהכי הצחיק אותי בכל הערב הזה... שאחרי כל ה"זה לא דרך מסובכת וגם ככה יש לי GPS!" בסוף אני הגעתי בלי GPS ובלי להסתבך אפילו טיפה... ואתם מצאתם את עצמכם בבני ברק
והיי- לא כל הזמן הייתי עם ידיד שלי, כדי לאסוף אותו ואת נועה נסעתי לבד! אה וגם מי שהיה באוטו יכול להעיד שהוא ניסה לעזור לי ולכוון למוסד וצעקתי עליו "שתוק כבר! אני מכירה את הפאקינג דרך!"
קיצר היה מצחיק האמת שהלהיט של הערב מבחינתי היה הקטע שנכנסתי למוסד והדבר הראשון היה לצרוח "שירותים!!!!!!!!" ולרוץ במדרגות. די אמאלה... לא יכלתי יותר! תשאלו את אלונה- הלכנו לקנות שוקולד וכל הדרך אני מתלוננת שיש לי פיפי ולמה אני לא גבר

lacrimosa girl

New member
אני, סוףסוף

אז סוףסוך, באה בחפירה שלי על הערב המקסים שהיה. ^^ [רק עכשיו קיבלתי גישה למחשב =/] אז ככה: נסענו להנאתנו אני גיל ויאיר, לצלילי מוזיקה נהדרת ולקולו של מר GP המעצבן, שהוביל אותנו היישר אל.... דוסלנד, הידועה גם בשמה בניברק. אחרי שהבנו שהמוסד לא יהיה צמוד ל"ועדה הציבורית לענייני שעטנז" [אכן חוכמה מרובה
] וגייסנו עזרת אנשים מועילים הגענו למקום הנכון [: הצטרפנו לקזיה, ג'ים [בלי שיער
] ופותינקה ואז גם הצטרפו נועה ענבר דייב אלונה ואליאור, ואיכשהו נעשנו מלא אנשים :O אבל היה נחמד. ^^ אלונה נעלמה בדיוק כשרציתי לפתוח במבצע "צרף-לפורום" על החברה עם חולצות נייט שעמדו ממול. וכשהיא חזרה כבר היה טיפלה מאוחר
הקטע ההזוי: אליאור הביא לי כסף
זה היה ממש מצחיק! אני ונועה כזה מחליפות מבטים "הוא באמת מביא לי כסף O_O"
[אני אחזיר לך בהופעה ^^] בלהבלה נכנסנו פנימה ועל ההתחלה פוצצו לי את האוזניים עם ווית'ין
אז ברחתי לשירותים בעזרת גל [
] ובערך בשלב הזה אנשים התחילו "לרקוד" והנה הבהרה: אני לא רוקדת!! אני נראית כמו פיל אפילפטי ומסוכנת באותה מידה. אז כל מאמציכם היו די מטופשים
מאזו.
המוזיקה היתה נהדרת!! חוץ מ, שוב, ווית'ין, אבל זה רק כי אני סולדת מהם אישית [: היו שירים ממש כיפים, והיה כ"כ משעשע לראות את כולם עושים כאילו הדבאנגים באותו קצב
מקסימים שלי. [הו, והלהלה סונג הזה שהיה באמצע היה נהדר! יכולתי לשמוע את עצמי [:
] כן, נזכרתי למה אני לא אוהבת מסיבות כאלו בד"f- הווליום ._. רק עכשיו האוזניים שלי חזרו לתפקוד מלא. וגם – הגעתי צרודה והכל... ולצעוק כי אני לא שומעת את עצמי לא עזר
אני די חסרת קול. ונשמעת כמו קרפדה מצודדת.
הו וזכיתי באמרנת' ^^ אם כי אין לי כ"כ מתי לבוא לקחת
לא נורא. לסיכום? אתם כאלו אנשים מדהימים!!!! שכחו מתומאס, תעשו לי אתם ילדים!!! |מאוה|
אוהבת אתכם מכאן ועד הלסינקי, גם אם אני מאיימת עליכם במוות עקב העלאת תמונות ושות'. ><

היי ../images/Emo13.gif

אני לא הכי קשורה אבל הייתי במסיבה הזאת ומישהו מפה צילם אותי, והייתי רוצה לקבל את התמונה לא אכפת לי אם אפילו מי שצילם יעלה את זה לפה
אני זאתי עם התוספות שיער השחור-לבן. אה וד"ש מפורום אופנה אלטרנטיבית, תקפצו לבקר

למעלה