המסנף ההזוי
שרשור תמונות

Rini Jackson

New member
אל תדאגי

ממילא לא היה עומד לי . את פשוט כ"כ לא עושה לי את זה (ולא רק לי..אהממ)

VAMPhantom

New member
לא טנקס, אלי../images/Emo3.gif

חחחחחחחחח (עכשיו כמובן שוב משהו יקפץ לו, בגלל שהגבתי בגלל שהיה רשום ערפדי;)

ואגב...

מחקתי את השרשור בגלל כל הזוהמה שאת הבאת איתך לקומונה- את מוזמנת לקרוא את ההודעה החדשה שנעצתי בקומונה אולי זה ייתן לך הרחבה מעמיקה יותר לגבי זה... וזה ממש מגוחך לטעון שאני גזענית? אולי התכוונת מפלה? כלפיי הקהילה ההומו\לסבית. אז תני לי לחדש לך שבזכותי מישהו שהכרתי יצא מההארון לפני האנשים שהיו קרובים אליו כי עודדתי אותו לעשות את זה+ אם הייתי מפלה לא הייתי הופכת את שי למומחה ומאדימה אותו בקומונה שלא לדבר הייתי חוסמת אותו. חחח אם את מנסה לרדת עליי לפחות שיהיו ל"עלבונות" שלך בסיס...

Rini Jackson

New member
סלחי לי מאוד

האמירה שלך (וגם של ססבג או איך שלא קוראים לה , אבל כרגע אני מגיבה רק אלייך) היתה גענית. היא לא היתה מפלה - אם היית אומרת שהומואים/לסביות לא רצויים בקומונה שלך - זו אפליה, ואת אכן לא מפלה. (ואז גם סביר שלא היו לך אנשים בקומונה..) אבל האמירה שלך היתה גזענית. נקודה. זה באמת מפתיע לנוכח היחסים החמים שלך עם שי המהממת (אם היית שמה תמונה שלה בשמלה אגב, זה באמת היה מגרה), ובגלל זה באמת רציתי שתשאירי את השרשור ההוא - כי הוא מעיד על ההערה הגזענית שלך (גם אם לא נאמרה בכוונה)

תקשיבי,

אני מתנצלת אם איזה שהיא הערה שאמרתי גרמה לך לחשוב שאני בנאדם מפלה. כי המציאות מוכיחה שאני בדיוק ההפך אני מקבלת כל אחד ללא אפליה של גזע, נטייה מינית, אמונה וכו'. אם זה מה שפירשת בהודעה אז אני מתנצלת, אבל אם היית קוראת שרשורים והודעות קודמות של "סבגבג" היית מבינה את פשר היחס שהיא "זכתה" אליו בקומונה. ולמרות כל הניבולי פה שלה עדיין לא חסמתי אותה, אך אם היא תמשיך בכל פעם להכנס ולהשחיר ולהרוס את הקומונה היא כן תקבל חסימה. ואני חושבת שהייתי בסדר גמור כי אפילו שהיא השחירה אותי מס' פעמים לא חסמתי אותה, אבל enough is enough.

Rini Jackson

New member
OK

ההתנצלות מתקבלת, ואגב, אם תשימי לב בהודעה שאני כתבתי לך אני לא "ירדתי" עלייך ישר סתם כך, בעצם, אני לא ירדתי עלייך בכלל - רק שאלתי למה היתה הכוונה שלך, ואז כתבתי את מה שכתבתי לשרונה. בעקבות התגובה הלא נעימה שלך אח"כ זה התפתח, אבל אני מקבלת את ההתנצלות ,כנראה שהבנתי אותך לא נכון ,ואני לא חושבת שאת באמת גזענית. (אני חושבת דברים אחרים על השפה שבה את בוחרת להשתמש אבל זה כבר עניין שלך, אני בעד חופש הביטוי המוחלט גם כשהוא לא נראה לי.)

pulpula

New member
אני מוכרת את הכלב הזה לתאילנדים חחחח

עשה לי צלקת שלא עברה המניוק!!! ווף ווף. בן כמה הוא כבר???

Rini Jackson

New member
הוא כבר בן 12 :)

ועבר לפני שבוע טיפול שיניים ועקירות ב 550 שקל! ועכשיו הוא כמו חדש המלך הזה היסטורי שולטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!

aMJel

New member
פחע!! "ממשכני"- כפרה עליך,מתפללים לחזרת המחשב

HOT4Umichael

New member
חח כפרע. מייקל אלוף בתמונות הזויות

אני עייפה מתה..אחרי עבודה :Q אז אני אוסיף קצת שיהיה נחמד...

יו אני סוגדת לו פה! ../images/Emo99.gif

חבל ששרשור שיכל להיות משעשע ונחמד היה חייב להיות מושחר בגלל אנשים פה....

למעלה