לילה טוב, מחר שנה אחרונה בבית כלא ליל''ט
L limors2 Active member 3/9/06 #100 רק בתפוז?../images/Emo54.gif http://www.softy.co.il/keyboard.html
B b o n c h New member 3/9/06 #112 הדרררררררררררר? מה נשמע כפרעעעעע? איך הבית החדש? (אפשר לבוא לבקר? תשאירי כתובת ) אנשים חלש פההההה תתחילו להזיז דברים בבקשה! (אבל כמובן אל תתעייפו לשרשור הענק שהולך להיות פה מחצות עד 5 בבוקר!!!!!!)
הדרררררררררררר? מה נשמע כפרעעעעע? איך הבית החדש? (אפשר לבוא לבקר? תשאירי כתובת ) אנשים חלש פההההה תתחילו להזיז דברים בבקשה! (אבל כמובן אל תתעייפו לשרשור הענק שהולך להיות פה מחצות עד 5 בבוקר!!!!!!)
L limors2 Active member 3/9/06 #113 לשרשור הזה לא אהיה פה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אני לא אוהבת שעתיים של מוזיקה של אותו אמן, אז 5?
לשרשור הזה לא אהיה פה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אני לא אוהבת שעתיים של מוזיקה של אותו אמן, אז 5?
L limors2 Active member 3/9/06 #116 זהו ג'ו!../images/Emo54.gif הבאתי דגני בוקר קראנצ' שכל העולם ישמע, וכל שנייה נפל לי מהקערה לרצפה. ואז כשהתכופפתי להרים נפל עוד לכו תתקשרו לבחורה אם אתם צריכים!
זהו ג'ו!../images/Emo54.gif הבאתי דגני בוקר קראנצ' שכל העולם ישמע, וכל שנייה נפל לי מהקערה לרצפה. ואז כשהתכופפתי להרים נפל עוד לכו תתקשרו לבחורה אם אתם צריכים!
S ShukyD New member 3/9/06 #121 ואז כשהתרוממת לשים אותם בצד דפקת את הראש בשולחן המחשב נפל והתפוצץ כל הבית נשרף היה פיצוץ אדיר של בלוני גז וכל העולם שמע
ואז כשהתרוממת לשים אותם בצד דפקת את הראש בשולחן המחשב נפל והתפוצץ כל הבית נשרף היה פיצוץ אדיר של בלוני גז וכל העולם שמע
B b o n c h New member 3/9/06 #119 שיר מדהים - עמית פרקש אבל.---> קצת קשה לשמוע אותו במצעד שזה שיר עצוב והמצעד הוא שמח, אבל מקום שמיני זה מכובד ביותר - שיר מדהים ונוגע ללב!!
שיר מדהים - עמית פרקש אבל.---> קצת קשה לשמוע אותו במצעד שזה שיר עצוב והמצעד הוא שמח, אבל מקום שמיני זה מכובד ביותר - שיר מדהים ונוגע ללב!!