המפגש, עוד פחות משבוע!

AntifaJerusalem

New member
הפצצת

עד היום לא טרחתי בכלל להסתכל על הפרופיל שלי כאן, היום גרמת לי לעשות את זה. עכשיו אני זכר תקין למהדרין. כמה עניינים. 1. לפי התנ"ך, בני האדם קיבלו רשות מיוחדת מאלוהים אחרי המבול לאכול בשר. 2. סברה מקובלת היא שגדי בחלב אמו היה טקס כנעני מסויים, יכול להיות מואבי, שבו היו מבשלים גדי בחלב אמו. אז האיסור הוא ללא כל קשר לבשר אלא מאבק בין דתות. 3. מקלות ואבנים וחבל, לפחות מבחינתי, זה נשק. קשה לי לדמיין מישהו שוחט חיה במו ידיו ורגליו. 4. צמחונות וטבעונות הייתה קיימת בקרב אינטלקטואלים תמיד.(בלי קשר לדת) אחד מהמאה ה19 שאני יכול לחשוב עליו זה טולסטוי. וכנראה אתה צודק בעניין הניו אייג'. קבל את התנצלותי.

הדיון על צמחונות בפורום כבר היה

ואין פה שום קשר ל"טמטום" או ל"חכמה". זכותך לחשוב מה שתרצה לגבי זה, אבל מתן את הודעותיך בפורום בבקשה.

tontie

New member
הם לא היו צריכים נשק

אז כמו היום לא היינו חייבים להרוג את החיה בעצמנו כדי לאכול אותה. שמעתי פעם שהאדם היה אוכל נבלות במקור. גם אם אין לו כוח פיזי להרוג בלי כלים הוא יכל לאכול בשר שהוא מצא. לא מצאתי ביסוסים לזה כרגע, אם מישהו יודע אם זה נכון או לא אני אשמח לקבל תיקונים\אימותים.

Shelly Rau

New member
אבל זה לא טעים ../images/Emo3.gif

אני רוצה לעשות רוטב יאמי

Lion_Heart

Well-known member
אני מקוה

שנוכל להגיע בקשר למה להביא... אתם אוהבים מתוק?

ההגמון

New member
אני ממש מקווה

שאני אוכל להגיע. לצערי, למרות שזה ערב חג, יש מלא בלאגן בעבודה שצריך לסדר. אבל נראה... בכל אופן, ריידהו וחברתו יבואו וידווחו לי
.

Raidho

New member
היי, אני מעז להראות את הפרצוף שלי!

אגב אני מביא ליטר וחצי(אולי יותר)בירת דבש!
Wassail!

למעלה