המפזר חום קיצר לי את הרב שקע, יש שיערוך כמה יעלה לי חשמלאי? כי יכול להיות שהוא מקצר את כל הקו

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
במחשבה שניה... אולי אפשר להחליף מוליכים בצנרת הקיימת עד לשקע העליון, ואז להעביר תעלה ראויה מהשקע העליון לתחתון. כך ייחסך ממך הקטע של קו חדש וכל הכרוך בכך. אם הרב שקע ישמש "רק" עבור טלוויזיה וציוד נלווה לה, צריכת החשמל שם לא תהיה גבוהה ואפשר יהיה להתמודד ללא קו נוסף. ואם כך, זו כבר לא הוצאה מי יודע מה, אבל צריך חשמלאי שמבין עניין.

תודה לכולם על העזרה .

החשמלאי המוסמך, פתר את הבעיה, היה קצר בשקע, הוא תיקן את התקלה . והכל תקין.

מבחינת בטיחותית, אמר שזה סביר. אבל אסור להשתמש במפזר חום, או תנור, אלא רק במכשירים שלא זוללי חשמל...

אז מחליפים לחוטים 2.5 ממ"ר, ומחליפים כבל מקשר בין השקעים. רצוי בתעלה חיצונית, כדי שגם ייראה יפה.

אני חושב שצריך להוציא אותם מהארון חשמל... שזה עסק יקר יותר.

או מאיזה קופסא..

יש לציין שאמא שלי שיפצה שם לפני כמה שנים, אז עשו חשמל טוב, במטבח, בחדר השירותים מקלחת

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני קומה שניה. יש מעלי עוד קומה
טוב. אז מה שבטוח זה שאו שיש לך תקרת בטון מלא, או שבטון "צלעות". השאלה מה יש בין הצלעות: בלוק או איטונג.
ואם יש לך מזל, אתה תקדח בצלע מבטון ולא בבלוק. אבל קשה לנחש מראש היכן יבואו הקדחים...
בטלוויזיה כלשהי שהתקנתי מהתקרה, יצא לי לקדוח בבלוק איטונג. אז השתמשתי בדיבל (מיתד) שמומלץ לאיטונג ובחרתי בברגים עבים מהמומלץ. כך שיכנעתי את עצמי שזה יהיה בסדר. מעבר לכך, הוספתי 2 ברגים בכל צד עם שייבות רחבות. הברגים היו מחוץ לפס החיבור של הזרוע לתקרה, אבל השייבות ישבו עליו, כך שהצלחתי ליצור אבטחה נוספת. בכל מקרה, תליתי שם טלוויזיה של 50 אינטש. לא 55, לא סוני* ולא 65. אז שם זה יצא בסדר.

* הסוני הן כבדות יחסית.

נערך לאחרונה ב:
למעלה