מקום 7
R redgirl2 New member 21/12/06 #34 המצעד האמריקאי ../images/Emo21.gif המקום השלישי שם פרגילישסססס סו דלישססססססס משום מה שהוא אמר אמריקאי חשבתי על המבורגר
המצעד האמריקאי ../images/Emo21.gif המקום השלישי שם פרגילישסססס סו דלישססססססס משום מה שהוא אמר אמריקאי חשבתי על המבורגר
R RJlake New member 21/12/06 #38 ../images/Emo6.gif יו באלי!! ואני מתה על השיר הזה!1 כולי קופצת על הכיסא וכמעט נופלת אחורה!
R redgirl2 New member 21/12/06 #42 ../images/Emo6.gif תזהרי! להתקע בקיר זה מספיק לא?! זה היה בקיר או בדלת!? לוחשוב זה היה משעשע!
R redgirl2 New member 21/12/06 #40 ../images/Emo104.gif משינה - אני צוחק איתך ../images/Emo99.gif אני זה לא חמוררררר איזה שיר גדול!!
R RJlake New member 21/12/06 #43 חיחיח בוא נקבע שאני ישראלי ואת בנילאומי או שבעצם מזה משנה? נעשה בלאגן ואז יהיו מלאמלאמלמאלא תגובות! יאללה בטל מה שאמרתי@
חיחיח בוא נקבע שאני ישראלי ואת בנילאומי או שבעצם מזה משנה? נעשה בלאגן ואז יהיו מלאמלאמלמאלא תגובות! יאללה בטל מה שאמרתי@
R redgirl2 New member 21/12/06 #45 מה שיפה זה שאת גם שואלת גם עונה וגם מסכמת! נועםםםםםםם את הכייייייייייי חמודה
R RJlake New member 21/12/06 #41 משינה- אני צוחק איתך חחחח היום התווכחתי עם אח שלי על משו ואז צדקתי אז אמרתי לו "אל תתקן אותי אני זה לא טעות!!" ומזה צחקתי והוא חשב שאני מוזרה
משינה- אני צוחק איתך חחחח היום התווכחתי עם אח שלי על משו ואז צדקתי אז אמרתי לו "אל תתקן אותי אני זה לא טעות!!" ומזה צחקתי והוא חשב שאני מוזרה
R redgirl2 New member 21/12/06 #46 ../images/Emo222.gif דפש מוד - מרטיר חעחע ירידה של שני מקומות Depeche Mode - Martyr
R redgirl2 New member 21/12/06 #48 טוב נועם אני הולכת לאכול.. את ממונה על המשך הפצצת השרשור אני אחזור עוד מעט..אני מקווה חעחע