המסיבה

The Cat Woman

New member
PICS!!!!!!

טוב שמעו, בגלל שהמצלמה שלי ממש ממש איכותית (7.2 מגה פיקסל) וזה לא בציניות- אז התמונות ענקיות ויש די הרבה.... מישהו מכיר דרך לכווץ את הכל ממש ממש מהר ויעיל?

סנעיר

New member
את בכלל לא מבינה למה גרמת!!!!!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

התוכנה הזו אכן מכווצת את התמונות יופי, אבל על הדרך גם צובעת את כולם בכחול!!!!!!1111 כל התמונות נהרסו!!!!!!!!!!11 עכשיו צריך לשנות את שם הפורום ל"נייטוויש\דרדסים"!!!!!!!!!!!111 בא לי למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בעצם מה קרה שאני אמות! בא לי להרוג אותך!!!!!!!!!!!11

סנעיר

New member
הפוזה התמימה לא עובדת עליי ../images/Emo46.gif

זו הייתה מזימה מתוחכמת ומתוכננת היטב שנועדה להרוס את כל התמונות שצילמתי כנקמה על כך שלא שילמתי לך בסוף כמו שהבטחתי... הקטע הבאמת מסריח הוא שאין גיבוי
בפעם הראשונה בחיי מאז שאני מתעסק עם מצלמות מחקתי הכל מהכרטיס ברגע שסיימתי להוריד למחשב... ה-M16 המקוצרר הזה נראה קורץ פתאום

היויו

New member
לא נכון!!!!

אעאעאעעעע!!!! מה אין גיבוי? מה אין תמונות? מה עם תמונות של איתי עם קשת ורודה?? לא אכפת לי שהיא תהיה סגולה, אבל חייבים את התמונות!!

The Cat Woman

New member
זה מחק לי משפט אחרון ../images/Emo12.gif

אז הנה הוא: .... ובבקשה אל תשלחו אותנו לאיזה מוסד לחולי נפש... תודה

shirlapes

New member
"שירלי"? דיברת אליי? ../images/Emo9.gif

קוראים לי הילה
ניסיתי לדבר איתך בכניסה ולא ממש הלך, אז אמרתי לעצמי שאני לא אטריד אותך. עזבי, אני סתומה לגמרי... פעם הבאה.

The Cat Woman

New member
אופס :X אני תמיד מתבלבלת!

חחחח ועוד כשדיברנו בצ'אט לא קראתי לך בכלל שיר/ שירלי/ כל קשר לניקניים... מה נסגר עם הזיכרון שלי בזמן האחרון?! חחח למה לא דיברת איתי יא מעפנה? כל המסיבה אני רואה איזה בחורה שנמצאת איתנו ואין לי מושג מי זאת בהתחלה שאלתי את כולם ואף אחד לא ידע להגיד לי! אח"כ אף אחד לא טרח לעדכן... וגם אני כבר לא שאלתי אז ממש חבל שלא אמרת לי שזו את

shirlapes

New member
שטויות ../images/Emo3.gif

אני *כן* דיברתי איתך בכניסה, את כנראה לא שמעת מילה ממה שאמרתי או משהו
וכן, אני הייתי ה...הממ...עם הנעליים הכסופות
אה וול, לא קרה כלום. פעם הבאה, אולי בהופעה...

The Cat Woman

New member
הא?! מה?!

ראיתי מישהי עם נעליים כסופות... אבל לא נראה לי שאת מי שאני חושבת שאת. רגע, איך התלבשת?

shirlapes

New member
הממ...

מכנס סקיני שחור, טופ-לא-מוגדר שחור*, שרשרת של נחש ונעלי בובה כסופות.
* לכל המעוניינת: אין בו קשירה, אבל יש בו ברזלים אנכיים ובתקופות נורמאליות אני לא יכולה לנשום בו

The Cat Woman

New member
זה בסדר, מצאתיך באחת התמונות ../images/Emo3.gif

אז רגע... מי זו הייתה עם החצאית מיני והחולצה עם הפסים האלה עליה?

למעלה