החיבוק שאחרי...
L lacrimosa girl New member 30/9/07 #404 *מוות* /tapuzforum/images/emo88.gif אולי אני כן אהרוג אותך :S
ה היויו New member 30/9/07 #405 XDXD איתי בפעם הבאה תשים ג'ל שיתפס ככה. ואז לא תצטרך לנער את הראש, זה יראה כאילו אתה כל הזמן עושה הנדבנגינג XD
XDXD איתי בפעם הבאה תשים ג'ל שיתפס ככה. ואז לא תצטרך לנער את הראש, זה יראה כאילו אתה כל הזמן עושה הנדבנגינג XD
ס סנעיר New member 30/9/07 #393 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב, לא מצחיק...יש זקנות רוסיות שמסתרקות ככה
1 10th Man Down New member 30/9/07 #412 וואי, הזוועה יש לך מזל שאין לי כוח להיכנס לאדמין ולמחוק (או לחילופין- להיכנס לאדמין ולחסום )
T The Cat Woman New member 30/9/07 #419 אם שאלתם את עצמכם איך איתי יראה עם שיער קצוץ אז פשוט תורידו את החלק העליון של התמונה גאלח טבעי!
1 10th Man Down New member 30/9/07 #411 חחחחחח זה נראה בתמונה הזאת כאילו אני מנסה לרמוז להם שאני רוצה לרדת למטה איזה קטע שזה באמת מה שקרה
ה היויו New member 30/9/07 #406 תשמע בחורצ'יק, זקן זקן, אבל לא צריך להגזים... אצלי עוד יש שייערה או שתיים שחורוית על הראש. חוץ מזהיי.. לא אוהייב מכבייי, עויישה לי גזייים....
תשמע בחורצ'יק, זקן זקן, אבל לא צריך להגזים... אצלי עוד יש שייערה או שתיים שחורוית על הראש. חוץ מזהיי.. לא אוהייב מכבייי, עויישה לי גזייים....