היה היהההה לפני 27 שנה שובי לים - אילנה אביטל
R RJlake New member 21/12/06 #55 הווו הנה הישראלי! אבל מה רגע ישראלי בא לפני בינלאומי לא? קיצר ישראליייייייייי מקום 6! שייגעצ- המילים הכייייייייי <חמודה>יפות!
הווו הנה הישראלי! אבל מה רגע ישראלי בא לפני בינלאומי לא? קיצר ישראליייייייייי מקום 6! שייגעצ- המילים הכייייייייי <חמודה>יפות!
L limors2 Active member 21/12/06 #66 לפעמים הם הופכים אחרי שעה! ואז לפעמים גם לזוג המלכותי! הכל כדי לבלבל אותנו
R RJlake New member 21/12/06 #61 בינלאומי! נלי פוטטו- כל הדברים הטובים שיר יפה יפה יפה יפה יפה ושוב יפה
R RJlake New member 21/12/06 #67 ישאלי! נינט טייב - אם תבוא לראשונה מאז הולדתו של המצעד לא היה מצב שבו יש 2 מועומדויות של אותו אמן בטופ פייב!! וזה שיר חמדמד!
ישאלי! נינט טייב - אם תבוא לראשונה מאז הולדתו של המצעד לא היה מצב שבו יש 2 מועומדויות של אותו אמן בטופ פייב!! וזה שיר חמדמד!
L limors2 Active member 21/12/06 #81 מוזר ומפתיע! אבל אני בטוחה שהיה משהו כזה טוב כנראה שלא אי אפשרל סמוך עלי אני סנילית!
R RJlake New member 21/12/06 #73 בינלאומי! רייזוראור - אמירקההה השיר שיואבי אוהב לשנוא ובסוף הוא יאהב לאהוב!
R redgirl2 New member 21/12/06 #89 זה שיר כזה מגניבבבבב ../images/Emo99.gif קראו לה..אני לא..מוזררררר