המפזר חום קיצר לי את הרב שקע, יש שיערוך כמה יעלה לי חשמלאי? כי יכול להיות שהוא מקצר את כל הקו

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין שום בעיה לשים במקביל, רק לא רצוי לפתוח אותם במקביל, אלא אם כן הפקק הוא של 25A ואז אפשר בשקט לפתוח 2-3 מכשירים.
נדמה לי שהבעיה טופלה (לפחות חלקית). עד כמה אפשר לחבר "זללני חשמל"? זה תלוי בעובי המוליכים הן לשקע העליון והן לרב שקע התחתון. גם מכשיר אחד עלול להיות בעייתי, עם שטח החתך של המוליכים אינו מספיק.
ייתכן שרק השקע שהשתמש בו ניפגע.
כך זה נראה. הבעיה הייתה כנראה בשקע העליון שממנו הסתעף הכבל ה"יפה".
השאלה אם זה קרה בו זמנית, או רק עכשיו גילה זאת?

יוסי זיו1

Active member
אבל אם רק המזגן מקבל מהרב שקע זרם? ומקסימום יהיה עליו מחשב, טלויזיה ? לא מכניס לשם מפזרי חום
קבל שלילי, מזגן צורך בהתנעה פי 5 מזרם העבודה וזה עומס עצום על הרב שקע אפילו שזה לזמן קצר,מזגן קטן עד מה שנקרא 1 כ"ס בגז ה410 או בעתיד הקרוב ה גז 32 יוכלו עוד לעמוד לזמן לא ארוך ברב שקע כזה אבל ממש לא מומלץ

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מזל טוב. .. אין לי זמן , אני בקושי עובד, מעביר את הדירה של אמא שלי ...
שיהיה בהצלחה עם מעבר הדירה ועם כל מה שהיה כרוך בזה...
בכל מקרה, אחרי שהכל יסתיים, אתה מוזמן לבקר פעם בטבעון. אמנם "חור" אבל נחמד.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מקום אליטיסטי מאוד. ליד צומת ישי. .. נחמד.

שרה נתניהו גדלה שם
לדעתי הצנועה, לא היא זו שתרמה כבוד רב למקום...
אביה היה מנהל ביה"ס היסודי בו למדתי, בכיתה ג' ו-ד'. הוא המשיך שם עוד שנה, אבל אז כבר לא למדתי שם.
בהמשך, הוא לימד את הגימלאים שחשקו בכך חוג תנ"ך ואבי ז"ל דווקא אהב את השיעורים שלו.

מבחינת אליטיסטי? נראה לי שנסחפת. נכון. זה אזור עם בנייה נמוכה. בד"כ בתים בודדים או דו, עם גינות פרטיות. הרבה זיהום אוויר שמגיע מאזור בתי הזיקוק והתעשייה הפטרוכימית ששם. אזור שסובל רבות מהפרעות בנשימה, אסטמה וסרטן...

רוני1955

Active member
לדעתי הצנועה, לא היא זו שתרמה כבוד רב למקום...
אביה היה מנהל ביה"ס היסודי בו למדתי, בכיתה ג' ו-ד'. הוא המשיך שם עוד שנה, אבל אז כבר לא למדתי שם.
בהמשך, הוא לימד את הגימלאים שחשקו בכך חוג תנ"ך ואבי ז"ל דווקא אהב את השיעורים שלו.

מבחינת אליטיסטי? נראה לי שנסחפת. נכון. זה אזור עם בנייה נמוכה. בד"כ בתים בודדים או דו, עם גינות פרטיות. הרבה זיהום אוויר שמגיע מאזור בתי הזיקוק והתעשייה הפטרוכימית ששם. אזור שסובל רבות מהפרעות בנשימה, אסטמה וסרטן...
טבעון אכן מקום שקט ונחמד. אני עובד שם.....

למעלה