אני, סוףסוף
אז סוףסוך, באה בחפירה שלי על הערב המקסים שהיה. ^^ [רק עכשיו קיבלתי גישה למחשב =/] אז ככה: נסענו להנאתנו אני גיל ויאיר, לצלילי מוזיקה נהדרת ולקולו של מר GP המעצבן, שהוביל אותנו היישר אל.... דוסלנד, הידועה גם בשמה בניברק. אחרי שהבנו שהמוסד לא יהיה צמוד ל"ועדה הציבורית לענייני שעטנז" [אכן חוכמה מרובה
] וגייסנו עזרת אנשים מועילים הגענו למקום הנכון [: הצטרפנו לקזיה, ג'ים [בלי שיער
] ופותינקה ואז גם הצטרפו נועה ענבר דייב אלונה ואליאור, ואיכשהו נעשנו מלא אנשים :O אבל היה נחמד. ^^ אלונה נעלמה בדיוק כשרציתי לפתוח במבצע "צרף-לפורום" על החברה עם חולצות נייט שעמדו ממול. וכשהיא חזרה כבר היה טיפלה מאוחר
הקטע ההזוי: אליאור הביא לי כסף
זה היה ממש מצחיק! אני ונועה כזה מחליפות מבטים "הוא באמת מביא לי כסף O_O"
[אני אחזיר לך בהופעה ^^] בלהבלה נכנסנו פנימה ועל ההתחלה פוצצו לי את האוזניים עם ווית'ין
אז ברחתי לשירותים בעזרת גל [
] ובערך בשלב הזה אנשים התחילו "לרקוד" והנה הבהרה:
אני לא רוקדת!! אני נראית כמו פיל אפילפטי ומסוכנת באותה מידה. אז כל מאמציכם היו די מטופשים
מאזו.
המוזיקה היתה נהדרת!! חוץ מ, שוב, ווית'ין, אבל זה רק כי אני סולדת מהם אישית [: היו שירים ממש כיפים, והיה כ"כ משעשע לראות את כולם עושים כאילו הדבאנגים באותו קצב
מקסימים שלי. [הו, והלהלה סונג הזה שהיה באמצע היה נהדר! יכולתי לשמוע את עצמי [:
] כן, נזכרתי למה אני לא אוהבת מסיבות כאלו בד"f- הווליום ._. רק עכשיו האוזניים שלי חזרו לתפקוד מלא. וגם – הגעתי צרודה והכל... ולצעוק כי אני לא שומעת את עצמי לא עזר
אני די חסרת קול. ונשמעת כמו קרפדה מצודדת.
הו וזכיתי באמרנת' ^^ אם כי אין לי כ"כ מתי לבוא לקחת
לא נורא. לסיכום? אתם כאלו אנשים מדהימים!!!! שכחו מתומאס, תעשו לי אתם ילדים!!! |מאוה|
אוהבת אתכם מכאן ועד הלסינקי, גם אם אני מאיימת עליכם במוות עקב העלאת תמונות ושות'. ><