לא להשמיד אותה, אבל להחליף איתה מערכת חילוף חומרים ;(
T The Cat Woman New member 29/9/07 #312 אוי דנה אני כ"כ אוהבת אותך.... ../images/Emo23.gif נראה לי שהחיבוק שדפקתי לך במסיבה ממחיש את זה -P אני מתה על הפרגון שלך ומסכימה איתך לחלוטין.... אלונה חבל שהיא לא קולטת את זה בעצמה. ציטוט של אחותי: "אהה את נוסעת עם אלונה? איזה ילדה יפה היא... מדהימה!!! " אחותי גם חושבת שאיתי חתיך.... כל פעם שהיא רואה תמונה שלו (במסנג'ר או משהו) היא כזה- הוו הנה הכוסון הזה...
אוי דנה אני כ"כ אוהבת אותך.... ../images/Emo23.gif נראה לי שהחיבוק שדפקתי לך במסיבה ממחיש את זה -P אני מתה על הפרגון שלך ומסכימה איתך לחלוטין.... אלונה חבל שהיא לא קולטת את זה בעצמה. ציטוט של אחותי: "אהה את נוסעת עם אלונה? איזה ילדה יפה היא... מדהימה!!! " אחותי גם חושבת שאיתי חתיך.... כל פעם שהיא רואה תמונה שלו (במסנג'ר או משהו) היא כזה- הוו הנה הכוסון הזה...
T The Fantasy New member 29/9/07 #334 יוו איזה חמודה../images/Emo9.gif מתה עלייך../images/Emo23.gif!!!!!!! וכן, גם אלונה וגם איתי מהממים אבל לא רק הם, כל האנשים בפורום הזה ממש יפים כולל אותך
יוו איזה חמודה../images/Emo9.gif מתה עלייך../images/Emo23.gif!!!!!!! וכן, גם אלונה וגם איתי מהממים אבל לא רק הם, כל האנשים בפורום הזה ממש יפים כולל אותך
S Super Alonit New member 1/10/07 #452 איזה חמודים אתם:] אתם מזה אחלה פורום:] כל מי שפירגן לי בשירשור הזה למרות שאני נראית כמו מפלץ עקום- כפרעליכם:] עשיתם לי מזה הרגשה טובה (ועוד יצאתי מזה מכוערת ברוב התמונות )
איזה חמודים אתם:] אתם מזה אחלה פורום:] כל מי שפירגן לי בשירשור הזה למרות שאני נראית כמו מפלץ עקום- כפרעליכם:] עשיתם לי מזה הרגשה טובה (ועוד יצאתי מזה מכוערת ברוב התמונות )
S Super Alonit New member 1/10/07 #437 התמונה המגניבה באנושות כולה!!!../images/Emo98.gif../images/Emo47.gif
L lacrimosa girl New member 28/9/07 #114 היא לא טוענת, היא מציבה עובדה /tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo24.gif
T The Cat Woman New member 28/9/07 #118 מתחילים איתך הומואים... יש לכך סיבה, לא?../images/Emo3.gif סתם אגב- ראיתי אתמול את מתן זוהר!!!
K Kezia New member 28/9/07 #121 המרשע הזה ../images/Emo46.gif שגרם לי להתחיל עם אלה במוסד בעודי שיכור מהתחת. תמסרי לו ד"ש או משהו